ErvaringenSite

  Ervaringen Secondlove

  Reviews Second love

  Ongekend! Ontdek hier wat anderen van Second love vinden. Second love is een website om een date te vinden buiten je normale relatie om. Het is een website waar je dus kunt vreemdgaan! Je kunt er flirten en een spannende affaire aangaan of het grote avontuur opzoeken. Het is mogelijk om je gratis in te schrijven, profielen te bekijken en om contact te leggen met anderen. Het is ook mogelijk om een foto te plaatsen en om contact te leggen met anderen. Het is slim om te kijken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een leuke tijd te hebben buiten je normale relatie. Je kunt naast berichten versturen ook chatten op de site om een leuk contact te krijgen. Alle profielen worden door het team van Second love beoordeeld om ervoor te zorgen dat het serieuze mannen en vrouwen zijn op de site.

  Vrouwen gaan vaak vreemd omdat ze spanning en seks missen in hun eigen relatie. Vrouwen zouden graag een keer vreemdgaan met Nick Schilder, Marco Borsato of Chris Zegers volgens de website. Of jij ook een leuke date vind om mee te flirten is natuurlijk maar de vraag. Graag zien we jouw review of beoordeling van Second love op ErvaringenSite. Op die manier kun je anderen helpen om een goed beeld van de site te krijgen.  Over Second love

  Second love is een website waar je naast je relatie een date kunt zoeken en vinden. Het is een website om vreemd te gaan buiten je eigen relatie. Het is goed om te kijken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op de site om zo zelf je oordeel te vellen. Op ErvaringenSite verzamelen we beoordelingen van bedrijven. Voel je vrij om jouw review over Second love op onze site achter te laten.
  Second love is een online datingsite voor mensen, die al een relatie hebben. Er zijn ook sites welke gericht zijn op singles. Er zijn tal van mogelijkheden om een goede relatie te vinden op tal van datingsites. Second love is er hier een van, gericht op een date tussen mensen welke beiden al een relatie hebben en op zoek zijn naar wat extra spanning.

  Diensten van Second love

  Second love helpt mensen in een relatie om wat meer spanning te vinden. Ze kunnen meer spanning vinden buiten de relatie door te chatten en te daten met anderen. Niet iedereen zal het hier direct mee eens zijn. Het is echter een grote groep mensen welke hier wel behoefte aan hebben. Behoefte om hun libido te uiten en om hun leven wat meer schwung te geven.

  Klachten plus tips over Second love

  Als je een klacht of tip hebt voor Second love dan kun je hun via het contact deel van de pagina bereiken. Hier worden de email, postadres en een telefoonnummer genoemd. Op die manier is het mogelijk om contact op te nemen met hun. Je kunt dan je ongerief of je tips uiten.
  Ervaringen met Second love? Deel ze met ons!

  Graag zien we jouw beoordeling en review over Second love terug op onze website. Het is mooi om te ontdekken wat anderen van Second love vinden. Door jouw eigen bijdrage te leveren spoor je anderen aan om ook hun verhaal en ervaring te delen. Wij waarderen het zeer als je op ErvaringenSite je beoordeling over Second love achterlaat.

  Bekijk hier hoe anderen het verging. Is het betrouwbaar en kunt u makkelijk weer opzeggen al het moet? Lees ervaringen op ErvaringenSite!

  Vind je nieuwe liefde op second love. Bekijk het filmpje en hoe het werkt!

  Secondlove
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5.6
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  5.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  thuis niet bevredigd

  tja als je thuis niet krijgt wat je nodig hebt dan zoek je het elders
  voor mij werkt second love prima en ik vertrouw erop dat mijn gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

  Door: onbekend01-10-2016
  Arnaud19-12-2020

  Beste mannen, wanneer je op sl gaat weet dan volgende: De helft van de dames geven geen antwoord. De dames krijgen een gratis account en zo krijg je een heel deel dames die het niet al te ernstig neemt want het was toch gratis... Wij mannen moeten uiteraard wel betalen. Stel weinig verwachtingen! Integriteit zal je op sl niet vinden. Het positieve is dat er hier wel degelijk echte/ernstige profielen kan vinden, het is wel wat "vissen" om ze te vinden. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het concept wel zeer goed. Alleen loopt het niet goed op die manier...

  Polyrichard28-04-2021

  Tot nu allemaal boertige dames gecontacteerd die geen enkele klasse vertonen,een antwoord is hen teveel.Wees beleefd geef een eerlijk antwoord. Er zijn zeker klasse dames onder de contacten,vinden word een andere zaak.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  hou toch op

  Wat zit iedereen hier toch te Zeuren op 2nd Love! Als je het een stom bedrijf vindt, dan ga je er toch gewoon NIET mee in zee?? Ik heb er in ieder geval geen problemen mee.... ;)

  Door: P.B.29-09-2015
  Arnaud19-12-2020

  lol, je komt er maar achter eens je in zee gaat ....

  loui06-03-2021

  @ Armand Ik heb het zelfde idee, maar dan dat ik niet met de dames zelf chat, maar met een medewerker van die site. Ontwijkende antwoorden of geen antwoord maar vragen en dat kost je weer een credit. Ook heb ik mijn twijfels dat de revieuws geschreven worden door die zelfde medewerkers. Seks verkoopt goed dus daarom!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  niet meer stiekem

  Fantastisch initiatief, ik ben blij dat ik dit niet stiekem hoef te doen, maar gewoon lekker online. Ga het niet aan de grote klok hangen dat ik hier kom natuurlijk, maar toch.

  Door: tevredengenieter08-10-2015
  margje08-10-2015

  Ga je schamen viespeuk!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Discreet

  Het is een heel discreet platvorm, wat het perfect maakt. Een beetje plezier langs je relatie hoeft niet aan de grote klok te hangen.

  Door: Dennis12-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  date met happy end

  door secondlove had ik met de feestdagen toch nog een 'date' met happy end
  dan maar geen relatie!

  Door: Henrik08-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Slachtoffer

  Ik ben slachtoffer geworden van second love, en ik ben bang dat ik de enige niet ben.
  Nadat ik mijn man had betrapt toen hij hier bezig was, heb ik hem voor de keuze gesteld. Nooit meer die website op of nooit meer bij mij. Maar ja, wat hij ook kiest: er is echt iets stuk nu. Belachelijk dat het zo makkelijk is om online vreemd te gaan...

  Door: anoniem09-11-2015
  arnaud19-12-2020

  Heb je ooit ernstig gevraagd en je open gesteld naar de reden waarom? het is nooit een eenzijdig verhaal!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ashley madison

  ik durf dit niet hoor, als je ziet wat er met ashley madison is gebeurt....

  Door: anoniempje16-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Smakeloos Logo

  Heeft iemand wel eens goed naar dat logo gekeken? Het is toch te erg voor woorden! Twee harten die uit elkaar worden gerukt door een derde??! Wie bedenkt zoiets? Het bevestigt mij alleen maar in mijn negatieve gedachten over 2nd love. Bah.

  Door: ch.08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  niet voor niets denk ik

  Die andere vreemdgangwebsite (Ashley Madison) is denk ik niet voor niets gehackt. Mensen moeten dit soort websites gewoon niet, kennelijk. Zelf zou ik me ook niet zo snel aanmelden (mag ik dan wel een review schrijven hier? :P) maar ik denk niet dat huwelijk kapot gaan hierdoor, anders zoeken ze het wel elders, toch?

  Door: Gast29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  NEE NEE NEE

  in een woord: GATVERDAMME. Wie zich hiervoor aanmeldt, moet zich schamen. BAH

  Door: Joost28-09-2015
  Alex25-10-2020

  Schamen??? Een ander neuken terwijl man/vrouw de kost verdiend/het huisje poetst is héérlijk!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boos

  Stomste website ooit. wie dit heeft kunnen verzinnen. Bewust goede huwelijken kapotmaken. Schande! Ik hoop dat deze mensen 's nachts kunnen slapen als ze weten hoeveel huwelijken hier dus aan kapot gaan. Bah.

  Door: S vd P07-08-2015
  chantal08-08-2015

  Ik ben het helemaal met je eens, belachelijk dat mensen dit willen.

  O.08-08-2015

  Alsof mensen zonder zo'n website niet zouden vreemdgaan. het is alleen maar een andere manier om dat te doen, zonder zo'n website gaan er echt niet meer huwelijken stuk.

  van Toorop08-08-2015

  Smakeloos dit, inderdaad! En vies ook. Beetje aanmoedigen om vreemd te gaan... Hoop dat het verboden wordt.

  pietje08-08-2015

  nou ik vind het vet goed dat dit er is en ga hier dus heel vaak heen om lekker vreemd te gaan. echt wel!!!!!

  chantal08-08-2015

  TROL

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Secondlove

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Secondlove een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Secondlove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Secondlove actief?

  Secondlove is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Secondlove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.