Avalon Magic Plants

Alle reviews

Avalon Magic Plants

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Yummygums merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Yummygums

0 reviews

Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben ...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Avalon Magic Plants

Op zoek naar een psychedelische trip maar je weet niet waar je hieraan moet beginnen? Wil je eens experimenteren met “magic mushrooms”, Kratom of CBD? Of heb je gewoon interesse om een betrouwbare leverancier van je favoriete vape-product te vinden? Dan kun je altijd overwegen om een online leverancier te proberen, zoals Avalon Magic Plants. Bij deze sector is het natuurlijk van het uiterste belang dat je volledig zeker weet dat je een dergelijk bedrijf kan vertrouwen. De beste manier om dat te doen is hier op ErvaringenSite alle reviews en ervaringen van huidige en voormalige klanten van Avalon Magic Plants te bekijken. Als de overgrote meerderheid positief is, weet je dat de kans groot is dat je een goede ervaring zal hebben. Lees dus zeker meteen de beoordelingen van Avalon Magic Plants!

Over Avalon Magic Plants
Avalon Magic Plants is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Helmond. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit een webshop waar je allerlei planten, producten en paddenstoelen met psychedelische effecten kan kopen. De webshop is dan ook alleen voor 18+. De website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Je kuntt Avalon Magic Plants volgen op Facebook en hen contacteren per e-mail.

Producten en diensten van Avalon Magic Plants
Bij Avalon Magic Plants kun je terecht om allerlei drugs en gerelateerde producten online via hun webshop te kopen. Dit gaat dan om geestverruimende en psychedelische producten, maar ook om voedingssupplementen. Je kunt deze producten onderverdelen in de categorieën Smartshop (Salvia Divinorum, Energizers, Kanna, Mescaline, Psychedelica, Seks stimulans, enzovoort), Headshop (Vaporizers, Bongs, Pijpjes, vloeipapier en ander materiaal om de producten mee te consumeren), Herbshop (allerlei kruiden voor Droom, Relaxing, Energie, Psychedelische, Tincturen, Afrodisiaca, extracten, thee, ...), Healthshop (CBD-producten, drug testen, gewichtsverlies, voedingssupplementen), Shroomshop (soorten paddenstoelen, groeikitten en kweekaccessoires ervoor), Kratom, Ayahuascaen een Vaporshop.

Na bestelling kun je verwachten je producten in huis te hebben na maximaal dertig dagen. Voor Nederland en de EU zal dat veel sneller zijn, doorgaans tot tien werkdagen. Bestellingen in de EU zijn gratis boven een bepaald bedrag. De bestellingen worden in een blanco verpakking verstuurd, zonder verwijzing naar Avalon Magic Plants of de inhoud ervan. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van Avalon Magic Plants om kortingen te ontvangen. Wat betreft betaalmogelijkheden kun je bij Avalon Magic Plants kiezen uit iDeal of vooraf overmaken per bank. Bij dat laatste is het voornaam dat je alleen het ordernummer vermeldt en geen drugs-gerelateerde woorden. Tot slot kun je ook betalen met Bitcoin, de cryptocurrency.

Klachten, complimenten en tips voor Avalon Magic Plants
Ooit al eens iets besteld bij Avalon Magic Plants en hier super enthousiast over? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite en vertel andere mensen over jouw ervaringen! Dat helpt hen om te beslissen of ze al dan niet iets zullen aankopen bij Avalon Magic Plants. Maar ook als je daarentegen een slechte trip hebt overgehouden aan een product van dit bedrijf, is het van groot belang dat je dit deelt met de wereld. Jouw mening is van belang, dus geef Avalon Magic Plants een beoordeling en help andere mensen verder!