ErvaringenSite

  Ervaringen Click and Grow

  Smartphones, smartwatches en nu zelfs smartgardens! Het aanbod aan slimme producten die ons in ons dagelijks leven behulpzaam zijn blijft maar groeien. Omdat dit vaak nieuwe ontwikkelingen zijn hebben sommige mensen er nog niet eerder van gehoord. Als jij een nieuw slim artikel tegenkomt op het internet dan zijn reviews van klanten de beste manier om meer over zo'n product en de aanbieder te weten te komen. Lees daarom de reviews op onze website als je op zoek bent naar dit soort producten. Je beschikt op die manier over alle info die je nodig hebt om te weten of een online shop die zulke producten verkoopt goede service en kwaliteit levert.

  Over Click and Grow

  Het concept van Click and Grow ontstond in 2009 toen oprichter Mattias Lepp geïnspireerd werd door een rapport van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA over het groeien van planten in de ruimte. Omdat een groot deel van de wereldbevolking in stedelijke gebieden woont vond hij het tijd worden om de positieve bijwerkingen die planten op onze gezondheid hebben te vertalen in indoor smartgardens. Mattias begon samen te werken met universiteiten over de hele wereld en dat leidde in 2012 tot de eerste smart bloempot van Click and Grow. Het bedrijf bleef zichzelf ontwikkelen en biedt nu complete oplossingen om automatisch kruiden en planten te kweken. Voor vragen over producten kun je via e-mail of de ingebouwde chatfunctie contact opnemen met de Engelstalige medewerkers van de klantenservice.

  Wat Werkt Beter: een Vetarm of Koolhydraatarm Dieet?

  De producten van Click and Grow

  Met het assortiment aan producten van Click and Grow kun je op eenvoudige wijze je eigen planten en kruiden kweken terwijl je er geen omkijken naar hebt. Zelfs in een drukke stedelijke omgeving waar ruimte voor planten schaars is kun je zo een eigen indoor moestuintje creëren. Je hebt bij Click and Grow de keuze uit meer dan zestig verschillende soorten zoals tomaten, aardbeien, rozemarijn, koriander en pepermunt. De speciaal ontworpen aarde in deze smartgardens is gemaakt van duurzame materialen en is vrij van pesticiden, hormonen en andere schadelijke producten. Zodra je jouw tuintje thuis bezorgd krijgt hoef je alleen maar water te geven en de stekker in het stopcontact te steken om het automatische groeiproces te starten. Zodra je een bestelling bij Click and Grow plaatst krijg je duidelijk te zien hoeveel verzendkosten je moet betalen en wanneer je jouw producten kunt verwachten. Betalen doe je met veilige methodes zoals creditcard en PayPal.

  Reviews over Click and Grow

  Heb jij onlangs ook producten gekocht bij Click and Grow? Dan horen we graag van je wat je ervan vindt. Dit kun je ons laten weten door een review op onze website achter te laten. Op die manier maak je het voor anderen ook mogelijk om meer te weten te komen over deze online shop. Je kunt in de beoordeling die je plaatst uitgebreid ingaan op de klantvriendelijkheid van de medewerkers, de manier waarop er met jouw vraag of klacht is omgegaan en meer van dat soort zaken. Hoe duidelijker je over jouw ervaring schrijft hoe beter wij in staat zijn een realistisch beeld over Click and Grow te laten zien. Als je zelf ook regelmatig review leest voordat je een aankoop doet dan weet je nu al dat die van jou ook gewaardeerd zal worden.

  Click and Grow
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Click and Grow

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Click and Grow een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Click and Grow. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Click and Grow actief?

  Click and Grow is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Click and Grow gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.