Click and Grow

Alle reviews

Click and Grow

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Click and Grow

Smartphones, smartwatches en nu zelfs smartgardens! Het aanbod aan slimme producten die ons in ons dagelijks leven behulpzaam zijn blijft maar groeien. Omdat dit vaak nieuwe ontwikkelingen zijn hebben sommige mensen er nog niet eerder van gehoord. Als jij een nieuw slim artikel tegenkomt op het internet dan zijn reviews van klanten de beste manier om meer over zo'n product en de aanbieder te weten te komen. Lees daarom de reviews op onze website als je op zoek bent naar dit soort producten. Je beschikt op die manier over alle info die je nodig hebt om te weten of een online shop die zulke producten verkoopt goede service en kwaliteit levert.

Over Click and Grow
Het concept van Click and Grow ontstond in 2009 toen oprichter Mattias Lepp geïnspireerd werd door een rapport van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA over het groeien van planten in de ruimte. Omdat een groot deel van de wereldbevolking in stedelijke gebieden woont vond hij het tijd worden om de positieve bijwerkingen die planten op onze gezondheid hebben te vertalen in indoor smartgardens.  Mattias begon samen te werken met universiteiten over de hele wereld en dat leidde in 2012 tot de eerste smart bloempot van Click and Grow. Het bedrijf bleef zichzelf ontwikkelen en biedt nu complete oplossingen om automatisch kruiden en planten te kweken. Voor vragen over producten kun je via e-mail of de ingebouwde chatfunctie contact opnemen met de Engelstalige medewerkers van de klantenservice.

De producten van Click and Grow
Met het assortiment aan producten van Click and Grow kun je op eenvoudige wijze je eigen planten en kruiden kweken terwijl je er geen omkijken naar hebt. Zelfs in een drukke stedelijke omgeving waar ruimte voor planten schaars is kun je zo een eigen indoor moestuintje creëren. Je hebt bij Click and Grow de keuze uit meer dan zestig verschillende soorten zoals tomaten, aardbeien, rozemarijn, koriander en pepermunt. De speciaal ontworpen aarde in deze smartgardens is gemaakt van duurzame materialen en is vrij van pesticiden, hormonen en andere schadelijke producten. Zodra je jouw tuintje thuis bezorgd krijgt hoef je alleen maar water te geven en de stekker in het stopcontact te steken om het automatische groeiproces te starten. Zodra je een bestelling bij Click and Grow plaatst krijg je duidelijk te zien hoeveel verzendkosten je moet betalen en wanneer je jouw producten kunt verwachten. Betalen doe je met veilige methodes zoals creditcard en PayPal.

Reviews over Click and Grow
Heb jij onlangs ook producten gekocht bij Click and Grow? Dan horen we graag van je wat je ervan vindt. Dit kun je ons laten weten door een review op onze website achter te laten. Op die manier maak je het voor anderen ook mogelijk om meer te weten te komen over deze online shop. Je kunt in de beoordeling die je plaatst uitgebreid ingaan op de klantvriendelijkheid van de medewerkers, de manier waarop er met jouw vraag of klacht is omgegaan en meer van dat soort zaken. Hoe duidelijker je over jouw ervaring schrijft hoe beter wij in staat zijn een realistisch beeld over Click and Grow te laten zien. Als je zelf ook regelmatig review leest voordat je een aankoop doet dan weet je nu al dat die van jou ook gewaardeerd zal worden.