Foodies

Alle reviews

Foodies

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Foodies

Via het internet kun je tegenwoordig ook abonnementen op kranten, magazines en tijdschriften afsluiten. De verschillende bestelmethodes lijken eenvoudig en met een paar handelingen krijg je al spoedig een nieuw exemplaar van een blad opgestuurd. Maar hoe veilig, betrouwbaar en klantvriendelijk is deze nieuwe methode? Om daar achter te komen is het slim om eerst reviews van andere consumenten te lezen. Zij beschrijven namelijk in detail hoe zij behandeld zijn op het moment dat zij van deze mogelijkheid gebruik maakten. Om het je gemakkelijk te maken bieden wij je al deze reviews op onze website zodat je zonder al te veel moeite te weten komt wat belangrijk is. Op die manier kun je veilig en zonder twijfel besluiten of dat nieuwe abonnement dat je wilt echt de moeite waard is.

Over Foodies
Foodies is een maandelijks culinair magazine dat in elke editie nieuwe en makkelijke recepten publiceert voor gezellige avonden met vrienden of uitgebreide familiediners op speciale dagen. Met de gelijknamige website worden het tijdschrift en het koken van gerechten gepromoot. Dit magazine is overigens in 2008 al ontstaan toen bekende experts uit de culinaire wereld een samenwerking begonnen met de eigen koks van het blad om verschillende gerechten aan te bieden. Via de website kun je jezelf ook opgeven voor de wekelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips en inspiratie en natuurlijk belangrijk nieuws uit de keuken van Foodies. Voor vragen over een abonnement kun je contact opnemen met de klantenservice die zowel schriftelijk als telefonisch bereikbaar is.

Het Foodies magazine
Dit magazine wordt uitgegeven door F&L Media in Nijmegen, Nederland en via de website worden een aantal verschillende abonnementen op het blad aangeboden. Het bestelproces is eenvoudig te gebruiken en bestaat uit maar drie stappen. Als eerste kies je het abonnement dat het beste bij je wensen past. Jouw keuze begint bij een kort abonnement voor slechts drie nummers en eindigt bij een tweejarig abonnement voor 24 uitgaven van het tijdschrift. Hierna geef je jouw factuur- en bezorgadres op en kies je voor de betaalmethode die je wilt gebruiken. Zodra je al deze informatie bevestigd hebt en je betaling ontvangen is zul je spoedig de nieuwe uitgave van het tijdschrift toegestuurd krijgen. Je kunt er ook voor kiezen het blad cadeau te doen aan een vriend of familielid die een passie voor koken heeft.

Reviews en commentaren over Foodies
Heb jij via de site van Foodies ook een abonnement afgesloten op het tijdschrift? Hoe bevalt dat? Deel jouw ervaring met anderen door een beoordeling over de werkwijze van Foodies op onze website te publiceren. Is het bestellen van het magazine echt zo eenvoudig en krijg je inderdaad elke uitgave netjes bezorgd? Door in jouw review aandachtig in te gaan op dit soort zaken maak je het voor mensen die het tijdschrift en de site nog niet kennen een stuk makkelijker. Zij komen namelijk precies te weten wat hen te wachten staat door de info die jij verstrekt. Je helpt hen op die manier makkelijk besluiten of het blad en de manier van bestellen ook voor hen is weggelegd.