ErvaringenSite

  Ervaringen Jasper Alblas

  Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarmeten zit verwerkt.

  Kleine disclaimer vooraf: hetgeen dat hier op de website wordt vermeld of op de website van Jasper Alblas moet worden gelezen als een medisch advies. Mocht je jouw voedingspatroon (drastisch) willen veranderen, overleg dan altijd met een arts.

  De Margriet schreef in april 2020 een artikel over afvallen en de overgang waarbij de website van Jasper Alblas werd gebruikt als bron.

  Over Jasper Alblas

  Jasper Alblas is als 15-jarige jongen begonnen met zichzelf te verdiepen in voeding en de effecten ervan op de mens. Op zijn eigen website valt niet te lezen of en welke opleiding hij heeft afgerond omtrent voeding. Dit wil niet zeggen dat hij er geen verstand van heeft.

  Hoe zit het met jodium bij een glutenvrij dieet?

  Producten en diensten Jasper Alblas

  Verschillende producten worden er aangeboden op de website van Jasper Alblas. Zo worden er producten/cursussen aangeboden, zijn er artikelen te lezen met informatie en ervaringen van anderen en zijn er recepten te vinden.

  Wanneer we kijken naar de producten van Jasper Alblas dan zien we afslankprogramma’s, poeders, visolie, en verschillende soorten receptenbundels.

  De afslankprogramma’s zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gericht op het afvallen. Dat wordt bereikt doormiddel van recepten waarmee je relatief veel vet verbrand, door middel van een vierweekschema. Met dit schema heb je voor een maand iedere dag drie maaltijden. Zodat je zelf niet hoeft na te denken in wat je gaat eten.

  Daarnaast wordt er per e-mail 4 coachingmodules verstrekt en staat er een team van voedingscoaches klaar om je te helpen wanneer je vragen hebt.

  In de artikelen vind je informatie over verschillende onderwerpen. Hierbij kan je denken aan gezondeten, blog, succesverhalen van mensen die zijn afgevallen.

  In de artikelen op zijn blog wordt er geschreven over redenen/oorzaken van overgewicht en wat hiertegen te doen. Hierbij wordt er bij iedere oorzaak een simpele oplossing aangedragen.

  Bij de recepten vind je recepten die ervoor zorgen dat je vet gaat verbranden. Bij ketogeen eten of koolhydraatarm eten, wordt dat gedaan door weinig koolhydraten tot je te nemen. Wanneer je minder dan 20-40 gram koolhydraat per dag inneemt, dan schakelt jouw lichaam over tot vetverbranding. Jouw lichaam gaat dan zijn eigenvettenverbranden. Hierbij komen de stoffen ketonen vrij. Vandaar wordt deze manier van afvallen het ketodieet genoemd.

  Manners schreef een artikel over Jasper Alblas waarin ze aangeven dat je 10 kilogram kan afvallen zonder te sporten.

  Wil je een goedkoper abonnement bij Jasper Alblas ? En heb je de tijd om even te wachten? Jasper Alblas heeft regelmatig aanbiedingen. Hierdoor krijg je hetzelfde abonnement, maar dan tegen een lagere prijs.

  Complimenten, klachten en tips voor Jasper Alblas :
  Ben je een klant van Jasper Alblas (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Jasper Alblas ? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Jasper Alblas is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Jasper Alblas . Zo helpen we elkaar, dat doe jij toch ook?

  Jasper Alblas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jasper Alblas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jasper Alblas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jasper Alblas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jasper Alblas actief?

  Jasper Alblas is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jasper Alblas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.