Jasper Alblas

Alle reviews

Jasper Alblas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Jasper Alblas

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarmeten zit verwerkt.

Kleine disclaimer vooraf: hetgeen dat hier op de website wordt vermeld of op de website van Jasper Alblas moet worden gelezen als een medisch advies. Mocht je jouw voedingspatroon (drastisch) willen veranderen, overleg dan altijd met een arts.

De Margriet schreef in april 2020 een artikel over afvallen en de overgang waarbij de website van Jasper Alblas werd gebruikt als bron.

Over Jasper Alblas
Jasper Alblas is als 15-jarige jongen begonnen met zichzelf te verdiepen in voeding en de effecten ervan op de mens. Op zijn eigen website valt niet te lezen of en welke opleiding hij heeft afgerond omtrent voeding. Dit wil niet zeggen dat hij er geen verstand van heeft.

Producten en diensten Jasper Alblas
Verschillende producten worden er aangeboden op de website van Jasper Alblas. Zo worden er producten/cursussen aangeboden, zijn er artikelen te lezen met informatie en ervaringen van anderen en zijn er recepten te vinden.

Wanneer we kijken naar de producten van Jasper Alblas dan zien we afslankprogramma’s, poeders, visolie, en verschillende soorten receptenbundels.

De afslankprogramma’s zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gericht op het afvallen. Dat wordt bereikt doormiddel van recepten waarmee je relatief veel vet verbrand, door middel van een vierweekschema. Met dit schema heb je voor een maand iedere dag drie maaltijden. Zodat je zelf niet hoeft na te denken in wat je gaat eten.

Daarnaast wordt er per e-mail 4 coachingmodules verstrekt en staat er een team van voedingscoaches klaar om je te helpen wanneer je vragen hebt.

In de artikelen vind je informatie over verschillende onderwerpen. Hierbij kan je denken aan gezondeten, blog, succesverhalen van mensen die zijn afgevallen.

In de artikelen op zijn blog wordt er geschreven over redenen/oorzaken van overgewicht en wat hiertegen te doen. Hierbij wordt er bij iedere oorzaak een simpele oplossing aangedragen.

Bij de recepten vind je recepten die ervoor zorgen dat je vet gaat verbranden. Bij ketogeen eten of koolhydraatarm eten, wordt dat gedaan door weinig koolhydraten tot je te nemen. Wanneer je minder dan 20-40 gram koolhydraat per dag inneemt, dan schakelt jouw lichaam over tot vetverbranding. Jouw lichaam gaat dan zijn eigenvettenverbranden. Hierbij komen de stoffen ketonen vrij. Vandaar wordt deze manier van afvallen het ketodieet genoemd.

Manners schreef een artikel over Jasper Alblas waarin ze aangeven dat je 10 kilogram kan afvallen zonder te sporten.

Wil je een goedkoper abonnement bij Jasper Alblas ? En heb je de tijd om even te wachten? Jasper Alblas heeft regelmatig aanbiedingen. Hierdoor krijg je hetzelfde abonnement, maar dan tegen een lagere prijs.

Complimenten, klachten en tips voor Jasper Alblas :
Ben je een klant van Jasper Alblas (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Jasper Alblas ? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Jasper Alblas is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Jasper Alblas . Zo helpen we elkaar, dat doe jij toch ook?