Kencko

Alle reviews

Kencko

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Kencko

Half rotte bananen, bruine appels, verlepte sla, slappe komkommers, je zult het op de fruitschaal of in de groentelade zijn tegengekomen. Vergeten of niet aan toe gekomen, vaak is tijdsgebrek een oorzaak. We zijn vandaag de dag druk met ons werk en sociale leven dat eten en met name gezond eten er vaak bij inschiet. Hierdoor missen we niet alleen de vitamine en mineralen die we als mens nodig hebben, maar gooien we met z’n allen dus ook tonnen eten weg. Als compensatie voor het ongezonde eten kan je kiezen om dit aan te vullen met vitamines & voedingssupplementen. Kencko is als bedrijf ook actief in deze markt en biedt voedingstoffen uit groente en fruit aan in houdbare vorm. Als consument wil je graag weten wat je koopt en met als het gaat om iets wat je in je mond stopt. Hier op onze site lees je ervaringen van andere Belgen die je zijn voor gegaan. Zij hebben al eens producten van Kencko gekocht of zijn in aanraking met het bedrijf geweest en delen hier hun verhaal. Zowel positieve als negatieve reviews zijn interessant om te lezen en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Heeft Kencko de producten die jij zoekt? Hier kom je erachter!

Over Kencko
Kencko is opgericht in 2016 en richt zich op het aanbieden van voedingsstoffen uit groenten en fruit. Ze vangen dit op uit verse producten en zetten dit om in een houdbare vorm. Hiermee willen hiermee een bijdrage leveren aan het verminderen van voedselverspilling. Door het aanbieden van de voedingstoffen, in een langer houdbare vorm dan bij de groente of fruit zelf, helpen ze bij het tegen gaan van verspilling van verse producten, zowel in de toeleveringsketen als bij de consument thuis. Bij Kencko maken ze gebruik van flash-freezing, dit is een techniek waarbij fruit en groente in enkele uren compleet bevroren wordt. Vervolgens worden de producten gedroogd en haalt men al het water eruit. Wat over blijft zijn voedingsstoffen in poedervorm. Deze poeders vermengen ze vervolgens weer met elkaar voor diverse smaken en eigenschappen.
Kencko is een gecertificeerde B Corporation®, dit zijn bedrijven die volgens een bepaalde duurzame regelgeving verplicht zijn om te opereren, zolang je dat als bedrijf doet mag je deze certificeren dragen.

Kencko’s producten
Er zijn 2 productgroepen aan te wijzen bij Kencko. Smoothies en Gumdrops. De smoothies maak je door een zakje poeder met water of melk te vermengen. Deze smoothies hebben qua inhoud dezelfde hoeveelheid voedingstoffen als ongeveer 2 kopjes fruit en/ of groeten. Je hebt een tiental smaken om uit te kiezen. Per smaak wordt uitgelegd wat er in zit en waar het goed voor is. De Gumdrops zijn een soort snoepjes, waar per snoepje voedingstoffen in zitten, met dezelfde hoeveelheid als dat van een portie groenten of fruit. Er zijn 4 smaken Gumdrops, ook hier wordt per smaak weer een uitleg gegeven. Alles is online te bestellen en wordt geleverd in biologisch afbreekbare verpakkingen.

Uw ervaringen met Kencko
Heeft een producten van Kencko besteld dan vragen wij u om hier op onze site daar een review voor achter te laten. Waren de Gumdrops van Kencko juist lekker of vies? Moest u lang wachten op u bestelling? Als consument is het fijn om op internet onderzoek te kunnen doen over een bepaald bedrijf of product. Als het gaat om vitamines en voedingssupplementen wil men niet het risico lopen dat men een slecht product inneemt. Jij kunt daarbij helpen! Deel hier uw ervaringen en mening. Onze dank is bij voorbaat groot.