ErvaringenSite

  Ervaringen Percko

  Pijn is een van de meest vervelende dingen in het leven. Pijn in de rug kan voor zoveel last zorgen dat het ons dagelijkse leven op een negatieve manier beïnvloed. Heel veel mensen hebben last van rugpijn, en in de meeste gevallen is het veroorzaakt als gevolg van langdurige overbelasting, bijvoorbeeld als gevolg van de werkomstandigheden. De rugpijn van een tandarts heeft uiteraard een hele andere oorzaak dan de rugpijn van iemand die langdurig achter de computer zit, of iemand die veel tuiniert. Percko zegt de oplossing te hebben om rugpijn te verminderen en zelfs te voorkomen, ongeacht de oorzaak. Heeft u wel eens van Percko gehoord? Hier bekijken we wat het bedrijf ons te bieden heeft, en wat anderen van hun producten vinden. Lees de beoordelingen van anderen of laat uw eigen review bij ons achter! Bij ErvaringenSite komt u alles te weten!

  Over Percko
  Percko startte in 2014 met het ontwikkelen van eenvoudige en innovatieve oplossingen om rugpijn te voorkomen. Uit onderzoek bleek dat bijna 80% van alle deelnemers in hun onderzoek klaagden over rugpijn, en in het grootste gedeelte van alle gevallen was de rugpijn gerelateerd aan het werk. De bestaande oplossingen waren niet geweldig. Speciale bureaustoelen helpen alleen als je stilzit, en matrassen, balsems, crèmes en massages geven alleen tijdelijke verlichting. Samen met een team van experts in biomechanica, fysiotherapeuten en osteopaten ontwikkelden ze het eerste product, de Lyne UP.

  Producten en Diensten van Percko
  Percko heeft een ondersteunend T-shirt op de markt gebracht wat ondersteuning geeft op die plekken waar het nodig is. Het eindresutaat ziet er uit als een traditioneel T-shirt en je kunt het dragen als onder of bovenkleding. De door Percko ontwikkelde en gepatenteerde technologie vormt het DNA van het product Lyne UP. Het t shirt stimuleert een goede lichaamshouding, terwijl het tegelijkertijd een totale flexibiliteit van alle bewegingen mogelijk maakt. Het versterkt de rugspieren, wat zorgt voor langdurige verlichting. Of u nu op kantoor bent, aan het sporten bent of tijdens fysieke activiteiten zoals tuinieren.

  Complimenten, Klachten en Tips over Percko
  Het lijkt te mooi om waar te zijn: een T shirt wat helpt om rugpijn te voorkomen en ervoor zorgt dat w een betere lichaamshouding aannemen. Maar als je last hebt van rugpijn wil je natuurlijk alles proberen. Percko lijkt op het juiste spoor te zijn met hun technologie om rugklachten te verminderen en onze rugspieren te trainen de juiste houding aan te nemen. Heeft u dit product wel eens geprobeerd? Heeft het u geholpen? Is het t-shirt comfortabel om te dragen, kan het in de wasmachine? Graag horen wij van u wat u van Percko vindt. Vooral voor innovatieve bedrijven die komen met producten die we nog niet kennen zijn echte klanten beoordelingen zeer waardevol. Laat daarom ook uw review bij ons achter!  Ketogeen dieet, wat is het precies?

  Percko
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Percko

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Percko een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Percko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Percko actief?

  Percko is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Percko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.