ErvaringenSite

  Ervaringen Yoga International

  Ben jij een echte yoga-fanaat of heb je interesse in yoga. Blijf dan lezen want op deze pagina vind je reviews over het platform Yoga International. Op deze pagina kun je jouw ervaring delen met anderen over dit online yoga portaal. En ben je benieuwd wat de ervaring van anderen is, kijk dan snel wat anderen zeggen over deze organisatie.

  Yoga International is een Engelstalig online platform waar je lid van kunt worden om onbeperkt online yogaklassen te volgen en inspiratieartikelen te lezen, en seminars te volgen.

  We zijn heel benieuwd wat jij vindt van de service en kwaliteit van deze website. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen om te bepalen of het de moeite waard is om een abonnement af te sluiten. Het is namelijk lastig in te schatten of een website betrouwbaar en nuttig is, maar jij kan daar veranderen in brengen. Vertel ons wat je ervaring is.

  Over Yoga International
  Yoga International is een platform waar je een abonnement op kunt nemen om online yogalessen te volgen van meer dan 500 ervaren leraren. Dit platform bestaat al sinds 2015.

  Het platform richt zich niet alleen op het aanbieden van yogalessen. Het is de bedoeling dat het platform een holistisch thuis is voor een grote gemeenschap die hun yoga kennis en kunde willen vergroten. De community is naar eigen zeggen bedoeld om je leven in balans te brengen door goed te zorgen voor je lichaam en geest.

  Deze gemeenschap is bovendien altijd op zoek naar nieuwe leraren om de community te laten groeien. Als je als leraar lid wordt van Yoga International kun je niet alleen online geld verdienen met lessen geven. Je krijgt van het platform de ondersteuning die je nodig hebt door een wereldwijd platform aan te bieden waar je zonder technische kennis je online activiteiten uit kunt bouwen.

  Producten en diensten van Yoga International
  Bij dit platform kun je een abonnement afsluiten om online yogaklassen te volgen en lid te worden van deze online yogacommunity. Zodra je lid bent kun je zowel online als offline yogalessen volgen van meer dan 500 yogaleraren. Je kunt daarbij kiezen voor verschillende soorten yoga Hatha, Vinyasa, Restorative, of Prenatal yoga voor als je net bevallen bent van een baby.

  Naast yogalessen kun je motiverende en inspirerende workshops volgen en podcast luisteren. Deze workshops en podcasts gaan onder andere over inspirerende verhalen, uitgebreide uitleg over bepaalde posities, en gezondheidstips.

  Wil je jezelf verder verdiepen in bepaalde onderwerpen of nieuwe vaardigheden leren dan kun je een online cursus volgen. Als je een beetje skeptisch bent over het nut van meditatie dan kun je bijvoorbeeld een korte cursus volgen over deze eeuwenoude techniek.

  Ervaringen, klachten en tips over Yoga International
  Kun jij ons wat meer vertellen over dit online platform zodat anderen een goed beeld krijgen van het medium. Wat vindt je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de yoga-lessen? Kun je de lessen goed volgen, en is het leuk om ze bij te wonen. En wat vindt je van de inspiratie-artikelen op de website? Zijn die interessant en zorgen die daadwerkelijk voor inspiratie. We horen graag wat jouw ervaring is.

  Eiwitrijk dieet

  Yoga International
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yoga International

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yoga International een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yoga International. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yoga International actief?

  Yoga International is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yoga International gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.