Yoga International

Alle reviews

Yoga International

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

The Body Shop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

The Body Shop

14 reviews

The Body Shop: Ervaringen Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop he...

Yoga International

 

Ben jij een echte yoga-fanaat of heb je interesse in yoga. Blijf dan lezen want op deze pagina vind je reviews over het platform Yoga International. Op deze pagina kun je jouw ervaring delen met anderen over dit online yoga portaal. En ben je benieuwd wat de ervaring van anderen is, kijk dan snel wat anderen zeggen over deze organisatie.

Yoga International is een Engelstalig online platform waar je lid van kunt worden om onbeperkt online yogaklassen te volgen en inspiratieartikelen te lezen, en seminars te volgen. 

We zijn heel benieuwd wat jij vindt van de service en kwaliteit van deze website. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen om te bepalen of het de moeite waard is om een abonnement af te sluiten. Het is namelijk lastig in te schatten of een website betrouwbaar en nuttig is, maar jij kan daar veranderen in brengen. Vertel ons wat je ervaring is. 

Over Yoga International
Yoga International is een platform waar je een abonnement op kunt nemen om online yogalessen te volgen van meer dan 500 ervaren leraren. Dit platform bestaat al sinds 2015.

Het platform richt zich niet alleen op het aanbieden van yogalessen. Het is de bedoeling dat het platform een holistisch thuis is voor een grote gemeenschap die hun yoga kennis en kunde willen vergroten. De community is naar eigen zeggen bedoeld om je leven in balans te brengen door goed te zorgen voor je lichaam en geest

Deze gemeenschap is bovendien altijd op zoek naar nieuwe leraren om de community te laten groeien. Als je als leraar lid wordt van Yoga International kun je niet alleen online geld verdienen met lessen geven. Je krijgt van het platform de ondersteuning die je nodig hebt door een wereldwijd platform aan te bieden waar je zonder technische kennis je online activiteiten uit kunt bouwen. 

Producten en diensten van Yoga International
Bij dit platform kun je een abonnement afsluiten om online yogaklassen te volgen en lid te worden van deze online yogacommunity. Zodra je lid bent kun je zowel online als offline yogalessen volgen van meer dan 500 yogaleraren. Je kunt daarbij kiezen voor verschillende soorten yoga Hatha, Vinyasa, Restorative, of Prenatal yoga voor als je net bevallen bent van een baby. 

Naast yogalessen kun je motiverende en inspirerende workshops volgen en podcast luisteren. Deze workshops en podcasts gaan onder andere over inspirerende verhalen, uitgebreide uitleg over bepaalde posities, en gezondheidstips. 

Wil je jezelf verder verdiepen in bepaalde onderwerpen of nieuwe vaardigheden leren dan kun je een online cursus volgen. Als je een beetje skeptisch bent over het nut van meditatie dan kun je bijvoorbeeld een korte cursus volgen over deze eeuwenoude techniek. 

Ervaringen, klachten en tips over Yoga International
Kun jij ons wat meer vertellen over dit online platform zodat anderen een goed beeld krijgen van het medium. Wat vindt je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de yoga-lessen? Kun je de lessen goed volgen, en is het leuk om ze bij te wonen. En wat vindt je van de inspiratie-artikelen op de website? Zijn die interessant en zorgen die daadwerkelijk voor inspiratie. We horen graag wat jouw ervaring is.