ErvaringenSite

  Ervaringen 123opzeggen.nl

  Heb je wel genoeg van dat tijdschrift gehad, en wil je je abonnement opzeggen? Hoe moet je dat dan doen? Probeer je het, maar ervaar je daar problemen mee? Weet je niet precies hoe je een opzegbrief opstelt? Zou het dan niet fijn zijn om gebruik te kunnen maken van een opzegservice zoals die van 123opzeggen.nl?

  Of het handig is, dat zeker. Of deze specifieke opzegservice goed is, vragen we aan de consument. Hoe ervaren consumenten deze service? Was het voor hun organisatie mogelijk? Was het makkelijk om aan te vragen? En hoe zit het met de kwaliteit van de opzegbrief? Is het netjes en formeel? Lees het hier bij ErvaringenSite!

  Over 123opzeggen.nl

  123opzeggen.nl is een website die jou gratis kan helpen bij het opzeggen van abonnementen, contracten en automatische incasso’s. In opdracht van jou versturen ze naar het betreffende bedrijf een opzegbrief. Groot kans dat het bedrijf waarvan je een abonnement wilt opzeggen ertussen zit, want 123opzeggen.nl heeft al voor meer dan 3000 organisaties opzegbrieven opgesteld. Of het nu voor je sportabonnement, zorgverzekering of energieleverancier is, 123opzeggen.nl regelt het voor je. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is aangeven om welk bedrijf het gaat en je gegevens invullen. De opzegbrief wordt automatisch gegenereerd en opgestuurd naar het bedrijf. Je kunt kiezen tussen de standaard, de spoed of de aangetekende verzendservice.

  Hoe betrouwbaar is deze service en zou jij er snel nog een keer gebruik van maken? Laat het ons weten.

  Misschien wel goed om je hierin te verdiepen: wat zijn de regels voor het opzeggen van abonnementen? Bekijk deze video!

  Diensten 123opzeggen.nl

  Ondanks dat de opzegbrief zélf gratis wordt gemaakt, zitten er wel verzendkosten aan gebonden. Normale verzending per post kost €2,95 en spoed verzending per post kost €4,95. Wanneer je ervoor kiest om de brief aangetekend te laten verzenden, kost dat je €11,95.

  Bij 123opzeggen.nl kun je betalen met iDEAL en PayPal.

  Vragen en klachten 123opzeggen.nl

  Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar support@123opzeggen.nl. Je zult dan zo snel mogelijk antwoord ontvangen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur beschikbaar, en is op zaterdag en zondag gesloten. In het geval je bij voorkeur schriftelijk een vraag wilt stellen, kun je deze sturen naar: Postbus 9513, 9703 LM, Groningen

  Als je een klacht hebt, dien je deze te melden via het klachtenformulier van 123opzeggen.nl. In het formulier staat vermeld welke informatie er nodig is om na te gaan op welk materiaal de klacht betrekking heeft. Binnen 14 kalenderdagen ontvang je een reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

  Heb jij al wel eens gebruik gemaakt van de opzegservice van 123opzeggen.nl? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Hoe betrouwbaar is het? Werd de brief snel naar het bedrijf opgestuurd en is het daar goed aangekomen? Is je abonnement daadwerkelijk opgezegd? Laat het ons weten!

  Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een opzegbrief te laten maken door 123opzeggen.nl? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

  123opzeggen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  alarmsysteem met contract van 24 maand

  Voor een lagere prijs heb je rechtsgeldig bewijs van opzeg. Makkelijker en goedkoper dan aangetekend opzeggen via de post.

  Door: Van Boxsael Geert14-08-2020
  DE WITTE BERNARD15-10-2020

  Na 10 dagen na de opzegging door jullie van mijn anti virus "TOTALAV" heb ik contact opgenomen met TotalAV. Ik heb het zelf nogmaals meerdere keren moeten opzeggen. Uiteindelijk hebben ze het geld terug gestort. Doch de miserie is nog niet achter de rug. Ik moet telkens nogmaals een BEVESTIGING geven, daar gaat het altijd mis, daar geven ze aan dat ik hun anti virus verder wil gebruiken, wat niet waar is!! Nogmaals een bericht verstuur naar Totalav, dat ik terug alles annuleer. WANNEER KOMT DAAR EEN EINDE AAN!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over 123opzeggen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123opzeggen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over 123opzeggen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123opzeggen.nl actief?

  123opzeggen.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123opzeggen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.