Deposit Photos

Alle reviews

Deposit Photos

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Deposit Photos

De content op een website, de inhoud of de geschreven tekst en informatie in makkelijk Nederlands, wordt steeds belangrijker. Om het juiste publiek te trekken en dat publiek als klanten aan je te binden heb je tegenwoordig pakkende teksten en beelden nodig. Zelfs gerenommeerde wereldwijde bedrijven hebben de juiste content nodig om hun klanten aan te spreken. Maar hoe kies je voor een platform die dat soort materiaal te bieden heeft? En welk platform biedt dan het soort bestanden die jij nodig hebt? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je van consumenten die al kennis gemaakt hebben met dit soort diensten. Zij schrijven hierover gedetailleerde reviews die je voor jouw gemak op onze website kunt lezen. Op die manier heb je alle informatie die je moet weten bij de hand om de juiste keuze te maken.

Over Deposit Photos
Dit platform werd in 2009 door Dmitry Sergeev in Florida opgericht als hulpmiddel voor iedereen die rechtenvrije foto's wilde downloaden. Al binnen enkele maanden beschikt de site over meer dan 1 miljoen bestanden en is het daarmee het snelstgroeiende microstockbureau in de wereld. De site blijft groeien en binnen 3 jaar overstijgt het aantal beschikbare bestanden de 10 miljoen. Het bedrijf groeit de jaren die volgen hard verder waardoor extra functies aan de site toegevoegd kunnen worden. Een ontwerptool, een eigen fotostudio in Oost-Europa en een bedrijfsoplossing om teamsamenwerking te bevorderen worden onder andere gelanceerd. Inmiddels is Deposit Photos in meer dan 192 landen actief en biedt het meer dan 200 miljoen foto- en videobestanden. Het bedrijf heeft 6 kantoren over de gehele wereld in grote steden zoals New York, Milaan en Moskou. Vanuit deze kantoren wordt in 20 talen ondersteuning aan klanten geboden.

De producten van Deposit Photos
Voor iedereen die rechtenvrij materiaal nodig heeft om een creatief project tot een goed einde te brengen  biedt Deposit Photos oplossingen. Je vindt er databanken met rechtenvrije bestanden in de vorm van foto's, video's, illustraties, muziek en vectors. Het aangeboden materiaal wordt zelfs gebruikt door internationale bedrijven die toonaangevend materiaal aan het publiek te bieden hebben. Voorbeelden hiervan zijn Warner Bros, Bosch en TripAdvisor. De site biedt diverse soorten abonnementen die je per maand of jaar af kunt sluiten. Het bedrag dat het beste bij jouw budget zal passen hangt af van het aantal bestanden dat je per maand gaat downloaden. Ook voor zakelijke klanten zijn er verschillende abonnementen af te sluiten. Via de live-chat, e-mail of telefoon kun je in het Nederlands je vragen stellen aan de medewerkers van de klantenservice.

Reviews en tips over Deposit Photos
Een abonnement om maandelijks bestanden te downloaden om je eigen content er beter uit te laten zien klinkt natuurlijk aanlokkelijk. Maar hoe is het gesteld met de kwaliteit van de bestanden die er beschikbaar zijn? Jij als klant van Deposit Photos kunt antwoord op die vraag geven door een review over dit platform op onze website te publiceren. Door in een uitgebreide beoordeling te beschrijven wat jij ervan vindt help je andere consumenten die nog twijfelen een stapje op weg. Merk jij een toename in het aantal gebruikers van jouw content nu je Deposit Photos gebruikt? Ook je ervaring daarmee kun je uit de doeken doen in jouw review. Het gaat erom dat wij iedereen zo realistisch mogelijk willen informeren over de mogelijkheden die dit platform haar klanten haar te bieden heeft.