Everest

Alle reviews

Everest

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Everest

Wil jij voor je onderneming een zakelijke bankrekening openen? Vanzelfsprekend kun je dat doen bij een traditionele bank maar je kunt daarvoor tegenwoordig ook terecht bij zogenaamde fintech instellingen. Dit zijn commerciële bedrijven die met een Europese banklicentie werken en dezelfde diensten als een bank aan mogen bieden. Om meer te weten te komen over wat zulke organisaties doen en hoe klanten de aangeboden diensten waarderen verwijzen we je door naar de reviews op onze website. In die reviews schrijven consumenten over hun ervaringen met fintech bedrijven en de plus- en minpunten die zij tegen gekomen zijn ten opzichte van traditionele banken. Om de juiste dienst voor jouw onderneming te kiezen is het daarom aan te raden deze reviews aandachtig door te lezen.

Over Everest
De Luxemburgse organisatie SnapSwap International SA is in 2015 opgericht door Denis Kiselev en beschikt als fintech bedrijf over een E-cash licentie die in geheel Europa geldig is. Daardoor kunnen zakelijke klanten een bankrekening bij Everest openen. Voor meer informatie over het openen van een rekening bij deze onderneming kun je schriftelijk contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Ook kun je via de site een telefoongesprek van 30 minuten op een voor jouw geschikt tijdstip inplannen. Wil je voordat je daaraan begint weten wat andere klanten van Everest vinden? Dan nodigen we je uit om onze website te bezoeken waar deze klanten hun commentaren en klachten met je delen.

De producten en diensten van Everest
Zowel bestaande als net opgerichte bedrijven kunnen bij Everest een of meerdere zakelijke rekeningen openen. Je hoeft daarvoor niet naar een filiaal van het bedrijf, dat doe je gewoon online via de eigen app. Met een Everest rekening kun je salarissen van medewerkers, facturen van leveranciers en andere kosten betalen. 24 uur per dag toegang tot je account met Iban & BIC-code en de mogelijkheid om zowel debit als creditcards aan te vragen maken het voor jou als ondernemer makkelijk om met Everest al je bankzaken regelen. Bovendien kun je gebruik maken van tools om bijvoorbeeld onkosten en betaalkaarten te beheren. Everest biedt haar rekeningpakketten die op elk moment op te zeggen zijn aan voor € 20 per maand.

Reviews en commentaren over Everest
Heb jij als ondernemer een bankrekening kunnen openen bij Everest? Dan hopen we dat je ons daar meer over wilt vertellen. Wij zoeken namelijk klanten van deze fintech organisatie en bieden hen de ruimte om hun review op onze website te plaatsen. Vind jij het belangrijk om andere consumenten te helpen met jouw beoordeling? Neem dan ons aanbod aan en ga in jouw review dieper in op de voor- en nadelen die het openen van een rekening bij Everest met zich meebrengt. Zijn er bijvoorbeeld extra kosten die niet getoond worden op de website? Hoe makkelijk werkt de app? Is Everest betrouwbaar? Het zijn verschillende vragen die consumenten hebben en jij kunt er met een paar woorden antwoord op geven. Wij bundelen alle commentaren en ervaringen van klanten zoals jij zodat er een realistisch overzicht ontstaat van de manier waarop Everest te werk gaat.