Glasses Direct

Alle reviews

Glasses Direct

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Glasses Direct

Een bril is een optisch instrument dat bijdraagt aan het verbeteren van het gezichtsvermogen. Het helpt bij refractiefouten, scheelzien, oudziendheid en andere aandoeningen, die voor de achteruitgang van het oog zorgen. Brillen zijn er in verschillende modellen, afmetingen, sterktes, kwaliteiten, merken en ook voor verschillende leeftijden. Heeft u een bril nodig? Zit u dus met vragen over welk montuur het beste past? Of welk montuur u liever wilt? Of hoe het staat met de service bij de opticien? Het aantal opticiens is door de jaren steeds groter geworden. Dus waar kunt u precies heen? Door de jaren heen zijn er meer modellen aan het publiek geïntroduceerd dan ooit. Maar u hoeft niet langer met vragen rond te lopen, want op ErvaringenSite vindt u een reeks reviews over diverse opticiens, waaronder Glasses Direct. U vergaart hier allerhande informatie, zodat u weet of zo’n bedrijf geschikt voor u is.

Over Glasses Direct
Optiek Glasses Direct is opgericht door de heer James Murray Wells in 2004 en is gevestigd in Wiltshire, Verenigde Koningrijk. De oprichting is tot stand gekomen door de zoektocht naar betaalbare brillen. Eén van de belangrijkste doelen van Glasses Direct is om corrigerende en gezondheidsbrillen van hoogwaardige kwaliteit betaalbaar te maken voor iedereen. Het bedrijf heeft zich uitgebreid en is door de jaren heen omgeschakeld naar een onlineverkoop van brillen op sterkte met ruim 1000 monturen. In het jaar 2016 schakelden ze verder over naar een internationale industrie met 9 gekwalificeerde opticiens in het lab van Swindon.

Producten en diensten van Glasses Direct
Op de site van Glasses Direct wordt een ruim assortiment aan brillen aangeboden in verschillende kleuren, monturen en merken. U kunt kosteloos voor 7 dagen een brillenframe eerst thuis testen, zodat u een keus kunt maken en weet welk montuur u kiest. U vindt op de site van Glasses Direct brillen voor hem en haar in verschillende categorieën, zoals essentieel, speciaal ontwerp, boetiek, grootte van de bril en de afmeting. U kunt tevens kiezen uit gezondheidsbrillen, brillen specifiek voor lezen of verziend en ook zonnebrillen. Alles uiteraard in verschillende prijsklassen. Bent u student? U krijgt dan 50% korting op uw gekozen bril.

Levering, klachten en betaling bij Glasses Direct
Altijd klaar staan voor klanten is noodzakelijk, maar kan enerverend zijn. Toch heeft Glasses Direct dit al langer dan 14 jaren gedaan en blijft staan voor klantvriendelijkheid. Heeft u vragen of wilt u een klacht mededelen? Neem contact op met de klantenservice op 01793 746601 of stuur een mail naar ask@glassesdirect.co.uk. Uw bril wordt binnen 14 werkdagen na het bestellen geleverd. U kunt verder uw pakket traceren, vanwege de internationale levering. U kunt het bedrijf ook verder volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Complimenten en tips voor Glasses Direct
Heeft u een bril van Glasses Direct? Laat uw mening over het bedrijf weten in een review en plaats die dan op ErvaringenSite. Andere klanten kijken ernaar uit om te weten wat u van het bedrijf vond, hun klantenservice, de kwaliteit van hun product en levering.

Bent u verder geïnteresseerd geraakt in Glasses Direct? Neem dan gerust een kijkje op ErvaringenSite.