ErvaringenSite

  Ervaringen Glasses Direct

  Een bril is een optisch instrument dat bijdraagt aan het verbeteren van het gezichtsvermogen. Het helpt bij refractiefouten, scheelzien, oudziendheid en andere aandoeningen, die voor de achteruitgang van het oog zorgen. Brillen zijn er in verschillende modellen, afmetingen, sterktes, kwaliteiten, merken en ook voor verschillende leeftijden. Heeft u een bril nodig? Zit u dus met vragen over welk montuur het beste past? Of welk montuur u liever wilt? Of hoe het staat met de service bij de opticien? Het aantal opticiens is door de jaren steeds groter geworden. Dus waar kunt u precies heen? Door de jaren heen zijn er meer modellen aan het publiek geïntroduceerd dan ooit. Maar u hoeft niet langer met vragen rond te lopen, want op ErvaringenSite vindt u een reeks reviews over diverse opticiens, waaronder Glasses Direct. U vergaart hier allerhande informatie, zodat u weet of zo’n bedrijf geschikt voor u is.

  Over Glasses Direct
  Optiek Glasses Direct is opgericht door de heer James Murray Wells in 2004 en is gevestigd in Wiltshire, Verenigde Koningrijk. De oprichting is tot stand gekomen door de zoektocht naar betaalbare brillen. Eén van de belangrijkste doelen van Glasses Direct is om corrigerende en gezondheidsbrillen van hoogwaardige kwaliteit betaalbaar te maken voor iedereen. Het bedrijf heeft zich uitgebreid en is door de jaren heen omgeschakeld naar een onlineverkoop van brillen op sterkte met ruim 1000 monturen. In het jaar 2016 schakelden ze verder over naar een internationale industrie met 9 gekwalificeerde opticiens in het lab van Swindon.

  Producten en diensten van Glasses Direct
  Op de site van Glasses Direct wordt een ruim assortiment aan brillen aangeboden in verschillende kleuren, monturen en merken. U kunt kosteloos voor 7 dagen een brillenframe eerst thuis testen, zodat u een keus kunt maken en weet welk montuur u kiest. U vindt op de site van Glasses Direct brillen voor hem en haar in verschillende categorieën, zoals essentieel, speciaal ontwerp, boetiek, grootte van de bril en de afmeting. U kunt tevens kiezen uit gezondheidsbrillen, brillen specifiek voor lezen of verziend en ook zonnebrillen. Alles uiteraard in verschillende prijsklassen. Bent u student? U krijgt dan 50% korting op uw gekozen bril.

  Levering, klachten en betaling bij Glasses Direct
  Altijd klaar staan voor klanten is noodzakelijk, maar kan enerverend zijn. Toch heeft Glasses Direct dit al langer dan 14 jaren gedaan en blijft staan voor klantvriendelijkheid. Heeft u vragen of wilt u een klacht mededelen? Neem contact op met de klantenservice op 01793 746601 of stuur een mail naar ask@glassesdirect.co.uk. Uw bril wordt binnen 14 werkdagen na het bestellen geleverd. U kunt verder uw pakket traceren, vanwege de internationale levering. U kunt het bedrijf ook verder volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

  Complimenten en tips voor Glasses Direct
  Heeft u een bril van Glasses Direct? Laat uw mening over het bedrijf weten in een review en plaats die dan op ErvaringenSite. Andere klanten kijken ernaar uit om te weten wat u van het bedrijf vond, hun klantenservice, de kwaliteit van hun product en levering.

  Bent u verder geïnteresseerd geraakt in Glasses Direct? Neem dan gerust een kijkje op ervaringensite.be.

  Glasses Direct- Honest review 2021- Are they worth it?

  Glasses Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glasses Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glasses Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glasses Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glasses Direct actief?

  Glasses Direct is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glasses Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.