Homelike

Alle reviews

Homelike

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

Rooming

0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten

VONROC

0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

JAAP.NL

0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

Unibricks

0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

Homelike

Zoek jij vanwege een dienstverband in een ander land een verblijf voor langere tijd in de plaats waar je gaat werken? Dan kun je tegenwoordig gebruik maken van diverse platforms die net zoals makelaarskantoren woningen aanbieden. Dit soort websites richten zich echter vaak op een verblijf van slechts een of enkele maanden. Maar hoe kom je erachter of deze websites te vertrouwen zijn? Laat ons daarbij helpen door je de reviews van andere klanten op onze website aan te bieden. Door die reviews met aandacht te lezen krijg je een beter overzicht over wat je te wachten staat en weet je uiteindelijk welke platforms er als meest betrouwbaar bestempeld worden. Zo weet je op voorhand dat je verblijf ver weg van huis toch zeker en veilig aan zal voelen.

Over Homelike
Homelike is een platform dat zich met een aanbod van maandelijks te huren gemeubileerde appartementen richt op expats en zakelijke reizigers. Oprichters Christoph Kasper en Dustin Figge kwamen er in 2014 al achter dat de zakelijke markt wat reizen betreft achterbleef bij de toeristenmarkt en besloten deze site te starten. De site is inmiddels beschikbaar in onder meer het Nederlands, Frans en Engels. Voor meer informatie over het huren of verhuren van een appartement kun je contact opnemen met de klantenservice van het platform. In Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn er lokale telefoonnummers die je kunt bellen, voor België en Nederland is dat nog niet het geval.

De producten van Homelike
Hoe werkt de website van Homelike? Door gebruik te maken van het zoekfilter op de homepagina kun je een appartement zoeken in de plaats waar je langere tijd wilt verblijven. Aan de hand van je wensen krijg je een lijst en landkaart te zien zodat je kunt zien waar de diverse appartementen zich bevinden. Elke optie beschikt over een uitgebreide beschrijving met foto's, faciliteiten, de mogelijkheid voor zelf check-in en andere belangrijke informatie. Om gebruik te kunnen maken van de site van Homelike om een appartement te huren zul je een account moeten maken. Tijdens het reserveren krijg je duidelijk te zien wat je wanneer moet betalen. Houdt er rekening mee dat je gevraagd kan worden naar een borg voordat je een woning kunt betrekken.

Reviews over Homelike
Heb jij als klant gebruik gemaakt van de mogelijkheid om voor langere tijd een woning te huren via dit platform? Dan wil je ons vast wel vertellen hoe dat bevallen is. Je krijgt daartoe alle ruimte om een beoordeling over Homelike op onze website te posten. De reden dat we je die mogelijkheid bieden is omdat we weten dat klanten met ervaring als geen ander kunnen vertellen of deze site van Homelike betrouwbaar is. Veel klanten kennen de site waarschijnlijk nog niet en zijn je dankbaar dat je de tijd neemt om hen te informeren over de voor- en nadelen van het gebruik van dit platform. Daarom is het belangrijk dat je in jouw review uitgebreid in gaat op alles waarvan jij denkt dat belangrijk is voor anderen.