ErvaringenSite

  Ervaringen Homelike

  Zoek jij vanwege een dienstverband in een ander land een verblijf voor langere tijd in de plaats waar je gaat werken? Dan kun je tegenwoordig gebruik maken van diverse platforms die net zoals makelaarskantoren woningen aanbieden. Dit soort websites richten zich echter vaak op een verblijf van slechts een of enkele maanden. Maar hoe kom je erachter of deze websites te vertrouwen zijn? Laat ons daarbij helpen door je de reviews van andere klanten op onze website aan te bieden. Door die reviews met aandacht te lezen krijg je een beter overzicht over wat je te wachten staat en weet je uiteindelijk welke platforms er als meest betrouwbaar bestempeld worden. Zo weet je op voorhand dat je verblijf ver weg van huis toch zeker en veilig aan zal voelen.

  Over Homelike

  Homelike is een platform dat zich met een aanbod van maandelijks te huren gemeubileerde appartementen richt op expats en zakelijke reizigers. Oprichters Christoph Kasper en Dustin Figge kwamen er in 2014 al achter dat de zakelijke markt wat reizen betreft achterbleef bij de toeristenmarkt en besloten deze site te starten. De site is inmiddels beschikbaar in onder meer het Nederlands, Frans en Engels. Voor meer informatie over het huren of verhuren van een appartement kun je contact opnemen met de klantenservice van het platform. In Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn er lokale telefoonnummers die je kunt bellen, voor België en Nederland is dat nog niet het geval.

  HeadFirst Group - Een koffer vol diensten

  De producten van Homelike

  Hoe werkt de website van Homelike? Door gebruik te maken van het zoekfilter op de homepagina kun je een appartement zoeken in de plaats waar je langere tijd wilt verblijven. Aan de hand van je wensen krijg je een lijst en landkaart te zien zodat je kunt zien waar de diverse appartementen zich bevinden. Elke optie beschikt over een uitgebreide beschrijving met foto's, faciliteiten, de mogelijkheid voor zelf check-in en andere belangrijke informatie. Om gebruik te kunnen maken van de site van Homelike om een appartement te huren zul je een account moeten maken. Tijdens het reserveren krijg je duidelijk te zien wat je wanneer moet betalen. Houdt er rekening mee dat je gevraagd kan worden naar een borg voordat je een woning kunt betrekken.

  Reviews over Homelike

  Heb jij als klant gebruik gemaakt van de mogelijkheid om voor langere tijd een woning te huren via dit platform? Dan wil je ons vast wel vertellen hoe dat bevallen is. Je krijgt daartoe alle ruimte om een beoordeling over Homelike op onze website te posten. De reden dat we je die mogelijkheid bieden is omdat we weten dat klanten met ervaring als geen ander kunnen vertellen of deze site van Homelike betrouwbaar is. Veel klanten kennen de site waarschijnlijk nog niet en zijn je dankbaar dat je de tijd neemt om hen te informeren over de voor- en nadelen van het gebruik van dit platform. Daarom is het belangrijk dat je in jouw review uitgebreid in gaat op alles waarvan jij denkt dat belangrijk is voor anderen.

  Homelike
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Homelike

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Homelike een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Homelike. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Homelike actief?

  Homelike is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Homelike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.