iMyFone

Alle reviews

iMyFone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

iMyFone

Uw gegeven op uw pc of mobiele telefoon kwijt? Heeft uw Mac of computer een systeemprobleem en moet die opgeschoond worden? Ja, tal van bedrijven zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw pc, pc-gegevens en mobiele gegevens. Maar nu de vraag: ‘welke is de beste optie voor u en uw apparaat?’ U hoeft niet langer met de vraag te zitten en weer uren mee te talmen. Om tijd te winnen, kunt u de site van ErvaringenSite bezoeken om meer te weten te komen over het bedrijf dat u zou willen gebruiken om uw probleem op te lossen. Op ErvaringenSite vindt u reviews over bedrijven als iMyFone. In de reviews staan handige informaties, die u kunnen helpen een beeld te scheppen over de verschillende bedrijven. Zo weet u niet alleen waar goed is, maar ook weet hoe het staat met het professionaliteit.

Over iMyFone
Het bedrijf iMyFone is opgericht in het jaar 2015 en is toegewijd aan het leveren van oplossingen voor iOS- en Android apparaten, Windows-pc en Mac. In hetzelfde jaar werden de iMyFone de D-Back en Umate gelanceerd. In 2016 werd de iMyFone Umate Pro gelanceerd op de markt en nog vele mogelijkheden na dit jaar. Het bedrijf wil graag dat eenieder veilig staat en biedt daarom al langer dan 10 jaar de mogelijkheid van de verschillende type onderdelen en hun categorieën.

Producten en diensten van iMyFone
IMyFone is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van bescherming oplossingen voor iOS- en Android apparaten, Windows-pc en Mac's. De producten die u op de website vindt, dienen voor het oplossen van problemen. Het kunnen problemen zijn die te maken hebben met verloren gegevens, ontgrendeling en andere systeemproblemen. De producten van iMyFane zorgen ervoor dat de gegevensoverdracht, back-ups en herstel, en gegevens opschoning mogelijk worden. U kunt vervolgens een keus maken van welke app u voor uw apparaat gebruik zal maken. U kunt kiezen uit het volgende: recovery pakket zoals, D-back, de iPhone whatsapp recovery, any recover, passper voor Word en Excel. Voor het ontlokken kiest u uit: iMyFone LockWiper voor Android en iPhone, de bypasser, KeyGenius en BitlockerGoMac. Voor reparatie staan de volgende pakketten voor u klaar: de Fixppo en de scanoutlook. Voor het terugvinden van uw gegevens is het handig om gebruik te maken van de gegevens manager. U kunt het bedrijf volgen via Facebook, Twtter, YouTube en Instagram.

Complimenten en tips voor iMyFone
Is uw Pc net gefixed door iMyFone? Of had uw mobiele telefoon een beurt nodig? Wat is uw ervaring met iMyfone? Heeft u klachten of juist complimenten, tips en tops voor het bedrijf? Laat in een review op ErvaringenSite aan toekomstige klanten van iMyFone weten wat u van het bedrijf vindt en hoe het staat met de geboden service. 

Heeft u plannen over andere bedrijven als iMyFone te lezen dit week end? Zijn er onduidelijkheden? Zit u vast? Of weet u niet waar u moet beginnen? Of staat u open voor andere bedrijven? Neemt u dan een kijkje op ErvaringenSite. Middels de reviews komt u er mogelijk wel uit.