LinkedIn Learning

Alle reviews

LinkedIn Learning

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

LinkedIn Learning

Op zoek naar een baantje op het internet? Wanneer u online geld wilt verdienen zijn er heel veel opties. Van het invullen van enquêtes voor geld of waardebonnen tot echte online uitzendbureaus waar aanbieders van opdrachten de werkzoekenden online kunnen vinden. 
LinkedIn is een van de grootste online clouds die als doel heeft mensen met elkaar in contact te brengen. Heeft u wel eens online werk gezocht, of online gewerkt? Heeft u een LinkedIn profiel en bent u via hun wel eens aan een opdracht gekomen? Of misschien heeft u juist een job online gezet, op zoek naar online werknemers? Laat ons weten hoe het u bevallen is. Wij zijn nieuwsgierig naar de verhalen van werkgevers en werknemers! Dus, laat ook uw persoonlijke beoordeling of review achter op ErvaringenSite over LinkedIn Learning. 

Over LinkedIn Learning
LinkedIn begon in 2002 in de woonkamer van mede-oprichter Reid Hoffman en werd officieel gelanceerd op 5 mei 2003. Tegenwoordig leidt LinkedIn een heel divers bedrijf waarbij de inkomsten komen uit de lidmaatschapsabonnementen, de verkoop van advertentieruimtes en wervingsoplossingen. Het bedrijf is tegenwoordig onder leiding van Ryan Roslansky. In december 2016  werd het bedrijf officieel aanMicrosoft verkocht en met deze overname werd werelds toonaangevende professionele cloud en 's werelds toonaangevende professionele netwerk samengebracht. LinkedIn verbindt professionals van over de hele wereld, met als doelstelling ze productiever en succesvoller te maken. Met meer dan 756 miljoen leden wereldwijd, inclusief leidinggevenden van elk Fortune 500-bedrijf, is LinkedIn 's werelds grootste professionele netwerk. LinkedIn heeft zijn hoofdkantoor in Silicon Valley en kantoren over de hele wereld.

Producten en diensten van LinkedIn Learning
Behalve het bij elkaar brengen van werkzoekenden met bedrijven en personen die werk willen uitbesteden is er nu ook een LinkedIn Learning. Om te beginnen kun je gratis online instructiefilmpjes bekijken hoe je het beste uit je eigen LinkedIn profiel kunt halen. De korte instructiefilmpjes gaan  over alles wat mogelijke is bij LinkedIn. Zoals bijvoorbeeld, hoe maak je een goed profiel als werkzoekende, of waar moet je profiel aan voldoen als je juist een bepaald soort werk wilt aanbieden? Maar er zijn ook echte cursussen bij LinkedIn te volgen, zoals voor Data-analyses, communicatie, finance & accounting, Sales, Project management, Marketing en Career development. 

Complimenten, Klachten en Tips over LinkedIn Learning
Heeft u een profiel bij LinkedIn? Gebruikt u dat om werk te zoeken, of bent u juist op zoek naar werkers? Hoe gemakkelijk gaat dat? En wat vind u van LinkedIn Learning? Natuurlijk zijn wij zeer nieuwsgierig naar de voordelen, maar ook zeker de nadelen van deze ontmoetingscloud, en de cursussen die er aangeboden worden. Laat uw persoonlijke beoordeling over deze dienst achter, of lees hier de reviews die anderen gegeven hebben over online cursussen volgen en de gratis cursussen die bij LinkedIn Learning aangeboden worden.