MacPaw

Alle reviews

MacPaw

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Senetic merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Senetic

0 reviews

Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie en aanbiedingen. Ook op onze site, ErvaringenSite, vind je genoeg bedrijven die zich hebben...

MacPaw

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner zorgt ervoor dat uw apparaat veilig blijft, maar belooft u niet dat uw apparaat zo snel als de oude gaat werken. Uw antivirus is verlopen… Wat nu? MacPaw is een van de computerzaken waar u uw apparaat naartoe kunt brengen voor een check up. Op ErvaringenSite komt u reviews tegen, die u heel wat informatie over bedrijven als MacPaw kunnen verschaffen. U kunt er reviews van eerdere klanten van het bedrijf lezen, zodat een scherp beeld kunt krijgen van het bedrijf en andere, waarmee u kunt vergelijken.

Over MacPaw
Het bedrijf MacPaw is waar u terecht bent voor uw computersoftware. MacPaw is opgericht in 2008 en is sindsdien een bedrijf waar u terecht bent voor het schoonmaken en onderhouden van uw apparaat. MacPaw zorgt ervoor dat troep zoals cookies en alle andere overbodige zaken van uw apparaat gehaald worden, zodat u meer ruimte vrij krijgt en uw device weer optimaal kan functioneren. Het bedrijf heeft enkele filialen in San Francisco, Verenigde Staten en Cork.

Producten en diensten van MacPaw
Het installeren van uw computersoftware van MacPaw zorgt voor het snel, gemakkelijk en veilig werken van uw apparaat zoals uw mobiel, computer of tablet. De antivirussen van MacPaw worden in verschillende categorieën verdeeld zoals: CleanMyPc voor het opschonen van uw computer. Deze zorgt ervoor dat alle schadelijke malware, virussen en spyware verwijderd worden van uw computer. Heeft u MacBook of iMac? Dan kunt u gerust gebruik maken van CleanMyMac. MacPaw staat ook open voor Apple apparaten en bieden hiervoor het programma Hider 2. Deze codeert uw gebruikte data, zodat hackers uit uw omgeving blijven. Andere softwareprogramma’s van MacPaw zijn Listen, Encrypto, CleanMyDrive, The Unachiever en Gemini 2. U kunt deze programma’s zelfs ookdownloaden. Indien u vastzit kunt u uw probleem aan de klantenservice van MacPaw bekendmaken.

Complimenten, klachten en tips voor Mac Paw
Het is voor MacPaw belangrijk dat uw apparaat zo veilig als mogelijk is. Downloaden van één van onze diensten is snel gedaan. Als u naar meer informatie op zoek bent kunt u altijd terecht bij de klantenservice van MacPaw op het nummer +1 (877) 562-2729 of via de mail: support@macpaw.com. Het bedrijf is gevestigd in Santa Clara, Californië (Verenigde Staten). Ze bieden ook diensten aan via hun website, maar ook via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Dribble en LinkedIn.

Als u bekend bent met één van de programma’s van MacPaw, wilt ErvaringenSite graag meer weten over uw ervaring. U kunt die delen in een review op onze website. In het review kunt u aangeven wat u van de programma’s vond, die u gebruikt heeft en als het voor u heeft geholpen. Verder kunt u nog vertellen wat voor u de plus- en minpunten waren, uw complimenten of klachten naar het bedrijf toe, maar ook hoe u de klantenservice vond op ErvaringenSite.

Wilt u nog meer informatie over het computersoftware bedrijf MacPaw, dan bent u van harte welkom bij ErvaringenSite om de reviews te lezen.