Rouze

Alle reviews

Rouze

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Rouze

Hou je van erotiek en ben je op zoek naar korte sexy (luister)verhalen? Dan zou het aanbod van Rouze mogelijk iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte review over jouw persoonlijke ervaring met Rouze te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen bij hun beslissing om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Rouze
Rouze werd opgericht door Eva toen ze zich afvroeg waarom er nog geen aangename, overzichtelijke plek bestond met goede, opwindende verhalen. Als tiener was ze regelmatig verliefd geworden op een van de hoofdpersonages uit een stationsromannetje, en enkele jaren later was ze als volwassene fan geworden van podcasts en luisterboeken. Tegenwoordig werkt Eva met een klein team aan Rouze, waarbij ze voortdurend op zoek is naar leuke partijen en spannende stemmen en verhalen. Deze onderneming wil iedereen een gezond seksleven gunnen met prikkelende, spannende en opwindende luisterverhalen. Hiervoor zouen ze de fantasie van hun luisteraars prikkelen en hen even meenemen naar een andere wereld.

Producten en diensten van Rouze
Op de website van Rouze kun je bovenaan een overzicht van de verschillende verhalen en series bekijken. Voor elk hiervan is er een korte beschrijving die je kunt lezen, en er is ook altijd een preview te beluisteren. Verder geeft Rouze ook een selectie van fijne sex toys die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, en kun je verschillende blogposts lezen. Dit bedrijf geeft je de mogelijkheid om de luisterverhalen gratis uit te proberen. Als de verhalen van Rouze iets voor jou zijn, kun je je via de website registreren. Nog op zoek naar een origineel geschenk voor een liefje of vriend(in)? Dan kun je via de website een vinger voucher bestellen om iemand gelukkig mee te maken. Voor vragen of opmerkingen kun je het team van Rouze via Instagram of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Rouze
Heb je ooit al een sexy luisterverhaal van deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review over Rouze te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de nodige informatie om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Hoe verliep de bestel- en betaalprocedure? Ben je tevreden over de kwaliteit van de luisterverhalen? Is het team van Rouze vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of heb je eventueel nog andere tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!