Sticker

Alle reviews

Sticker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Sticker

Steeds meer mensen zoeken naar aanbieders in de sticker branche. Natuurlijk weet niet een ieder welke wegen te bewandelen als het gaat om de juiste stickers. Gelukkig is er de laatste tijd veel optie naar kwaliteit. Op de markt zijn er veel aanbieders. Dit maakt het alleen maar moeilijker om een goede keuze te maken. Door reviews te lezen van klanten die eerder stickers hebben aangeschaft bij dit bedrijf, kun je straks de juiste keuze maken. lees even verder.

Over Sticker
Sticker is een product van Mares.be. met meer dan 20 jaar ervaring in de reclamewereld is Mares.be gestart als multinational. Het bedrijf heeft jarenlang investeringen gedaan in nieuwe technologieën. Deze staan op de eerste lijn voor wat betreft het uitvoeren van reclame opdrachten. Mares.be opereert met een team van gedreven grafici, webdesigners en specialisten in printmedia. Zo geeft Mares.be invulling aan haar slogan en belofte.

Producten en diensten van Sticker
Doordat Mares.be Sourcing, kwaliteit, ruim gamma en service advies biedt is Sticker die uit dit bedrijf komt ook goed gespecialiseerd op het leveren van diensten die dit bedrijf biedt. Klanten kunnen onder andere kiezen voor coronastickers, vaccinatiecentra stickers, horecastickers. Sport & Fitness Stickers, waarschuwing stickers, vloerstickers kleefband Marketing wit- rood, zit signalisatie, lift & trap signalisatie gelaatschermen, veiligheidsschermen plexi, fluo jasjes met signalisatie en zelf printbare bestanden. Met de stickers van dit bedrijf kun je verschillende kanten op. Het ligt dus aan klanten wat ze precies willen. Sticker heeft tevens een overzicht op hun website die jou helpt om hun gehele assortiment en voorbeelden van wat de klant uiteindelijk wilt, te kunnen zien. Neem een duikje in de verschillende opties die het bedrijf biedt. Het is het waard om het nu op hun website te bekijken.

Complimenten, klachten en tips
De website als van Sticker heeft ook een klantenservice die bereid is jou bij te staan bij elke klacht die je hebt. Op zo een manier streeft het bedrijf ernaar om elke klacht te behandelen die binnenkomt. Op de website van Sticker.be zijn er verschillende nummer opgegeven, waarop je contact kunt maken met de klantenservice. Dit kan op de nummers (B) 09 282 84 38 of (NL) 0032 9 282 84 38. Mocht je de mogelijkheid niet hebben om telefonisch contact te maken met het bedrijf, dan bestaat een optie om via de website een contact formulier in te vullen. Je zal enkele van je gegevens moeten invullen, waar jouw vraag, klacht, compliment of opmerking wordt opgenomen. Wat vind je van de diensten en producten van Sticker? Heb je juist complimenten over hun producten? Hoe heb je de klantenservice ervaren, indien je hiervan gebruik heb gemaakt? Wat vind je van de diensten die de website biedt? Ben je aan je trekken gekomen bij gebruik van hun diensten en producten? Dan willen wij van ErvaringenSite, graag van je weten hoe je over deze vragen denkt. Op onze website kun je doormiddel van een review en beoordeling, andere inspireren of misschien juist niet. Zo kunnen ze een beter keuze maken bij het zoeken naar soortgelijke diensten.