Thuisbatterij

Alle reviews

Thuisbatterij

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Rooming
0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten
VONROC
0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
JAAP.NL
0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Unibricks
0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

Thuisbatterij

Wil jij graag minder afhankelijk zijn van energieleveranciers? En heb jij zonnepanelen? Dan heb jij de mogelijkheid om de zonne-energie van je zonnepanelen efficiënter in te zetten waardoor je energie-onafhankelijk kunt worden! Je kunt namelijk een thuisbatterij laten plaatsen om nog meer van je zonnepanelen te profiteren. Ben jij nieuwsgierig naar een thuisbatterij en wat dit voor jou kan betekenen? Blijf dan verder lezen want op deze pagina van ErvaringenSitekun jij meer lezen over de thuisbatterij en wat klanten van de thuisbatterij vinden. Wij verzamelen namelijk informatie, reviews en beoordelingen over thuisbatterij, zodat jij je kunt verdiepen in het product. Zo krijg je bijvoorbeeld antwoord op vragen als "Hoe effectief is een thuisbatterij?" en "Hoe gaan thuisbatterij installateurs om met mijn vragen?" Heb jij zelf een thuisbatterij laten plaatsen? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij jouw review over het product op deze pagina zou willen achterlaten. 

Over Thuisbatterij
Als jij zonnepanelen hebt, kun je deze heel gemakkelijk efficiënter inzetten door je zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij. Met een thuisbatterij kun je namelijk het teveel aan geproduceerde zonne-energie zelf thuis opslaan, waardoor je niet langer afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en de hoge energieprijzen. Deze opgeslagen energie kun je dan namelijk zelf later gebruiken.

Tevens kun je met een thuisbatterij de digitale meter omzeilen. Hoe minder elektriciteit je van het net afhaalt, hoe lager jouw energiekosten zullen zijn en met een thuisbatterij heb je de mogelijkheid om 60-80 procent van je eigen energieproductie op te slaan. 

Ben jij geïnteresseerd in het aanschaffen van een thuisbatterij? Dan kun je op de website gratis offertes ontvangen en vergelijken van thuisbatterij installateurs uit jouw buurt. Je vult simpelweg je naam, postcode en e-mailadres is.

Thuisbatterij premie
De Vlaamse regering kent een premie toe van €250 per kWh om de kostprijs van een thuisbatterij te verlichten. Thuisbatterijen voorkomen namelijk dat het distributienet tijdens drukte overbelast raakt. Bovendien kan deze premie per aansluitingspunt tot wel € 2.550 oplopen. Let op: in 2022 zal het premiebedrag voor het plaatsen van een thuisbatterij dalen en in 2024 zal dit premiebedrag helemaal verdwijnen.

Daarbovenop krijgt iedereen die vóór 2021 zonnepanelen heeft laten plaatsen ook een financiële compensatie. Dit premiebedrag wordt voor ieder installatiejaar in euro per kW geïnstalleerd vermogen berekend. Wil jij alvast een idee hebben van de hoogte van dit premiebedrag en/of de premie aanvragen? Raadpleeg dan de website Tellercompensatie.be. Deze financiële compensatie voor zonnepanelen kan oplopen tot €1.500. Wanneer je ervoor kiest om in een thuisbatterij te investeren, ontvang je niet alleen de thuisbatterij premie, maar wordt je compensatiepremie ook nog eens met 30% verhoogd (tot een maximum bedrag van € 1.950).

Klachten, Complimenten en Tips voor Thuisbatterij
Heb jij zelf in een thuisbatterij geïnvesteerd? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met de thuisbatterj is. Ben jij tevreden met de thuisbatterij en levert het je veel op? En hoe heb jij het contact met de thuisbatterij installateurs ervaren? Laat jouw review over Thuisbatterij achter op deze pagina en help anderen met het maken van de juiste keuze!