ErvaringenSite

  Ervaringen Toluna

  Houd jij ervan om je mening te geven en te discussiëren met anderen? Een discussieforum is de uitgelezen plek om met anderen in gesprek te gaan over de meest uiteenlopende onderdelen. Maar wat is nou het beste forum? Één forum waar je terecht kunt is Toluna. Maar wat voor forum is dit? Wat voor onderwerpen zullen hier behandeld worden? Hoe goed zullen de moderatie vaardigheden van hun moderators zijn? Zullen zij ervoor kunnen zorgen dat er vriendschappelijke discussies plaatsvinden en ruzies binnen de perken worden gehouden? En hoe zal hun klantenservice omgaan met vragen, klachten en problemen van de leden van deze website? Ditkun je alleen onderzoeken door reviews te lezen van huidige en voormalige leden van Toluna. Deze leden en hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om uit te zoeken wat voor site Toluna nou echt is. Dit kan je beslissing om je wel of niet in te schrijven een heel stuk makkelijker maken.

  Over Toluna

  Toluna is een discussieforum. Je kunt hier met anderen discussiëren over allerlei verschillende onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld praten over het winnen of verliezen van je favoriete voetbal club. Maar ook een nieuw kledingmerk dat misschien wel de Belgische markt gaat veroveren kan aan bod komen. Soms zijn er discussies over wat je makkelijk of juist moeilijk zou kunnen missen. Ook kun je in een poll laten weten welke van de genoemde opties van jou van toepassing is. Zo is er bijvoorbeeld de vraag of je wel eens een wereldreis zou willen maken en waarom dan (niet). Natuurlijk kun je ook zelf een discussie starten of een poll openen. Andere mensen kunnen daar dan op reageren waardoor jij verhalen te weten komt en tot inzichten komt die je daarvoor nog helemaal niet had kunnen bedenken. Op hun beloningspagina kun je cadeaubonnen en andere handige extras winnen. De Nationale Tijdschriftenbon, bijvoorbeeld, of een bon van Zalando, iTunes, Bol.com of Decathlon. Ook heeft Toluna verschillende enquêtes waaraan je kunt deelnemen.


  Hoe creëer je inhoud op Toluna?

  Diensten van Toluna

  Om deel te nemen aan de discussies en polls op Toluna moet je eerst lid worden van hun website. Dit kan door je in te schrijven via de website. Ze willen graag weten je email adres, voornaam, achternaam, geboortedatum, geslacht, land, gebruikersnaam en mobiele telefoonnummer. Wel moet je 16 jaar of ouder zijn. Ook moet je akkoord gaan met het ontvangen van enquêtes. Als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt kun je de klantenservice van Toluna benaderen. Zij helpen je graag verder.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Toluna

  Ben jij al lid van Toluna of in het verleden lid geweest? Dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze forumwebsite. Hoe makkelijk was het om je in te schrijven en lid te worden? Heb je wel eens deelgenomen aan leuke discussies op hun forum? Zijn er polls je bijgebleven? Wat vind je van de andere mensen die lid zijn van dit forum? En ben je tevreden met de manier waarop je behandeld werd voor hun klantenservice? Schrijf je eigen review en laat iedereen weten wat jij van deze forum website vindt.

  Kun jij je mening kwijt op Toluna? Lees klantenreviews over dit discussiefocum met onderwerpen, discussies, pulls en vragen

  Toluna
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Toluna

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Toluna een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Toluna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Toluna actief?

  Toluna is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toluna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.