Vegas.com

Alle reviews

Vegas.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Golfreizen.nu
2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Vegas.com

Ontstaan in 1905, het welbekende paradijs van het gokken, Las Vegas. Natuurlijk was Las Vegas nog niet zo bekend en het was maar een stad in Nevada, dat niet zo slecht was. De economie ging goed tot 1917, in dit jaar ging een spoorlijn failliet waardoor het even slecht ging. Ook dit jaar was het zeer verboden om te gokken in Las Vegas.      

Een spannende trip boeken naar Las Vegas? Geen probleem, want er zijn genoeg aanbieders, maar welke is nou voor jou bestemd? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. 

Las Vegas was een plek waar veel criminaliteit voor kwam, omdat de meeste maffia’s daar actief waren. Sinds 1931 ging het beter door het ontstaan van de Hoover Dam, maar er was nog niet veel te doen. Uiteindelijk besloten investeerders samen met de maffia om Casino’s en strip clubs te bouwen als entertainment, daarvoor werd gokken dus al gelegaliseerd. 
 
Over Vegas.com
Als u een spannende trip wilt naar Las Vegas, waar u zich zeker niet zult vervelen dan organiseert Vegas.com allerlei mogelijkheden om u te vermaken. Een bedrijf dat gevestigd is in Nevada en weet waar u interesses liggen. Kijk hier voor nog veel meer reviews over soortgelijke bedrijven.  

Of u nou simpelweg een goedkope trip wilt of een luxe trip maakt eigenlijk niet uit. Vegas.com is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van de juiste trips. Zij luisteren naar de wensen van de klant dus bijna alles is mogelijk.   

Vegas.com is een bedrijf dat een website heeft waarop u een trip in Las Vegas kunt boeken. Misschien wilt u een helikopter trip of simpelweg de beste nachtclub weten? Alle informatie is te vinden op de website.

Producten en diensten Vegas.com
Een onvergetelijke trip in Las Vegas is voor veel mensen een droom, maar u kunt deze tot realiteit brengen. Als u een goedkope hotel wilt dan kunt u op de website u budget invullen als zoekopdracht en boom! Een goedkope hotel in Las Vegas.  

Zij bieden niet alleen hotels aan maar verschillende trips verdeeld onder categorieën. Zij hebben bijvoorbeeld attracties, shows, tours, vlucht+hotel, clubs en zelfs trouwerijen. Onder het kopje meer vindt u nog veel meer informatie over Las Vegas, als u gewoon een paar dingen wilt weten!

U kunt op de website betalen met een aantal verschillende betaalmethoden. Zij hebben nog veel meer extra diensten voor als u geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld affiliate of adverteren met Vegas.com kunt u dat ook vinden op de website.

Complimenten, klachten of tips voor Vegas.com
Heeft u toevallig recent een trip geboekt via Vegas.com? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten bij het boeken van een trip in Las Vegas!.

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Vegas.com, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een trip geboekt? maar was u er niet tevreden mee? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust een trip boeken via Vegas.com.