ErvaringenSite

  Ervaringen Foodbag

  Geen inspiratie om iedere avond iets te koken of heb je gewoon geen tijd genoeg om iets uit je potten en pannen te toveren? Dan is Foodbag. be er om je uit de nood te helpen! Wat klanten vinden van het aanbod en de kwaliteit van de boxen van Foodbag.be lees je hier op deze pagina!
  Heb je zelf ervaring met Foodbag.be? Laat dan zeker een ractie achter op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten van Foodbag.be

  Over Foodbag.be

  Foodbag ontstond eind 2014 in Gent. Hun filosofie is verse ingrediënten en heerlijkerecepten aan huis te leveren. Ze werken er hard aan om steeds ene mooi product te bieden om het leven aangenamer te maken. Ze werken samen met Belgische topleveranciers (producten en groothandels) om de beste ingrediënten in hun maaltijdboxen te stoppen. Foodbag levert in heel Vlaanderen en Brussel. Alle recepten worden in hun eigen kookatelier ontwikkeld samen met hun chefs Melissa, Mieke, Suzan en Sandra. Wekelijks kan je uit 4 menu's kiezen; Original, Easy dinner, Sana en Veggie.


  Een kookboek met heel wat recepten van Foodbag!

  Diensten van Foodbag.be

  Foodbag is een Belgische maaltijdbox die je wekelijks kan bestellen. Je hebt het hele jaar door keuze uit 4 weekmenu's: Original, Easy dinner, Sana en Veggie. De original box heeft 4 unieke en inspirerende gerechten, de Easy dinner heeft er 3 net zoals de Veggiebox. De Sanabox wordt samengesteld door Sandra Bekkari. Je kan je foodbag uitbreiden met extra's zoals een fruitmand voor je portie vitamines en een Busy Day gerecht, een extra maaltijd in je Foodbag voor als je een drukke dag hebt in de week, dit gerecht kan je gewoon opwarmen. Het leuke aan Foodbag is dat je niet gebonden bent aan een abonnement, je kan elke week eenmalig bestellen en als je overtuigd bent van de box dan kan je nog altijd een abonnement nemen zodat je wekelijks nieuwe en lekkere gerechten kan uitproberen.

  Vragen of klachten voor Foodbag.be

  Heb je vragen of een klacht over Foodbag? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online chat op de website, de telefoon en e-mail. Foodbag heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Foodbag? Hoe verliep de service? Heb je er lekkere gerechten mee kunnen maken? Hoe is de kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Foodbag. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om één van de boxen van Foodbag te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Foodbag
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foodbag

  Uw beoordeling