Heatsupply

Alle reviews

Heatsupply

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Hapjes aan huis

0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Beschuitje.nl

0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

TaartenWinkel.nl

0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Marley Spoon

0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Heatsupply

Bent een liefhebber van heet eten en zou u het liefst ieder maaltijd met hot sauce overgieten? Dan zult u er ook achter gekomen zijn dat het soms lastig is om iedere keer aan uw behoefte van hot sauce te komen. In Nederland en België is de markt nog erg opkomend en hot sauce bijvoorbeeld vanuit Amerika laten overvliegen kan een dure aangelegenheid zijn. Wellicht is het interessant voor u om eens te kijken op de site van Heatsupply. Zelf claimen zelf de nummer een webwinkel qua hot sauces te zijn van Europa. Dit is nogal een statement en voor u als consument lastig te controleren. Hier op ErvaringenSite leest u wat andere consumenten van het bedrijf en haar producten vinden. Dit helpt u wellicht om deze statement tegen het licht te houden. U leest reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die daadwerkelijk zaken hebben gedaan met het bedrijf. Met deze informatie kunt u met een gerust hart bepalen of u al dan niet zaken met Heatsupply wil gaan doen.

Over Heatsupply
Het bedrijf Heatsupply is een Nederlandse webwinkel gericht op hot sauces, sambal, pepers, kruiden en overige pittige producten. Opgericht in 2017 door twee vrienden in Asten, die vonden dat het aanbod hot sauce in Europa niet toereikend was. Als kleine winkel met een paar verschillende smaken is het begonnen en groeide al snel uit naar een volwaardige webshop met klanten over heel Europa. Tegenwoordig hebben ze meer dan 100 exclusieve hot sauces op voorraad en heeft daarmee het grootste assortiment van Nederland en België. Aangezien hot sauces en misschien wel pittig eten in het algemeen, nog steeds vrij nieuw is in Nederland en België staat service hoog in het vaandel. Wanneer u vragen en of suggesties heeft voor het bedrijf kunt u via Facebook messenger, Instagram of per mail contact met ze opnemen.

Producten en diensten Heatsupply
Zoals gezegd verkoopt Heatsupply in haar webwinkel meer dan 100 verschillende hot sauces van over de hele wereld. Ze hebben flessen van mild tot en met extreme hete saus. Om sneller tot het gewenste product te komen kunt u aangeven welk level van pittigheid u zoekt, welke smaak u wil hebben en met welke peper de saus gemaakt dient te zijn. Daarnaast kun je ook op land of continent zoeken. Per hot sauce wordt er een complete omschrijving van het product gegeven. Op de site van Heatsupply bieden ze naast alle diverse hot sauce ook nog producten als hete BBQ saus, pittige honing en bijvoorbeeld hete oliën. Onder de noemer pepers & kruiden verkopen ze allerlei gedroogde pepers. Ze hebben ook diverse pittige snacks op de website staan, zoals chips en noedels. Wanneer uw geplaatste bestelling boven de zestig euro aan waarde is, worden de producten geheel kosteloos bezorgd. Mochten de producten niet aan de verwachtingen voldoen, of u heeft zich bedacht, dan kunt u de producten zonder opgave van reden retourneren. Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Heatsupply dan ontvangt u vijf procent korting op de eerstvolgende bestelling. Bij Heatsupply bieden ze de mogelijkheid om de producten in abonnementsvorm te laten bezorgen. U geeft aan welke smaken, hoeveel en hoe vaak u het bezorgt wil hebben en Heatsupply zorgt dat het geregeld wordt. Tevens werken ze met zogeheten Heatsupply Points, dit zijn punten die u ontvangt bij iedere aankoop en u vervolgens voor korting weer kunt inruilen. Door een account aan te maken bij Heatsupply kun je zowel je bestellingen als je punten bijhouden.

Ervaringen, mening, review Heatsupply
Bent u reeds bekend met het bedrijf Heatsupply? Dan willen wij u vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin u mening en ervaringen met het bedrijf en haar producten. Uw genomen moeite wordt erg gewaardeerd door ons en lezers nu u, die wellicht op het punt staan om een keuze te maken om al dan niet zaken met Heatsupply te gaan doen. Daarvoor op voorhand onze dank!