ErvaringenSite

  Ervaringen Monster

  Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt de distributie door Coca Cola Enterprises verzorgd. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Monster lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u aan toe bent. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

  Over Monster

  Monster Energy werd als energiedrank geïntroduceerd in april van het jaar 2002. Het werd geïntroduceerd door de Hansen Natural Company (nu ook wel Monster Beverage Corporation). Vanaf het jaar 2019 heeft Monster Energy een aandeel van bijna veertig procent in de markt voor energie dranken, dit is het op één na hoogste aandeel na Red Bull. Wat Monster Energy en Red Bull gemeen hebben is dat ze allebei sponsor zijn van wat vaak gezien wordt als "gevaarlijke" sporten. Het logo van Monster Energy bestaat uit een levendige groene "M", bestaande uit drie lijnen op een zwart veld. De groene "M" is zo gestileerd dat het wordt gevormd door de klauwen van een monster dat door het blikje scheurt.

  FRITUUR vs AIRFRYER eten TESTEN!

  Producten en diensten van Monster

  Er zijn inmiddels bijna veerting verschillende drankjes onder het Merk Monster, waaronder de kern Monster Energy-lijn (zwart blikje met groene letters). Andere drankjes die zijn toegevoegd zijn bijvoorbeeld Java Monster, Juice, Hydro, Extra Strength, Dragon Tea, Muscle, Import en Rehab. Alle blikjes van Monster hebben een speciaal design waar je ze aan kunt herkennen, op alle blikjes staat ook een grote "M" afgebeeld. Verder ziet u Monster Energy vaak terug bij sponsoring van sportevenementen, dit is namelijk hoe zij adverteren. Hieronder vallen bijvoorbeeld motorcross, BMX, mountainbiken, snowboarden, skateboarden, autoracen, speedway en ook Esports evenementen.

  Maar wat zit er dan precies in Monster Energy en wat maakt het zo bijzonder? Het belangrijkste bestanddeel van Monster Energy, en bijna alle andere energie dranken is cafeïne. Hiernaast bevat Monster Energy ook: koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, taurine, citroenzuur, ginseng, carnitine, sorbinezuur, benzoëzuur, nicotinamide, natriumchloride, glucuronolacton, guaraná, pyridoxine, glucosamine, sucralose, riboflavine, maltodextrine, cyanoconalamine, B-vitamines, L-carnitine, L-tartraat en kunstmatige kleurstoffen. Deze bestandsdelen en ingrediënten kunnen natuurlijk afwijken per verschillend drankje.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Monster

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Monster? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Monster op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Monster vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Monster of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Monster nu achter.

  Monster
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Monster

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Monster een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Monster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Monster actief?

  Monster is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Monster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.