Monster

Alle reviews

Monster

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
DrankDozijn
0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Wijnvoordeel.nl
0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
BereVini
0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

Brouwland merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Brouwland
0 reviews

Wijn is niet meer weg te denken in het leven van de wijnliefhebber. Hebt u plannen om uw eigen alcoholisch bedrijf op te starten? Of bent u bezig u...

Monster

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt de distributie door Coca Cola Enterprises verzorgd. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Monster lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u aan toe bent. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Over Monster
Monster Energy werd als energiedrank geïntroduceerd in april van het jaar 2002. Het werd geïntroduceerd door de Hansen Natural Company (nu ook wel Monster Beverage Corporation). Vanaf het jaar 2019 heeft Monster Energy een aandeel van bijna veertig procent in de markt voor energie dranken, dit is het op één na hoogste aandeel na Red Bull. Wat Monster Energy en Red Bull gemeen hebben is dat ze allebei sponsor zijn van wat vaak gezien wordt als "gevaarlijke" sporten. Het logo van Monster Energy bestaat uit een levendige groene "M", bestaande uit drie lijnen op een zwart veld. De groene "M" is zo gestileerd dat het wordt gevormd door de klauwen van een monster dat door het blikje scheurt. 

Producten en diensten van Monster
Er zijn inmiddels bijna veerting verschillende drankjes onder het Merk Monster, waaronder de kern Monster Energy-lijn (zwart blikje met groene letters). Andere drankjes die zijn toegevoegd zijn bijvoorbeeld Java Monster, Juice, Hydro, Extra Strength, Dragon Tea, Muscle, Import en Rehab. Alle blikjes van Monster hebben een speciaal design waar je ze aan kunt herkennen, op alle blikjes staat ook een grote "M" afgebeeld. Verder ziet u Monster Energy vaak terug bij sponsoring van sportevenementen, dit is namelijk hoe zij adverteren. Hieronder vallen bijvoorbeeld motorcross, BMX, mountainbiken, snowboarden, skateboarden, autoracen, speedway en ook Esports evenementen. 

Maar wat zit er dan precies in Monster Energy en wat maakt het zo bijzonder? Het belangrijkste bestanddeel van Monster Energy, en bijna alle andere energie dranken is cafeïne. Hiernaast bevat Monster Energy ook: koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, taurine, citroenzuur, ginseng, carnitine, sorbinezuur, benzoëzuur, nicotinamide, natriumchloride, glucuronolacton, guaraná, pyridoxine, glucosamine, sucralose, riboflavine, maltodextrine, cyanoconalamine, B-vitamines, L-carnitine, L-tartraat en kunstmatige kleurstoffen. Deze bestandsdelen en ingrediënten kunnen natuurlijk afwijken per verschillend drankje. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Monster
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Monster? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Monster op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Monster vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Monster of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Monster nu achter.