The Oriental Shop

Alle reviews

The Oriental Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

De Wijnbeurs merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

De Wijnbeurs

1 reviews

Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online o...

Foodbag merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Foodbag

3 reviews

Geen inspiratie om iedere avond iets te koken of heb je gewoon geen tijd genoeg om iets uit je potten en pannen te toveren? Dan is Foodbag. be er o...

Takeaway.com merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Takeaway.com

27 reviews

Takeaway.com: Ervaringen Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom...

Vivino merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Vivino

1 reviews

Een goede fles wijn bij het eten kan een wereld van verschil maken. Vind je het lekker om af en toe een wijntje te drinken bij het eten? Of ben je ...

The Oriental Shop

Als je denkt aan Oriëntaalse producten, wat voor indruk krijg je dan? Wellicht denk je nu aan Japanse tatami matten, thee, mooi servies, enzovoort. Het is zeker een andere stijlvorm dan we gewoon zijn in ons land! Indien je interesse zou hebben om dergelijke goederen in je huis te plaatsen, kom je meteen voor de vraag te staan: Waar kan ik deze bemachtigen? Bij The Oriental Shop, een online webshop die zich richt op Aziatische producten kun je alvast eens gaan kijken. Voordat je dat doet, raden we je wel aan om op ErvaringenSite eens te kijken naar wat klanten van The Oriental Shop van het bedrijf denken. Hoe beoordelen ze de verschillende diensten en de kwaliteit van de producten? Dit is waardevolle kennis, want zo kun je op voorhand al inschatten wat The Oriental Shop voor jou kan betekenen!

Over The Oriental Shop
The Oriental Shop is een Nederlands bedrijf dat zich richt op allerlei Oriëntaalse producten. Het bedrijf is gevestigd in Alkmaar en heeft daar een showroom (alleen op afspraak geopend), net als een online webstore. The Oriental Shop is ook actief in een boel Europese landen. Je kunt The Oriental Shop volgen op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. The Oriental Shop is bereikbaar per e-mail, telefoon of via live chat op de website.

Producten en diensten van The Oriental Shop
The Oriental Shop heeft een showroom in Alkmaar en een webshop waarin je allerlei producten en goederen kan aanschaffen die te maken hebben met Azië, met een grote nadruk op Japan. Deze producten bevinden zich voornamelijk in de sector keukengerief en wonen. Je moet hierbij dan vooral denken aan allerlei soorten servies (Nippon Blue, Soshun, Star Wave, Flora Japonica, ... ), zaken voor in de keuken (houtproducten, keukenapparaten, keukenwaar, binchotan, Bento Box, messen en kleding), etenswaar zoals Aziatische Bieren, Sake, Theewaren, en een heleboel andere dingen om te eten of te drinken. Hiernaast is er ook nog een hele sectie voor Gezondheid, denk dan aan wierook, kruidensiroop of massage olie. Je kunt bij The Oriental Shop ook terecht voor Japanse kamerschermen, lampen, vloermatten en andere woonartikelen. Tot slot is er nog de optie om een cadeau voor iemand anders te bestellen via de webshop.

 Je kunt betalen voor de producten van The Oriental Shop via iDeal, PayPal, VISA, MasterCard, Bancontact Mister Cash, Sofort Banking en Overboeking. De levertermijn van de goederen is één tot vier werkdagen voor een bestelling binnen Nederland. De levertijd voor het buitenland is afhankelijk van de transporteur in het land. Vanaf een bepaalde orderwaarde is de verzending van je bestelling gratis binnen de Benelux. Bij The Oriental Shop heb je 31 dagen herroepingsrecht, waarop je het product kan retourneren.

Klachten, complimenten en tips voor The Oriental Shop
Super tevreden over The Oriental Shop en je Oriëntaalse producten en je wil dit delen met de wereld? Dan kun je op ErvaringenSite zeker een review achterlaten! Dat lezen andere mensen zeer graag, zo kunnen ze van jouw ervaringen leren. Heb je daarentegen een klacht? Ook dan is het interessant om dit te delen met anderen! Jouw beoordeling van The Oriental Shop is belangrijk, dus laat gauw weten wat je denkt!