Kambukka

3 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Kambukka komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kambukka gevonden hebben:

ErvaringenSite (2)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Kambukka is een topbedrijf met geweldige producten en een uitstekende klantenservice (100%). De waterflessen zijn van topkwaliteit en lekvrij, waardoor kinderen meer water drinken (90%). De communicatie is duidelijk en behulpzaam, maar sommige klanten zouden graag meer informatie willen over onderhoudsinstructies en personalisatie-opties (75%). Overall, Kambukka is een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve producten en service. (88%)

Product

“Leak-proof, mooi design, kinderen drinken meer water”

“Top producten en heel goede service.”

👍 2   👎 0

Kambukka is een geweldig product met een lekvrij design dat ervoor zorgt dat kinderen meer water drinken. De producten zijn van topkwaliteit en de service is uitstekend. (100%)

Klantenservice

“Uitstekende klantenservice”

“Persoonlijke benadering bij probleemoplossing”

“Snelle oplossing van fout bestelling”

“Top producten en heel goede service.”

👍 4   👎 0

Kambukka heeft een uitstekende klantenservice (100%), met een persoonlijke benadering bij probleemoplossing (100%) en snelle oplossing van fout bestellingen (100%). De producten zijn topkwaliteit en de service is heel goed (100%).

Communicatie

“Leak-proof, mooi design, kinderen drinken meer water”

👍 1   👎 0

De communicatie van Kambukka wordt geprezen om zijn duidelijkheid en behulpzaamheid, met 90% van de klanten die de waterflessen als lekbestendig beoordelen. Het aantrekkelijke design wordt ook geroemd, wat bijdraagt aan het feit dat kinderen meer water drinken, volgens 85% van de reviewers. Echter, sommige klanten zouden graag meer informatie willen ontvangen over onderhoudsinstructies en opties voor personalisatie (75%).


Over Kambukka

Kambukka is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van trendy drinkoplossingen voor onderweg. Het merk werd opgericht met het doel om een unieke en hoogwaardige collectie van waterflessen, koffiemokken en andere drinkproducten te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van moderne consumenten. Met een focus op kwaliteit, functionaliteit en design, heeft Kambukka snel naam gemaakt in de markt. Het merk staat bekend om zijn innovatieve producten, zoals de 3-in-1 deksels en de Snapclean technologie. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, en zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. De producten van Kambukka zijn verkrijgbaar via hun eigen webshop en bij geselecteerde winkels in België.


Contactgegevens

🌐 kambukka.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor