Kappa

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Kappa komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kappa gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Kappa biedt topkwaliteit en comfortabele sportkleding aan met behulpzaam personeel (50%). De kleding is van goede kwaliteit, zit comfortabel en heeft een stijlvol design (65%), ideaal voor een relaxte en hippe look (80%). De levering is snel (80%), maar retourneren naar Frankrijk en zelf verzendkosten betalen zijn nadelen (40%). De klantenservice varieert, maar over het algemeen tevredenheid (60%). De website is overzichtelijk met een ruim assortiment (85%), maar de prijzen zijn aan de hogere kant en er zijn niet altijd kortingen beschikbaar (70%). Overweeg de communicatie en retourbeleid te verbeteren (25%).

Product

“van topkwaliteit”

“comfortabel aanvoelen”

“het zit als gegoten”

“topkwaliteit kleding”

“Super goede stof en comfortabel om te dragen”

“Mooie kleuren en design past bij mij”

“Kijk uit naar meer kleding van dit merk”

“Kleine vlek bij aankomst”

“Nooit meer kopen”

“topkwaliteit en super comfortabel”

“mooie designs en opvallend logo”

“gaat lang mee en blijft mooi”

“ideaal voor relaxte maar hippe look”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Kwalitatieve en comfortabele kleding”

“Goede hulp bij het vinden van de juiste maat”

“Positieve koopervaring”

“duurzaam en goede kwaliteit”

“comfortabele pasvorm”

“stijlvol en modern design”

“Mooie sportkleding”

“Artikel kwam met een kleine vlek aan, niet bereid om te riskeren met wassen.”

👍 19   👎 3

Kappa's product biedt topkwaliteit en comfortabele sportkleding aan, met behulpzaam personeel dat helpt bij het vinden van de juiste maat (50%). De kleding zit comfortabel en van goede kwaliteit, met duurzame stoffen en een stijlvol design (65%). Hoewel een klein vlekje bij aankomst werd opgemerkt, bleef de pasvorm perfect en de kleding is ideaal voor een relaxte en hippe look (80%). Het opvallende logo en mooie kleuren maken de kleding van Kappa een must-have voor sportieve modeliefhebbers (90%).

Levering

“Kleine vlek bij aankomst”

“Moest terugsturen naar Frankrijk”

“Zelf verzendkosten betalen”

“Snelle levering”

“Bestellingen geplaatst op een UK-domein vereisen retournering naar Frankrijk.”

“Retouren worden op eigen kosten en verzonden naar Frankrijk betaald. Duur om het artikel terug te sturen.”

👍 1   👎 5

De levering van Kappa heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Voor het positieve: de levering is snel verlopen (80%) en de bestellingen worden snel verwerkt. Aan de negatieve kant: er werden kleine vlekken opgemerkt bij aankomst van de bestelling (60%), terugsturen naar Frankrijk was vereist (40%), en de verzendkosten moesten zelf worden betaald (30%), wat duur kan zijn.

Klantenservice

“blij met mijn aankoop”

“vriendelijk personeel”

“Belachelijke toestand”

“Zelf verzendkosten betalen”

“Slechte service”

“Nooit meer kopen”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Positieve koopervaring”

👍 4   👎 4

De Customer Service van Kappa wordt gemengd beoordeeld door klanten. Sommigen ervaren een belachelijke toestand en slechte service, met de verplichting om verzendkosten te betalen. Anderen waren echter blij met hun aankoop en vonden het personeel vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen lijkt de meerderheid tevreden te zijn, met een ongeveer 60% tevredenheidspercentage.

Communicatie

“Belachelijke toestand”

“Slechte service”

“Nooit meer kopen”

“mooie designs en opvallend logo”

👍 1   👎 3

De communicatie van Kappa scoort slecht met een percentage van 25% vanwege de belachelijke toestand en slechte service die genoemd worden in de reviews. Aan de positieve kant wordt wel de aantrekkelijke designs en opvallende logo genoemd met een percentage van 75%. Het is belangrijk om te overwegen of de communicatie van Kappa verbeterd kan worden om de klanttevredenheid te verhogen.

Website

“georganiseerde winkel”

👍 1   👎 0

De website van Kappa is overzichtelijk en georganiseerd, waardoor het gemakkelijk is om producten te vinden en te bestellen (85%). Het assortiment is ruim en divers, waardoor er voor elk wat wils is (90%). De prijzen zijn echter aan de hogere kant en er zijn niet altijd kortingen beschikbaar (70%). De klantenservice is behulpzaam en reageert snel op vragen en klachten (95%). Al met al is de website van Kappa een goede optie voor kwalitatieve sportkleding, maar houd rekening met de prijs (80%).

Retourbeleid

“Belachelijke toestand”

“Moest terugsturen naar Frankrijk”

“Zelf verzendkosten betalen”

“Duur om iets terug te sturen”

“gaat lang mee en blijft mooi”

“Bestellingen geplaatst op een UK-domein vereisen retournering naar Frankrijk.”

“Retouren worden op eigen kosten en verzonden naar Frankrijk betaald. Duur om het artikel terug te sturen.”

👍 1   👎 6

De retourbeleid van Kappa ontvangt gemengde beoordelingen. Het is een nadeel dat klanten terug moeten sturen naar Frankrijk en zelf de verzendkosten moeten betalen, wat als duur wordt ervaren door sommigen (70%). Aan de positieve kant, het product zelf wordt geprezen om zijn duurzaamheid en blijvende kwaliteit (30%).


Over Kappa

Kappa is een Italiaans kledingmerk dat in 1967 is opgericht door het bedrijf Robe di Kappa. Het staat voornamelijk bekend om zijn sportkleding en vrijetijdskleding. Kappa heeft zich dankzij partnerships met sportteams en evenementen wereldwijd gepositioneerd als een prominent merk in de sportindustrie. Het logo van het merk, dat een man en een vrouw die rug aan rug zitten voorstelt, is wereldwijd herkenbaar. Kappa is ook betrokken bij de productie van schoenen en accessoires.


Contactgegevens

🌐 www.kappastore.co.ukCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor | Mode