nibble

Alle reviews

nibble

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

nibble

 

Heeft u altijd willen investeren in een lening bijvoorbeeld? Heeft u nog geen bedrijf gevonden, die u daarbij kan helpen en voldoet aan uw eisen? Dan kunt u een kijkje nemen bij ErvaringenSite naar bedrijven als Nibble Finance. Dit is een bedrijf met een platform waar u terecht kan voor een investeren. Natuurlijk wilt u bij zo een stap goed op de hoogte zijn wat het bedrijf precies is en wat u allemaal te wachten staat. Dit kan door de oordelen van klanten die al een ervaring hebben met het bedrijf te lezen op ErvaringenSite. Wij hebben de oordelen en mening van klanten verzameld, zodat u een transparant beeld kunt krijgen hoe het reilt en zeilt bij het bedrijf Nibble. 

Over nibble
Nibble Finance is een online financieel platform, die dient als aanspreekpunt tussen de investeerder en de ontvanger. U kunt met dit platform investeren in leningen, die zijn uitgegeven door de bedrijven die gezamenlijk onder het merk Joymoney vallen binnen de IT Smart Finance Holding (ITSF). Dit is een bedrijf dat in Barcelona is gevestigd, die weer enkele andere bedrijven onder zich heeft vallen en waar u terecht kan voor een lening. Verder maakt het bedrijf Nibble deel uit van de ITSF-holding en treedt op als schakel tussen investeerders en geldschieters. Nibble is gebaseerd op het “peer 2” portfolio model. Dit houd in dat ze beleggers de mogelijkheid geven om veilig te beleggen in alternatieve leningen. 

Producten en diensten van nibble
Nibble geeft aan dat ze en flexibele investeringsconcept aanbieden, die zelfs voor beginnende investeerders past. Met 3 stappen kunt u zich aanmelden bij dit platform en beginnen te investeren. Stap 1 begint bij het inschrijven door enkele registratie gegevens in te vullen. Vervolgens kunt u een strategie kiezen. Er worden verschillende beleggingsstrategieën aangeboden. Hier kunt u een kiezen wat bij u past. Ook kunt u de risico-opbrengst verhouding kiezen die bij u past. Als derde en laatste stap maakt u een portfolio en dan kunt u de parameters voor de gekozen strategie specificeren. Hierna is uw eerste beleggingsportefeuille klaar. Bij Nibble worden uw wekelijkse inkomsten belegt op uw Nibble-rekening en automatisch herbelegd. Mocht u uw geld eerder willen dan gepland? Dan kunt u dit uit uw beleggingsportefeuille opnemen. Dit is wel tegen een commissie, zodat het bedrijf een nieuwe belegger voor uw portefeuille portfolio vinden. Als u uw portfolio wilt opwaarderen dan kan dit maandelijks met elk bedrag tot 10.000 euro. Nibble brengt geen commissie in rekening voor financiële transacties. 

Verzending, garantie en betaling bij nibble
Over de betaling, verzending en garantie heeft het bedrijf niet veel losgelaten. Op de website is wel te zien dat u met Mastercard en Visa uw betalingen kunt doen. Mocht u vragen of ondersteuning nodig hebben, dan kunt u het bedrijf een mail sturen op: support@nibble.finance. 

Complimenten en tips voor nibble
Bent u al klant bij nibble? Of heeft u wel eens samengewerkt met het bedrijf? Vertel ons dan of u tevreden bent over de producten en diensten van dit bedrijf. Konden de medewerkers u goed begeleiden met de vragen die u had? Heeft u zelf advies voor het bedrijf? Laat uw beoordeling achter op ErvaringenSite.

Bent u dit bedrijf tegengekomen en wilt u graag meer informatie over het bedrijf? Lees dan de reviews van klanten die al een ervaring hebben met het bedrijf.