ErvaringenSite

  Ervaringen nibble

  Heeft u altijd willen investeren in een lening bijvoorbeeld? Heeft u nog geen bedrijf gevonden, die u daarbij kan helpen en voldoet aan uw eisen? Dan kunt u een kijkje nemen bij ErvaringenSite naar bedrijven als Nibble Finance. Dit is een bedrijf met een platform waar u terecht kan voor een investeren. Natuurlijk wilt u bij zo een stap goed op de hoogte zijn wat het bedrijf precies is en wat u allemaal te wachten staat. Dit kan door de oordelen van klanten die al een ervaring hebben met het bedrijf te lezen op ervaringensite.be. Wij hebben de oordelen en mening van klanten verzameld, zodat u een transparant beeld kunt krijgen hoe het reilt en zeilt bij het bedrijf Nibble.

  Over nibble
  Nibble Finance is een online financieel platform, die dient als aanspreekpunt tussen de investeerder en de ontvanger. U kunt met dit platform investeren in leningen, die zijn uitgegeven door de bedrijven die gezamenlijk onder het merk Joymoney vallen binnen de IT Smart Finance Holding (ITSF). Dit is een bedrijf dat in Barcelona is gevestigd, die weer enkele andere bedrijven onder zich heeft vallen en waar u terecht kan voor een lening. Verder maakt het bedrijf Nibble deel uit van de ITSF-holding en treedt op als schakel tussen investeerders en geldschieters. Nibble is gebaseerd op het “peer 2” portfolio model. Dit houd in dat ze beleggers de mogelijkheid geven om veilig te beleggen in alternatieve leningen.

  Producten en diensten van nibble
  Nibble geeft aan dat ze en flexibele investeringsconcept aanbieden, die zelfs voor beginnende investeerders past. Met 3 stappen kunt u zich aanmelden bij dit platform en beginnen te investeren. Stap 1 begint bij het inschrijven door enkele registratie gegevens in te vullen. Vervolgens kunt u een strategie kiezen. Er worden verschillende beleggingsstrategieën aangeboden. Hier kunt u een kiezen wat bij u past. Ook kunt u de risico-opbrengst verhouding kiezen die bij u past. Als derde en laatste stap maakt u een portfolio en dan kunt u de parameters voor de gekozen strategie specificeren. Hierna is uw eerste beleggingsportefeuille klaar. Bij Nibble worden uw wekelijkse inkomsten belegt op uw Nibble-rekening en automatisch herbelegd. Mocht u uw geld eerder willen dan gepland? Dan kunt u dit uit uw beleggingsportefeuille opnemen. Dit is wel tegen een commissie, zodat het bedrijf een nieuwe belegger voor uw portefeuille portfolio vinden. Als u uw portfolio wilt opwaarderen dan kan dit maandelijks met elk bedrag tot 10.000 euro. Nibble brengt geen commissie in rekening voor financiële transacties.

  Verzending, garantie en betaling bij nibble
  Over de betaling, verzending en garantie heeft het bedrijf niet veel losgelaten. Op de website is wel te zien dat u met Mastercard en Visa uw betalingen kunt doen. Mocht u vragen of ondersteuning nodig hebben, dan kunt u het bedrijf een mail sturen op: support@nibble.finance.

  Complimenten en tips voor nibble
  Bent u al klant bij nibble? Of heeft u wel eens samengewerkt met het bedrijf? Vertel ons dan of u tevreden bent over de producten en diensten van dit bedrijf. Konden de medewerkers u goed begeleiden met de vragen die u had? Heeft u zelf advies voor het bedrijf? Laat uw beoordeling achter op Ervaringensite.

  Bent u dit bedrijf tegengekomen en wilt u graag meer informatie over het bedrijf? Lees dan de reviews van klanten die al een ervaring hebben met het bedrijf.

  Verborgen cameragrap Mobieltje lenen

  nibble
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over nibble

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is nibble een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over nibble. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is nibble actief?

  nibble is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van nibble gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.