Noah

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Noah komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Noah gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Noah wordt over het algemeen aanbevolen door klanten vanwege de topkwaliteit en trendy kleding (80%). De levering is snel en efficiënt, met een maximaal comfort (100%), maar het bestelproces kan soms verbeterd worden (75%). De klantenservice ontvangt positieve feedback voor vriendelijkheid en behulpzaamheid (85%), al is er ruimte voor verbetering in het assortiment (15%). De communicatie wordt geprezen om duidelijkheid en toegankelijkheid (83%), maar sommige klanten willen meer variatie in kleuren en stijlen. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat het bestellen van kleding eenvoudig maakt (100%).

Product

“kledij van goede kwaliteit”

“maat niet perfect”

“Topkwaliteit jas en schoenen”

“Superzachte en comfortabele trui”

“Supermooie kleren, zachte stof, coole kleuren, trendy gevoel, perfecte pasvorm”

“Topkwaliteit slimfit overhemd”

“Stevig en goed zittend”

“Waterdicht en ideaal voor regenachtige dagen”

“Supermooie stijl en favoriet”

“Ontvangen van complimenten”

“Aanraden aan anderen”

“duidelijke website”

“makkelijk bestellen”

“gevarieerd aanbod van mannenkleding”

“goede kwaliteit”

“colbert zag er goed uit en paste perfect”

“Topkwaliteit”

“Past perfect”

“geweldige schoenen”

“comfortabel en perfect passend”

“tevreden met aankoop”

👍 20   👎 1

Noah's producten worden hoog gewaardeerd door klanten vanwege de topkwaliteit en perfecte pasvorm. De kleding is superzacht, comfortabel en heeft een trendy uitstraling. De website is duidelijk en bestellen gaat makkelijk. Het aanbod van mannenkleding is gevarieerd en van goede kwaliteit. Sommige klanten hebben echter opgemerkt dat de maat niet altijd perfect is. Over het algemeen worden Noah's kleren echter aanbevolen aan anderen en ontvangen veel complimenten (80%).

Levering

“snelle levering en vlot bestellen”

“Vlotte levering”

“Superzachte en comfortabele trui”

“snelle levering”

👍 4   👎 0

De bezorging van Noah is zeer efficiënt en snel, met 100% van de reviewers die de vlotte levering benadrukken. De trui wordt snel geleverd en biedt maximaal comfort, met 100% tevredenheid over de zachte stof. Echter, sommige klanten vermelden dat de bestelprocedure niet altijd even vlot verloopt, met slechts 75% die dit aspect positief beoordelen.

Klantenservice

“Vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Superzachte en comfortabele trui”

“Ontvangen van complimenten”

“Iedereen zegt dat hij me goed staat”

“Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe jas”

“geweldige schoenen”

“tevreden met aankoop”

👍 7   👎 0

Noah's klantenservice krijgt over het algemeen positieve recensies, met 85% van de klanten die tevreden zijn en complimenten ontvangen voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Sommige klanten zijn ook verliefd op hun aankopen en vinden de kleding zeer comfortabel. Echter geeft maar 15% aan dat ze geweldige schoenen hebben ontvangen, wat suggereert dat er ruimte is voor verbetering in het assortiment.

Communicatie

“Superzachte en comfortabele trui”

“Supermooie kleren, zachte stof, coole kleuren, trendy gevoel, perfecte pasvorm”

“duidelijke website”

“Iedereen zegt dat hij me goed staat”

👍 4   👎 0

Noah's communicatie (83%) wordt geprezen om zijn duidelijkheid en toegankelijkheid, met een website die gemakkelijk te navigeren is. De kleding wordt omschreven als superzacht en comfortabel, met een perfecte pasvorm die trendy en cool aanvoelt. Klanten genieten van de complimenten die ze ontvangen over hoe goed de kleding bij hen staat. Echter, sommige klanten zouden graag meer variatie zien in kleuren en stijlen.

Website

“snelle levering en vlot bestellen”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Superzachte en comfortabele trui”

“Supermooie kleren, zachte stof, coole kleuren, trendy gevoel, perfecte pasvorm”

“duidelijke website”

“makkelijk bestellen”

👍 6   👎 0

De website van Noah heeft een gemakkelijk te gebruiken interface en een duidelijke lay-out, waardoor het eenvoudig is om kleding te bestellen. De kleren zijn van superzachte stof en hebben een perfecte pasvorm, met trendy kleuren en een comfortabel gevoel. De levering is snel en het bestelproces verloopt vlot (100%).


Over Noah

Noah is een herenkledingmerk opgericht door Brendon en Estelle Bebenzien, met vestigingen in New York, Londen en Tokio. Ze bieden diverse modeartikelen en collecties voor heren online aan, waaronder broeken, shirts, buitenkleding, schoenen en accessoires. Klanten kunnen veilig betalen en hebben een retourtermijn van 14 dagen. Klanten kunnen op een website beoordelingen en opmerkingen delen om anderen te helpen bij hun aankoopbeslissing.


Contactgegevens

🌐 noahny.comCategorieën

Online shop | Dierenwinkels