Aedvoordelig

Alle reviews

Aedvoordelig

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Aedvoordelig

Denk jij eraan om een AED aan te schaffen? Met een AED, afkorting van Automatische Externe Defibrillator, kun je de veiligheid van Nederland verbeteren. Tijdens de zoektocht naar een AED kan het zijn dat je op de webshop van AEDvoordelig bent gestuit. Zij bieden onder andere AED’s aan en een groot aanbod van AED-accessoires. Zij opperen hoogwaardige producten, een vriendelijke klantenservice en snelle verzending te hebben. Maar hoe weet je of een webshop echt te vertrouwen is en of ze daadwerkelijk hun gemaakte beloftes nakomen? Dat de producten van hoge kwaliteit zijn, en dat ze klantvriendelijk zijn? Op onze website ErvaringenSite kun je reviews lezen met de meningen en ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Op basis van deze reviews kun je beslissen of AEDvoordelig goed bij jouw wensen en verwachtingen past.

Over AEDvoordelig
Het bedrijf AEDvoordelig is een Nederlandse webshop die AED-kasten en accessoires aanbiedt. De vraag naar AED’s is de afgelopen jaren erg gestegen, onder andere doordat mensen steeds bewuster worden van het risico op een hartstilstand. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan om de overlevingskansen van een hartstilstand te vergroten. Een hartstilstand kan je op elk moment overkomen, ongeacht je gezondheid of je leeftijd. Bij dit soort gebeurtenissen is het belangrijk dat er een AED binnen enkele minuten aangesloten kan worden voor de reanimatie.

De missie van AEDvoordelig is om een 100% dekking van AED in Nederland de verstrekken en dus overal een AED in de buurt te hebben. Zij willen deze doelstelling bereiken door een assortiment aan AED-kasten en accessoires aan te bieden zoals AED-kasten, batterijen, elektroden, beademingsmaskers, reanimatietrainers en reanimatiepoppen. Zij verkopen dit op hun merk-onafhankelijke webshop en bieden bijna alle AED merken aan. Klantgerichtheid, passie en service is erg belangrijk voor hen.

Producten en diensten AEDvoordelig
AEDvoordelig biedt producten die kunnen helpen bij het reanimeren van een persoon na een hartstilstand. Dit zijn AED-kasten voor binnen en buiten, AED-beugels en AED-accessoires. Voor deze accessoires bestaan een aantal categorieën, namelijk: AED-koffers en tassen, AED-borden en stickers, reanimatie-accessoires, beademingsballonnen, beademingsmaskers en noodknoppen. De merken die zij verkopen zijn Cardiac Science, Defibtech, Defisign-Schiller, HeartSine, Mindray, Philips, Physio-Control en ZOLL.

De betalingsmogelijkheden op AEDvoordelig zijn via iDeal, Master Card, Visa of Achteraf betalen op factuur. Zij bezorgen met UPS of PostNL. Zij hanteren het beleid: niet tevreden = geld terug. Dit betekent dat je tot 14 dagen na ontvangst zonder reden jouw bestelling kunt annuleren. Hierna heb je weer 14 dagen om het product retour te sturen. Het orderbedrag plus verzendkosten worden teruggestort, alleen het retourbedrag is voor eigen rekening. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar service@aedvoordelig.nl.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice door ze te bellen, een e-mail of een bericht via de chat te sturen. Voor andere vragen kun je de pagina voor veel gestelde vragen raadplegen of hun sociale mediakanalen bekijken op YouTube, Facebook en LinkedIn. Een offerte kan aangevraagd worden via de mail of bellen. Zij bieden ook service contracten aan zodat jouw AED altijd klaar staat voor een reanimatie.

Wil je een klacht indienen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van AEDvoordelig via de mail naar service@aedvoordeling.nl, of bellen naar 0882336000. Bellen kan tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag en via de mail krijg je binnen 24 uur een antwoord.

Reviews, tips, complimenten en ervaringen AEDvoordelig
Heb je al ervaring met AEDvoordelig? Dan willen wij graag weten wat je ervan vond. Wil je meer weten over de diensten en producten van AEDvoordelig? Lees dan de reviews over de werking, klantvriendelijkheid, bezorgservice op ErvaringenSite. Jouw mening telt, je kunt er een ander mee helpen. Door een review achter te laten kun je andere consumenten helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet. Klanttevredenheid en service staan centraal bij AEDvoordelig, daarom is het van groot belang dat klanten hun klachten, suggesties of juist tevredenheid met ErvaringenSite delen.

Meer over het product AED
AED is een Automatische Externe Defibrillator dat gebruikt wordt om een hartstilstand te voorkomen. Wist u dat een hartstilstand u op elk moment kan overkomen, ongeacht uw gezondheid of leeftijd? Wanneer deze gebeurtenissen zich voordoen, is het belangrijk dat een AED binnen enkele minuten wordt afgewisseld voor reanimatie!

De vraag naar AED's is de laatste jaren sterk gestegen, mede doordat mensen zich steeds meer bewust worden van het risico op een hartstilstand vandaar dat meerdere bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren een AED aanschaffen om de overlevingskansen van een hartstilstand te vergroten via de AEDvoordelig bedrijf, Dutch, die AED-kasten en accessoires aanbiedt vanuit haar webshop.

Missie van AED
Om 100% dekking van de AED te bieden in Nederland en dus overal een AED te hebben.Dit doel bereiken door een reeks AED-kasten en accessoires aan te bieden, zoals AED-kasten, batterijen, elektroden, ademmaskers, reanimatie trainers en reanimatie poppen.

AED biedt producten die kunnen helpen bij het reanimeren van een persoon na een hartstilstand. Dit zijn AED kasten voor binnen en buiten, AED beugels en AED accessoires. Er zijn een aantal categorieën voor deze accessoires: AED-koffers en -tassen, AED-borden en stickers, reanimatie accessoires, beademingsapparaten, reanimatie maskers en noodknoppen.