ErvaringenSite

  Ervaringen Auto Review

  Als autoliefhebber heb je misschien wel eens gehoord van het autotijdschrift AutoReview. Op deze pagina vind je reviews van lezers van dit blad. En, als jij dit tijdschrift ook wel eens hebt gelezen zijn we ook benieuwd naar jouw ervaring. Laat je review hier achter en help anderen om te bepalen of ze een abonnement zullen nemen op dit tijdschrift

  AutoReview is een maandelijks tijdschrift met reviews over auto’s. Dit tijdschrift richt zich op autoliefhebbers in heel Nederland en Vlaanderen die meer willen weten over de auto's die nu op de markt zijn.

  We zijn benieuwd of jij tevreden bent over je abonnement of los tijdschrift dat je hebt gekocht. En, als je ooit een abonnement hebt gehad, maar dit ondertussen hebt opgezegd dan zijn we heel benieuwd hoe dat ging. Was het makkelijk om je abonnement op te zeggen, of liep je tegen wat bureaucratische blokkades op? Deel het met ons en anderen die erover denken om met dit bedrijf in zee te gaan.

  Over AutoReview
  Autoreview is een tijdschrift waarin maandelijks autoreviews verschijnen. Het gaat hierbij om kleine boodschappenwagens, luxe auto’s, sportwagens, terreinwagens en de nieuwste modellen van bekende merken.

  Naast het schrijven van reviews doet de redactie zijn best om met harde feiten en leuke weetjes op tafel te komen. De resultaten van de reviews komen tot stand door uitgebreid testen en meten. De verslaggevers van AutoReview gaan met de auto’s de weg op om het rijgemak, de acceleratie, wegligging, en brandstofverbruik te meten. Bovendien meten ze dit niet alleen op de weg, maar ook op het circuit voor de beste resultaten.

  Producten en diensten van AutoReview
  Op de website van AutoReview kun je terecht om een abonnement af te sluiten op AutoReview, of een los blad te kopen. In dit tijdschrift worden reviews geplaatst over de nieuwste modellen auto’s. Leer alles over het rijgemak, energieverbruik, comfort, snelheid, veiligheid en de wegligging.

  In elk tijdschrift vind je tussen de 20 en 30 auto’s die ofwel individueel onder de loep worden genomen of met elkaar worden vergeleken. Zo testen ze bijvoorbeeld welke elektrische auto sneller laadt, of gaan ze op pad om terreinwagens uit te testen in de modder. Ze kijken hierbij zowel naar budgetauto’s zoals een Peugeot, als middenklassers, en luxe wagens zoals Porsche, Tesla, en Range Rover.

  Als je vragen hebt over een van de artikelen uit AutoReview kun je via email contact opnemen met de redactie. Bijvoorbeeld als je een fout ziet staan in een artikel, of meer informatie wil over een bepaald onderwerp. Voor vragen over abonnementen kun je op werkdagen via email of telefonisch terecht bij de klantenservice.

  Ervaringen, klachten en tips over AutoReview
  Vertel ons wat je van dit bedrijf en zijn service vindt. Is de inhoud van dit tijdschrift interessant, uniek en up-to-date? Vertel ons wat je ervan vindt om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van het tijdschrift, en het bedrijf achter het tijdschrift. Van het afsluiten van een abonnement tot het thuisbezorgen van ditzelfde tijdschrift. Laat je review nu achter.

  HOW TO SHOP AND SOURCE FURNITURE ONLINE | How to Create Your Dream Space Series | EP. 5 | Julie Khuu

  Auto Review
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Auto Review

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Auto Review een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Auto Review. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Auto Review actief?

  Auto Review is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auto Review gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.