ErvaringenSite

  Ervaringen Boldking

  Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle scheermesjes zonder daar de volle pot voor te betalen zoals bij grote merken? Dan is het koninkrijk van Boldking de plaats waar jij moet zijn! Kom er hier alles over te weten door verder te lezen en door ervaringen te lezen van echte klanten! Heb je ervaring met Boldking? Laat dan van je horen!

  Over Boldking

  Boldking is een bedrijf die kwaliteitsvolle scheerartikelen aanbiedt voor mannen en binnenkort ook voor vrouwen. Boldking wil komaf maken met de grote scheermerken die te duur zijn. Boldking wil een alternatief bieden met goedkopere scheermesjes van betere kwaliteit. De scheermesjes van Boldking hebben 3 mesjes en zijn precies ver genoeg uit elkaar geplaatst zodat ze geen haren uittrekken zoals andere scheermesjes wel doen want dat zorgt namelijk voor een pijnlijke ervaring. Boldking richt zich op de directe verkoop via het internet met een no-nonsense design dus alle dure sponsorcontracten, royalties en peperdure patenten laat ze dus achterwege waardoor ze simpele maar goede scheermesjes kan aanbieden tegen een lage prijs.

  Het manifesto van Boldking moet je gewoon gelezen hebben, het is té grappig om over te slaan maar er zit ook wel wat waarheid achter.


  De scheermesjes van Boldking

  Diensten van Boldking

  Boldking produceert kwaliteitsvolle scheermesjes die goed in de hand liggen. Door de afstand tussen de drie mesjes kan je ze gemakkelijk schoonspoelen en een scheerkop vervangen is ook simpel, dat kan gewoon met één klik. De Boldking scheermesjes komen met een zuignap zodat je je scheermes makkelijk kan ophangen, dan ligt die niet in de weg. Boldking heeft ook een Repeat Service, je beslist dan zelf om de hoeveel tijd je nieuwe scheermesjes wil ontvangen, dat hangt natuurlijk af van hoeveel keer je scheert per week. Voor 10 euro heb je al 4 mesjes in huis! Je Kan de service ook gemakkelijk pauzeren of opzeggen zonder extra kosten. Boldking gaat ook zeer milieubewust te werp. Alle verpakkingen zijn van karton dus die kan je recycleren, de oude mesjes kan je terugsturen in de envelop. De mesjes scheiden ze dan en van het plastic maken ze nieuwe energie.

  Vragen of klachten voor Boldking

  Heb je een vraag voor de mensen van Boldking? Op de website vind je een lijst met alle veelgestelde vragen, misschien vind je hier je antwoord wel. Staat je vraag er niet tussen? Geen nood, dan kan je contact opnemen met een medewerker via de live chat, e-mail en de telefoon (op werkdagen tussen 9u15 en 17u30). Je kan ook altijd een online contactformulier, dan neemt iemand zo snel mogelijk contact met je op.

  Schrijf zelf je review!

  Heb je al ervaring met Boldking? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het kiezen van hun favoriet scheermesjesbedrijf.

  Boldking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boldking

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Boldking een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Boldking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Boldking actief?

  Boldking is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boldking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.