ErvaringenSite

  Ervaringen Crazy-Factory

  Ben je zoekende naar telefoonhoesjes, sieraden, piercings en toebehoren? Wellicht is Crazy-Factory voor jou een interessant bedrijf. Lees op deze pagina eerst over de klantervaringen bij dit bedrijf.

  Wat is Crazy-Factory?

  Bij het Duitse bedrijf Crazy-Factory koop je onder andere telefoonhoesjes, sieraden en piercings. Dit doen ze volgens het bedrijf naar de nieuwste en de meest actuele trends. Je kunt bij Crazy-Factory meer dan 80.000 producten verkrijgen. Deze producten zijn er in alle mogelijke kleuren, uitvoeringen en maten. Die vind je volgens het bedrijf alleen bij Crazy-Factory. Het bedrijf stelt dat er ieder jaar ruim 2.000 artikelen aan het assortiment worden toegevoegd.

  GROTE PIERCING SHOPLOG !! ( Crazy-factory )

  Betalen en contactmogelijkheden

  Je kunt op meerdere manieren betalen. Enkele voorbeelden zijn via een internationale bankoverschrijving direct op de bankrekening, PayPal, Visa, MasterCard en iDEAL. Alle betaalmethoden staan op de website van Crazy-Factory vermeld.

  Je kunt met het bedrijf in contact komen door een online contactformulier in te vullen en te verzenden. Bij vragen die betrekking hebben op een bestelling doe je er verstandig aan je bestelnummer door te geven. Dan kan het bedrijf je sneller helpen. Als het om specifieke artikelen gaat dan zou een artikelcode of link naar de artikelpagina zeer welkom zijn.

  Er wordt door het bedrijf ook nog een tip gegeven. Deze tip is dat er op de speciale 'vragen & antwoorden' pagina veel vragen bij elkaar gezet zijn. Daar lees je ook de antwoorden. Het kan zomaar zo zijn dat je vraag hier al tussen staat. Het bedrijf heeft dan ook het antwoord al beschreven.

  Klanttevredenheid

  Het bedrijf stelt zich onder meer ten doel dat haar klanten 100% tevreden zijn met de producten. Alle pakketjes die verstuurd gaan worden, zullen vooraf nog nagekeken worden. Achterliggende gedachte hiervan is dat de producten foutloos verzonden zullen worden. Als er iets niet klopt omdat er een artikel is beschadigd of de levering niet goed is, kan het artikel binnen 14 dagen terug gestuurd worden. Het bedrijf attendeert er nog wel op om de artikelen niet zomaar retour te sturen. Voor het retour zenden dien je per e-mail contact op te nemen. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is info@crazy-factory.com.

  Retourzending

  Er zijn regels opgesteld met betrekking tot retourzenden. Deze retourzending mogen geschieden als je binnen 14 dagen de aankoop ongedaan maakt omdat je het bijvoorbeeld niet mooi vindt. Een andere reden kan zijn dat je restitutie of vervanging wenst van een kapot of beschadigd artikel. Het kan ook zo zijn dat er een verkeerd artikel bij je is afgeleverd.

  Je dient er rekening mee te houden dat op maat gemaakte artikelen alleen bij defectie, schade of bij een foute levering door het bedrijf als retour kunnen worden aangenomen. Ben je benieuwd naar de volledige retourprocedure? Neem dan een kijkje op de website van dit bedrijf.

  Wat zijn de klantervaringen bij Crazy-Factory?

  Ben je klant bij Crazy-Factory? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Crazy-Factory gekocht? Ben je tevreden over de service bij Crazy-Factory? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Crazy-Factory aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Crazy-Factory te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via ErvaringenSite je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft ErvaringenSite het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  Crazy-Factory
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Crazy-Factory

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Crazy-Factory een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Crazy-Factory. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Crazy-Factory actief?

  Crazy-Factory is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Crazy-Factory gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.