ErvaringenSite

  Ervaringen EU Gardencenter

  Lekkere groentjes uit je eigen tuin, verser en beter kan het niet! Ben je een hobbykweker en zoek je nog professionele producten tegen een lage prijs? Dan moet je bij EU Gardencenter zijn! Je vindt er een zeer ruim assortiment. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van EU Gardencenter lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je zelf ervaring met EU Gardencenter? Laat dan zeker een reactie achter, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten van EU Gardencenter.

  Over EU Gardencenter

  EU Gardencenter heette vroeger EU Growshop maar veranderde in 2015 van naam om beter duidelijk te maken aan klanten dat ze alles aanbieden voor hobbykwekers. EU Gardencenter is het grootste online tuincentrum van Europa. Bij EU Gardencenter koop je alle producten online tegen lage prijzen want er geldt steeds een laagste prijsgarantie.


  Maak van je eigen tuin een wilde tuin!

  Diensten van EU Gardencenter

  Bij EU Gardencenter vind je alles voor het kweken van je eigen planten en groenten. Je vindt er scharen en knippers, potten en kweekbakken, meters en testers zoals pH-meters, kweektenten, kweeksystemen, kweekkasten (zowel grote als kleine), klimaatbeheersing, elektra, bouwmaterialen, CBD-producten, luchttechniek en geurbestrijding, verlichting, verpakkingen, voeding en supplementen voor de planten (zoals aptus, Bio Nova, Ferro en nog veel meer), producten voor waterbehandeling en irrigatiemateriaal en nog heel vele meer.

  Vragen of klachten voor EU Gardencenter

  Heb je vragen of een klacht over EU Gardencenter? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of een contactformulier die je op de website vindt. EU Gardencenter heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met EU Gardencenter? Heb je er kwaliteitsvolle producten kunnen kopen tegen een schappelijke prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van EU Gardencenter. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij EU Gardencenter? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  EU Gardencenter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EU Gardencenter

  Uw beoordeling