Ervaringen Eurogifts

Organiseer je voor je bedrijf binnenkort een evenement en zoek je iets voor in de goodiebag? Of sta je op een beurs en zoek je nog leuke spullen om uit te delen? Kijk dan zeker eens bij EuroGifts. Wat klanten vinden van de artikelen en kwaliteit van EuroGifts lees je hier op ErvaringenSite. Als je reeds ervaring hebt met EuroGifts kan je ook altijd zelf een reactie achterlaten in de reviews!

Over EuroGifts

EuroGifts is gevestigd in Wervik, België. Het is een online winkel waar je allerlei zaken kan personaliseren voor je bedrijf en/ of evenement. Je vindt er bijvoorbeeld gepersonaliseerde relatiegeschenken, promotiemateriaal en geschenken. Je kan er terecht voor gepersonaliseerde pennen, touchscreen pannen, LED pennen, potloden, gepersonaliseerd kledij (zoals T-shirts, slabbetjes, fopspenen, …), aansteker, USB sticks, gadgets (zoals reclameballonnen, handklappers, snoepdoosjes, geldbeugels, ...), tassen en zaken voor op kantoor (zoals notitieboekjes, paperclips, magneten, memoblaadjes, …). Kortom, je vindt er dus alles om promotie mee te voeren en voor jouw merknaam bekendheid te vergaren.


Leer EuroGifts kennen!

Diensten van EuroGifts

Bij EuroGifts kan je terecht voor gepersonaliseerde relatiegeschenken, artikels voor promotieacties en geschenken. Je vindt er gegarandeerd iets dat past bij de identiteit van je bedrijf. Doet je bedrijf iets met water? Wat dacht je van gepersonaliseerde paraplu's? Installeert je bedrijf kachels, wat dacht je van aanstekers? Ben je een drankenhandel, wat dacht je van flesopeners? Je vindt er ook zakmessen, wandklokken, thermometers, koeltassen en nog heel wat meer. Standaard worden artikelen binnen de 10 dagen na ontvangst van de goedkeuring van de proefdruk geleverd. Er kan natuurlijk een uitzondering zijn dat het iets langer duurt maar dan wordt je daar meteen van op de hoogte gebracht.

Klachten of vragen over EuroGifts

Heb je vragen of een klacht over EuroGifts? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met EuroGifts? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van EuroGifts. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij EuroGifts? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

Eurogifts
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

2
0% Zou hier weer kopen!

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Leveren

2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Zeer slechte Service

Onprofessioneel bedrijf met een zeer slechte service
Kwaliteit van de dure bestelde polo's was zeer slecht
er kwam na een paar maanden al overal gaten in de polo's
na 5 maanden op en neer te mailen
een kleine vergoeding gehad omdat ik er helemaal klaar mee was en dat ze geen kant op wilde
Nooit geen bestelling meer voor mij

Door: J. Methorst29-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Eurogifts

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)