Kies voor duurzame apparatuur in Black November

Kies voor duurzame apparatuur in Black November
Online shop

Black November is het moment om nieuwe huishoudelijke apparatuur aan te schaffen. Leveranciers van witgoed, ovens en stofzuigers geven in deze maand forse kortingen op hun assortiment. Daarbij bieden ze natuurlijk tegen elkaar op – en het voordeel is voor de klant. Ook de gewilde apparaten van het bekende merk worden tijdens deze actiemaand voor aantrekkelijke prijzen verkocht. En dat is goed nieuws voor huishoudens die willen investeren in comfort en duurzaamheid.

Een nieuw apparaat in huis? Kies voor duurzaam

Het loont bijna altijd om een huishoudelijk apparaat met een lange levensduur te kopen. Om te beginnen is het beter voor eigen portemonnee. Elektronische apparaten van gerenommeerde merken met bewezen hoge kwaliteit zijn op de lange termijn kostenefficiënter. Dit komt doordat goedkopere apparaten vaak na twee tot drie jaar defect raken. Zeker als je het betere elektronische apparaat een minimum aan onderhoud geeft, kun je daar tien tot vijftien jaar of langer van genieten. Tijdens die periode verbruikt je vaatwasser, stofzuiger of wasmachine meestal ook minder elektriciteit, en dat is ook beter voor je portemonnee.

Comfort in eigen huis

Ten tweede beleef je meer plezier aan een beter en duurzaam huishoudelijk apparaat. Dit komt doordat het:

  • Meer en betere functies heeft
  • Zijn werk stiller en sneller zal uitvoeren
  • Een hogere capaciteit of volume heeft dan de goedkopere alternatieven.
  • Minder onderhoud vereist

Dat maakt het huishouden, toch geen favoriete klus van de meeste mensen, een stuk aangenamer en makkelijker.

Bescherming van onze planeet

Het derde argument om voor duurzaam te kiezen is onze aarde en de beperkte grondstoffen daarop. Voor elke nieuwe apparaat die binnen een paar jaar weggegooid wordt, zijn nieuwe plastics en metalen nodig. Het winnen en produceren daarvan kost grondstoffen en energie en levert meer broeikasgassen zoals CO₂ op. En na afloop wordt een groot deel van de afgekeurde apparaten helaas niet gerecycled, maar belandt op de steeds groeiende berg afval die we jaarlijks produceren. Daarnaast worden duurzame huishoudelijke apparaten tegenwoordig vervaardigd met milieuvriendelijke materialen, waardoor de ecologische impact van de productie wordt verminderd. Elke klant die een duurzame keuze maakt, draagt bij aan het beschermen van onze planeet.

Vind een gerenommeerde leverancier van duurzame apparatuur

Leveranciers van duurzame huishoudelijke apparaten kun je doorgaans op verschillende manieren vinden. Begin je zoektocht door Google of een andere zoekmachine te gebruiken. Termen zoals “Duurzame huishoudelijke apparaten” of “Milieuvriendelijke apparaten” zorgen ervoor dat je snel een leverancier kunt vinden. Elk leverancier heeft een ander productaanbod. Zorg er dus voor dat je voldoende tijd neemt om een apparaat te vinden dat past bij jouw specifieke behoefte. Gebruik daarna reviews en recensies om te achterhalen welke leverancier past bij jou.

Aanbiedingen en Black November deals

Tijdens je zoektocht zul je al snel merken dat duurzame apparaten over het algemeen iets prijziger zijn dan standaard varianten. Het kan daarom interessant zijn om te kijken of je korting kunt krijgen op duurzame huishoudelijke apparaten. Gedurende het jaar kun je bij verschillende gerenommeerde leveranciers kortingen, cashback-acties en aanbiedingen vinden. Een perfect moment is bijvoorbeeld Black November. Deze actiemaand is gebaseerd op Black Friday. Een dag die overgewaaid is uit Amerika, waarbij de consument vele honderden euro’s bespaart op de aankoop van nieuwe apparatuur voor in het huishouden. Tijdens Black November worden ook de beste apparaten in (online) winkels voor een sterk gereduceerde prijs verkocht.

Welke deals kun je tijdens Black November verwachten?

- Duurzame koffiezetapparaten, stoomovens en kleinere keukenapparatuur, zijn tijdens de Black November-periode voor een aantrekkelijke prijs beschikbaar. Deze apparaten komen met leuke acties, zoals gratis vaatwastabletten, kookboeken en combinatiekortingen. Bekijk alle aanbiedingen en geniet van de beste Black November deals!

- Energiezuinige wasmachines zijn ook een bijzonder populaire keuze onder consumenten. Zo bieden verschillende leveranciers tijdens Black November aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen.

- Een groot aantal keukenmachines, waaronder eco-vriendelijke koelkasten, inductie kookplaten en vaatwassers. Deze apparaten leveren een hoge capaciteit tegen laag energieverbruik. Daarnaast zien deze apparaten er bijzonder stijlvol uit. Ook voor klanten die goedkoop een moderne warmhoudlade of vacuümlade willen aanschaffen is dit een perfect moment.

- Dit jaar zijn er opnieuw kortingen beschikbaar voor een aanzienlijk aantal hoogwaardige modellen duurzame huishoudelijke apparaten, waaronder die van AEG. In bijna alle productlijnen zijn er deals te vinden die tijdens een beperkte periode sterk in prijs gereduceerd zijn. Dat niet alleen: de koopjes van AEG worden tijdens Black November ook vergezeld van cashbacks en cadeaus, zoals honderden euro’s tegoed bij het cosmeticamerk ICI PARIS XL.

Ontdek de mooiste deals direct

Wil je ook investeren in duurzaamheid en kwaliteit? Dan is dit hét moment om een duurzaam apparaat in huis te halen met een hoge korting. Bij AEG geldt nu een ongekende Black November deal: Tot -50% korting! Bekijk direct welke apparatuur je huishouden zuiniger en makkelijker kan maken.

Meer Online shop