ErvaringenSite

  Ervaringen Maas Computers

  Als je op zoek bent naar een nieuwe computer hoeft deze natuurlijk niet altijd gloednieuw te zijn. Wie weet heb je meer dan genoeg aan een refurbished computer die nog prima een ronde mee kan gaan. Die kun je vinden bij Maas Computers. Maar wat voor een kwaliteit computers zal deze computerwinkel nou echt aanbieden? Zal je computer dan wel zo goed als nieuw zijn net als ze beloven? Zal het lang duren voor je jouw workstation of notebook hebt ontvangen via de bezorgservice van Maas Computers? En hoe zal de klantenservice van Maas Computers staan tegenover eventuele klachten of problemen met hun computers? Alleen mensen die al een met een desktop of component van Maas Computers hebben gewerkt kunnen je laten zien hoe het er bij Maas Computers echt aan toe gaat. Lees hun reviews om meer over Maas Computers te weten te komen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je vertellen wat je van Maas Computers nou echt kunt verwachten.

  Over Maas Computers

  Maas Computers is een elektronicawinkel die computers verkoopt. Ze hebben geen of in ieder geval niet zoveel nieuwe computers of computercomponenten. In plaats daarvan richten ze zich op refurbished computers. Dit zijn tweedehands computers die al eens iemand anders eigendom zijn geweest. Ze knappen deze pc’s helemaal op, gooien ze leeg en zorgen dat er een heel nieuw besturingssysteem op zit. Ze hebben een selectie workstations van merken zoals Dell en HP, maar je kunt ook zelf een custom workstation samenstellen. Hun categorie notebooks bestaat uit tablets en notebooks van verschillende merken. HP en Dell zijn hierin weer vertegenwoordigd maar ook Samsung en Apple komen voor. Het is zelfs mogelijk om een laptop van Maas Computers te bestellen. En dan zijn er ook nog verschillende modellen HP desktops die je thuis kunt gebruiken. Mocht je geen hele computer of laptop nodig hebben, dan kan Maas Computers je ook aan tweedehands computercomponenten helpen. Ze hebben videokaarten, software, intern geheugen, harde schijven, netwerkkaarten en processoren. En in hun laatste categorie, de categorie randapparatuur, zitten printers, monitoren, gaming accessoires, kabels, muizen, toetsenborden enzovoort. Deze dingen heb je niet direct nodig maar kunnen wel verrekte handig zijn.


  Hoe bouw je zelf jouw droomcomputer?

  Diensten van Maas Computers

  De desktops en laptops van Maas Computers kunnen gewoon online worden besteld. De klantenservice van Maas Computers stuurt die dan rechtstreeks naar je op. Ook heeft Maas Computers een klantenservice om je te helpen als je niet weet welk notebook je het beste kunt aanschaffen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Maas Computers

  Bekijk jij deze website al op een computer van Maas Computers? Dan ben jij de uitgelezen persoon om ons alles over jouwv ervaring te vertellen. Hoe goed werken die laptops en workstations nou echt? Kon jouw computer door een nieuwe videokaart of wat extra intern geheugen nog een tijd mee? Moest je lang wachten op de bezorging van je muis of toetsenbord? En hoe ging de klantenservice van Maas Computers ermee om toen je desktop niet helemaal goed aankwam? Schrijf je eigen Maas Computers review en laat ons weten wat jouw mening over Maas Computers is.

  Maas Computers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maas Computers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maas Computers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maas Computers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maas Computers actief?

  Maas Computers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maas Computers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.