ErvaringenSite

    Ervaringen Media Markt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op ErvaringenSite!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op ErvaringenSite!

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Media Markt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    5.6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Media Markt 40 euro goedkoper online !!

    Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

    Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

    En wordt het nog thuis bezorgd ook!

    Door: Vincent Kuys18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Van de wagen gevallen? Is dat waar?

    Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

    Door: Thomas14-10-2015
    Evert14-10-2015

    Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

    Jackie van der G.14-10-2015

    Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

    s.14-10-2015

    Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

    esther15-10-2015

    nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Nespresso proeven in de winkel!

    Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-apparaat daar. Nog goedkoop ook (had ik niet verwacht)

    Door: Koffieleutjes30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BABYLISS E990E HAARTRIMMER

    Vandaag ontvangen uiteraard meteen geladen en uitgeprobeerd.
    -Ligt heel goed in de hand is daarom ook geraffineerd functioneel.
    -Mesjes snijden goed en nauwkeurig.
    -Wat betreft gebruiksvriendelijkheid totaal vind ik hem super.

    Door: Tebarts07-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Severin koelkast

    Een regelrechte ramp! Dit is mijn eerste review die ik ooit schrijf, maar nu is de maat vol! Wij hadden online een koelkast besteld (27/11/20), maar er werd een wasmachine geleverd. Ok, een fout kan gebeuren. Toch zou ik er dan alles aan doen om de fout recht te zetten. De correcte koelkast ging eerst geleverd worden en gewisseld worden, maar dit bleef maar duren. 3 weken na onze aankoop hadden wij nog altijd niet vernomen hoe ze dit wilden oplossen. 2 weken geleden hebben wij via aangetekend schrijven laten weten dat wij toch een terugbetaling willen aangezien we geen datum kregen voor levering correcte koelkast. Tot op heden hebben wij nog altijd geen terugbetaling ontvangen. Ondertussen hebben wij wel al 2 keer terug gebeld met de vraag wanneer dit zal terug betaald worden. Met deze review wil ik iedereen waarschuwen om hier nooit te kopen! Wij hebben echt alles geprobeerd. Bellen, mailen, naar de winkel zelf gaan, aangetekende zendingen. Niets helpt! Ondertussen heb ik de indruk dat Mediamarkt er een spelletje van maakt.

    Door: Tom Raes12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    automatische koffieautomaat

    Mijn dochter heeft voor kerstmis een automatische koffiemachine gekocht online bij Mediamarkt. Dit was bedoeld als kerstcadeau voor haar papa. Wat gebeurd er bij de levering??? Je krijgt gewoon de originele doos in je handen, zodat de persoon waar het cadeau voor was, direct zag wat hij met kerstmis zou krijgen. Want papa was de persoon die toen thuis was, en het aannam van diegene die het kwam leveren. Waar is onze privacy op dit moment????? Iedereen kon zien wat ze gekocht had. Neen, voor ons de eerste en de laatste keer dat wij hier kopen. Het had op zijn minst in een andere kartonen doos moeten zitten, zodat niemand kon zien wat er in zat. Heel haar kerstcadeau verpest nu.

    Door: natascha01-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Samsung Tablet gekocht net

    Net terug van de Media Markt met mijn nieuwe Tablet. Blij mee!! Samsung Galaxy Tab É voor 179 euro, best goede prijs denk ik? Wel superdure hoes erbij, maar dan is hij tenminste veilig...

    Door: Gerdien02-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Calor stoomstrijkijzer

    Door problemen met mijn browser kon ik niet tijdig een promotie bestellen. Dankzij een commerciële geste van Mediamarkt kon ik het toestel in de winkel afhalen aan Promotieprijs. TOP!!!!

    Door: Dirk Annemans05-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keuze en Korting

    Keuze en Korting, wat wil een mens nog meer? Hier hebben ze echt ALLES. En waarom zijn die andere winkels zo duur als Mediamarkt het zo goedkoop kan doen??

    Door: Andreas de Smit29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    nu in de mediamarkt

    Ik typ nu in de mediamarkt op een testtablet en dat gaat goegoed!

    Door: stanley07-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    TV

    TV besteld online op 23 dec 2020. Geleverd op 25 dec. Bij uitpakken bleek het scherm gebarsten en gebroken. Per retour zending geweigerd per email en telefonisch. Fotos doorgemaild. Reaktie beloofd binnen 48 uur. Op 30 dec nog steeds geen reaktie.

    Door: marcus despallier30-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    1

    1

    Door: arachni_name28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    diepvries

    Wat betreft kleine pakjes die via een koerier worden bezorgd. Geen probleem: snelle levering. Wat betreft grote toestellen (ik bestelde een diepvries) werken ze samen met een transportfirma. Ik had op voorhand gemaild met de vraag of ze het oude toestel meenamen en hiervan kreeg ik snel bevestiging dat dit in orde was. Wanneer ze het nieuwe toestel kwamen brengen op vrijdag weigerde de chauffeur echter het oude toestel weer mee te nemen, met de uitleg in het frans (hij kon geen nederlands) dat het oude toestel de nieuwe toestellen die hij nog moest leveren in de weg zou staan. Ik nam opnieuw contact met de transportfirma. Een eerste vrouw zei dat de chauffeur weigerde het oude toestel mee te nemen omdat het niet voldoende ontdooid was en dat ze het de week erop maandag zouden komen afhalen. Even erna kreeg ik een andere vrouw van die firma aan de lijn die bevestigde dat het toestel niet werd meegenomen omdat het in de weg zou staan in de vrachtwagen en met de melding dat de chauffeur na enkele leveringen dezelfde dag nog het oude toestel zou komen ophalen. Op zaterdag kreeg ik de melding dat het toestel maandag zou afgehaald worden. Ondertussen zijn we woensdag en staat het oude toestel hier nog steeds.

    Door: Tommy23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Online televisie.

    Aankoop online gedaan van televisie.
    Stond duidelijk 1-3 dagen.
    Een week verder nog geen tv, ik weet zelfs niet wanneer ze hem gaan leveren.
    Klantendienst gebeld. "De gesprekken kunnen worden opgenomen." Wat ze er mee doen, vermoedelijk hetzelfde besluit maken als ik zelf. Diegene die je te woord staat, kan niks, weet niks en doet niks.
    Eerste keer online gekocht bij mediamarkt.
    Volgende keer toch maar ergens anders kijken.

    Door: Toon09-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Tv

    k heb een tv gekocht, thuis blijkt dat scherm kapot was.We hebben terug naar de winkel,dar zeggen zij dat een manipulatie fout is door ons.In de winkel was ook uit doos haalt voor scheermkalibratie,dus kan dar ook een manipulatie fout geweest zijn.We krijgen geld niet terug een ook geen tv in plaats.We hebben in die dag aankopen bij hun van 2200€.Nooit meer in die winkel.

    Door: Paula Botezatu17-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Smartwatch samsung active 42mm

    Te laat aangekomen
    Toen ik stuurde tot er allemaal lucht onder het scherm zat geen reactie op gekregen.
    Ik stuurde tot ik allergische was voor de horloge, bleven ze wachten tot de maand om was en toen stuurde ze pas terug
    Nooit meer mediamarkt belgie

    Door: Zoë 11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    qled samsung

    25/3 tv besteld en betaald, donderdag een onverstaanbare boodschap op mijn voicemail 3x met klantendienst gebeld op vrijdag waar men mij steeds beloofde om terug te bellen
    zaterdag eindelijk telefoon en afspraak gemaakt om maandag te leveren
    helaas geen tv op maandag ,terug naar klantendienst gebeld niemand kon mij enige info geven maar zouden mij vandaag nog terugbellen , helaas geen telefoontje gekregen
    niemand weet waar mijn bestelling zich bevind
    zal er nooit nog iets kopen ,hebben totaal geen respect eens je betaald hebt

    Door: Johan Paulus30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    over-ear hoofdtelefoons

    Mediamarkt behouwt sommige producten zoals over-ear hoofdtelefoons als "hygiënisch" om retourrecht te omzeilen hoewel ze weten dat dit strijdig is met de wetgeving. Helaas niet mogelijk om 0/10 te geven. Mijden !

    Door: Damo29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone 11

    Wij kochten vandaag een nieuwe iPhone in de Media Markt te Oostende het duurde ongeveer een 30 minuten voor we een verkoper hadden die ons kon verder helpen, waarna we alles mochten afrekenen om daarna opnieuw te mogen aanschuiven om de beschermfolie te laten aanbrengen. Opnieuw een 30 min later juist op het moment dat het aan ons was weigerde deze man ons verder te helpen, zonder enige reden verliet hij zijn post en liet ons alleen achter? Het koste ons opnieuw een dikke 20 min om iemand te vinden die de beschermfolie kon aanbrengen. Ik beschrijf met alle plezier de man die ons liet staan! Wij zullen onze centen in het vervolg wel elders anders spenderen! Wij voelen ons zeer slecht behandeld!

    Door: De Buck P23-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tv Philips na 16 dagen stuk -no service

    Nieuwe tv gekocht, 16 dagen oud, en is kapot. Dat is de schuld van Mediamarkt niet, maar ondanks de 30 dagen omruilgarantie als clublid willen ze niet omruilen. Enkel als je niet tevreden bent. Wel ... ben niet tevreden want hij is na 16 dagen kapot! Ik hoop dat er veel hun reclames op social media lezen, en vooral de opmerkingen van klanten i.p.v. hun mooie reclamepraatjes.
    Ze zijn commercieel genoeg om extra verzekeringen aan te smeren, maar niet om een toestel dat na 16 dagen kapot is te vervangen. Barslechte firma ... men zegge het voort!

    Door: Stephan13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Media Markt

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Media Markt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Media Markt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Media Markt actief?

    Media Markt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Electronica, Multimedia & Bladen, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Media Markt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.