Media Markt
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7

Totaal

7

Bestellen

6,2

Service

5,4

Prijs

8,4

Leveren

7,8
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-12-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martin

Media Markt - tablet

Het valt me op dat de tablets in de winkel duurder zijn dan online, ik koop dan ook altijd online. In de winkel rekenen ze nog extra € 19,00 aan startklaar-maak kosten bij de tablet. Grootst mogelijke onzin natuurlijk. Zijn er problemen met je aankoop, dan geven ze ook niet thuis.

Verder grote winkel met scherpe prijzen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: PvdV

Media Markt - After Sales is slecht

Komen niet tegemoet!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vincent Kuys

Media Markt - Media Markt 40 euro goedkoper online !!

Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

En wordt het nog thuis bezorgd ook!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thomas

Media Markt - Van de wagen gevallen? Is dat waar?

Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Evert14-10-2015

Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

Reactie op deze post:

Door: Jackie van der G.14-10-2015

Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

Reactie op deze post:

Door: s.14-10-2015

Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

Reactie op deze post:

Door: esther15-10-2015

nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!

08-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bas

Media Markt - Te veel Apple

Verandert Mediamarkt in een Apple Store ofzo? Telkens als ik in een winkel kom (Utrecht, Amsterdam, overal!) wordt er zo veel ruimte gegeven aan Apple, krijgen ze daar meer commissie op ofzo? Ik wil geen Apple en word daarom verdrongen naar hoekjes achteraf.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: stanley

Media Markt - nu in de mediamarkt

Ik typ nu in de mediamarkt op een testtablet en dat gaat goegoed!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Shirley

Media Markt - Ik zoek een iphone!

Ligt dat nou aan mij? Ik zoek op iphone en krijg pagina's vol met iphone's. Waarom niet een wat betere zoekfunctie, superirritant dit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: foontje

Media Markt - Prijzen goedkoper online?

Wat een onhandige website, ik vind er niks wat ik zoek. Was net in een winkel en denk nog even na over de iphone die ik daar zag... en lijkt het nou zo of zijn de prijzen online lager?? Raar toch?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Babette

Media Markt - Niet zo netjes

Op zich prima winkel, veel keuze en lage prijzen. Maar waarom zitten die cassieres toch zo luidkeels met elkaar te beppen de hele tijd? Daar stoor ik mij alijd aan bij deze winkel. Ik rekende vandaag af bij de klantenservice ivm drukte en het meisje dat ons hielp zat dus tegelijkertijd ook met haar collega te kletsen over iets dat ons niets aanging. Niet erg netjes.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerdien

Media Markt - Samsung Tablet gekocht net

Net terug van de Media Markt met mijn nieuwe Tablet. Blij mee!! Samsung Galaxy Tab É voor 179 euro, best goede prijs denk ik? Wel superdure hoes erbij, maar dan is hij tenminste veilig...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Koffieleutjes

Media Markt - Nespresso proeven in de winkel!

Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-apparaat daar. Nog goedkoop ook (had ik niet verwacht)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andreas de Smit

Media Markt - Keuze en Korting

Keuze en Korting, wat wil een mens nog meer? Hier hebben ze echt ALLES. En waarom zijn die andere winkels zo duur als Mediamarkt het zo goedkoop kan doen??

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annejet

Media Markt - Goedkoop maar wat een rotwinkel

Ja ze zijn echt wel vaak de goedkoopste, zowel online als in de winkel. Maar vind die winkel echt stom verder. Online is alles zo schreewerig, met dat rood en die dikke letters en ik vind daar nooit wat ik zoek. Misschien vinden sommigen dat mooi, maar ik niet. Toch kom ik er vaak terug, want ja als dat euro's scheelt, dan moet je wel he.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sebastiaan

Media Markt - 'service'

had hier een stereo-installatie gekocht maar die ging al snel kapot, dus ik naar de mediamarkt om dat te fixxen, niemand bij de klantenservice dus ik blij, maar met dit soort problemen moest je niet daar zijn, maar bij een ruimte verderop en daar heb ik dus echt úren zitten wachten, belachelijk. er was wel gratis koffie en water enzo, en het probleem werd ook wel verholpen (ik kreeg een nieuwe mee), maar toch vond ik dit echt een nare ervaring. En ik was dus ook niet de enige, er waren een heleboel wachtenden voor me met waarschijnlijk dezelfde irriratie. jammer, want ze zijn wel goedkoop (maar dan is dit dus het risico, kennelijk.)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maarten van Oorschot

Media Markt - Slecht; 3 weken niet kunnen koken

Ik had een gastoestel gekocht en die heb ik zelf aangesloten. De ontsteking ging stuk en toen had ik dus het nakijken. Meer dan drie weken kwijt geweest omdat deze opgestuurd werd naar de fabriek. Eh....mediamarkt...hoe moet ik dan koken? Het was een inbouw dus moest hem zelf eerst helemaal demonteren. Gelukkig bestaat er thuisbezorgd en een moeder maar ik denk niet dat ik nog terug kom bij de mediamarkt. Volgende keer weer een keukenboer die een vervangend stel geeft. Toegegeven, het toestel zelf kon ik niet veel goedkoper krijgen dan de mediamarkt, maar je betaalt er dus ook een prijs voor als hij stuk gaat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Media Markt

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Media Markt?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Media Markt

Media Markt: Ervaringen
Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op ErvaringenSite!

Over Media Markt
De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

Diensten van Media Markt
Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op  zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.

Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

Klachten over Media Markt
Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!