ErvaringenSite

  Ervaringen Media Markt

  Media Markt: Ervaringen

  Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op ErvaringenSite!

  Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

  Over Media Markt

  De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

  Diensten van Media Markt

  Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


  Klachten over Media Markt

  Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

  Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

  Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op ErvaringenSite!

  Media Markt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

  5.6
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Media Markt 40 euro goedkoper online !!

  Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

  Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

  En wordt het nog thuis bezorgd ook!

  Door: Vincent Kuys 18-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Van de wagen gevallen? Is dat waar?

  Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

  Door: Thomas 14-10-2015
  Evert 14-10-2015

  Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

  Jackie van der G. 14-10-2015

  Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

  s. 14-10-2015

  Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

  esther 15-10-2015

  nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Nespresso proeven in de winkel!

  Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-apparaat daar. Nog goedkoop ook (had ik niet verwacht)

  Door: Koffieleutjes 30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Samsung Tablet gekocht net

  Net terug van de Media Markt met mijn nieuwe Tablet. Blij mee!! Samsung Galaxy Tab É voor 179 euro, best goede prijs denk ik? Wel superdure hoes erbij, maar dan is hij tenminste veilig...

  Door: Gerdien 02-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Tv

  k heb een tv gekocht, thuis blijkt dat scherm kapot was.We hebben terug naar de winkel,dar zeggen zij dat een manipulatie fout is door ons.In de winkel was ook uit doos haalt voor scheermkalibratie,dus kan dar ook een manipulatie fout geweest zijn.We krijgen geld niet terug een ook geen tv in plaats.We hebben in die dag aankopen bij hun van 2200€.Nooit meer in die winkel.

  Door: Paula Botezatu 17-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Smartwatch samsung active 42mm

  Te laat aangekomen
  Toen ik stuurde tot er allemaal lucht onder het scherm zat geen reactie op gekregen.
  Ik stuurde tot ik allergische was voor de horloge, bleven ze wachten tot de maand om was en toen stuurde ze pas terug
  Nooit meer mediamarkt belgie

  Door: Zoë 11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Keuze en Korting

  Keuze en Korting, wat wil een mens nog meer? Hier hebben ze echt ALLES. En waarom zijn die andere winkels zo duur als Mediamarkt het zo goedkoop kan doen??

  Door: Andreas de Smit 29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  nu in de mediamarkt

  Ik typ nu in de mediamarkt op een testtablet en dat gaat goegoed!

  Door: stanley 07-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  qled samsung

  25/3 tv besteld en betaald, donderdag een onverstaanbare boodschap op mijn voicemail 3x met klantendienst gebeld op vrijdag waar men mij steeds beloofde om terug te bellen
  zaterdag eindelijk telefoon en afspraak gemaakt om maandag te leveren
  helaas geen tv op maandag ,terug naar klantendienst gebeld niemand kon mij enige info geven maar zouden mij vandaag nog terugbellen , helaas geen telefoontje gekregen
  niemand weet waar mijn bestelling zich bevind
  zal er nooit nog iets kopen ,hebben totaal geen respect eens je betaald hebt

  Door: Johan Paulus 30-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  over-ear hoofdtelefoons

  Mediamarkt behouwt sommige producten zoals over-ear hoofdtelefoons als "hygiënisch" om retourrecht te omzeilen hoewel ze weten dat dit strijdig is met de wetgeving. Helaas niet mogelijk om 0/10 te geven. Mijden !

  Door: Damo 29-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone 11

  Wij kochten vandaag een nieuwe iPhone in de Media Markt te Oostende het duurde ongeveer een 30 minuten voor we een verkoper hadden die ons kon verder helpen, waarna we alles mochten afrekenen om daarna opnieuw te mogen aanschuiven om de beschermfolie te laten aanbrengen. Opnieuw een 30 min later juist op het moment dat het aan ons was weigerde deze man ons verder te helpen, zonder enige reden verliet hij zijn post en liet ons alleen achter? Het koste ons opnieuw een dikke 20 min om iemand te vinden die de beschermfolie kon aanbrengen. Ik beschrijf met alle plezier de man die ons liet staan! Wij zullen onze centen in het vervolg wel elders anders spenderen! Wij voelen ons zeer slecht behandeld!

  Door: De Buck P 23-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tv Philips na 16 dagen stuk -no service

  Nieuwe tv gekocht, 16 dagen oud, en is kapot. Dat is de schuld van Mediamarkt niet, maar ondanks de 30 dagen omruilgarantie als clublid willen ze niet omruilen. Enkel als je niet tevreden bent. Wel ... ben niet tevreden want hij is na 16 dagen kapot! Ik hoop dat er veel hun reclames op social media lezen, en vooral de opmerkingen van klanten i.p.v. hun mooie reclamepraatjes.
  Ze zijn commercieel genoeg om extra verzekeringen aan te smeren, maar niet om een toestel dat na 16 dagen kapot is te vervangen. Barslechte firma ... men zegge het voort!

  Door: Stephan 13-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Verzekering telefoon is oplichterij

  De verkoper garandeerde ons dat bij elke schade een herstelling zou gebeuren of nieuwe telefoon werd bezorgd. We betalen die verzekering al 2 jaar en toen gebeurde dat de Iphone in de WC valt.
  Ze maakten het ontzettend moeilijk om de telefoon te versturen. Na weken van mailen, toch kunnen versturen. Nu krijgen we bericht dat de telefoon niet zal hersteld worden noch dat we een nieuw toestel krijgen. De expert heeft vastgesteld dat de schade niet overeenkomt met de beschrijving van het ongeluk. Hu? Waterschade kan toch niet zo moeilijk zijn om vast te stellen. Dit is pure oplichting!

  Door: blanche 03-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Nooit iets bestellen, NOOIT!

  Het is een herhaaldelijk tema bij media markt om u bestellingen "kwijt te raken", dat ze te laat zijn of dat ze je lastigvallen als je met instalatie besteld.
  Als je me niet gelooft kijk maar even op hun facebook naar de gigantise hoeveelheid kwade klanten.

  Door: Dries 08-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Nieuwe headset na herstel

  Ik wil de man danken die om 11 uur vandaag aan balie service stond.heeft mij enorm geholpen en ik kreeg meteen een nieuwe. Ik had die ochtend een slecht ervaring met een ander medewerker. Dank u man met snorretje voor al uw hulp.beleefdheid en geduld

  Door: Saber Akrirout 25-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  tablet

  Het valt me op dat de tablets in de winkel duurder zijn dan online, ik koop dan ook altijd online. In de winkel rekenen ze nog extra € 19,00 aan startklaar-maak kosten bij de tablet. Grootst mogelijke onzin natuurlijk. Zijn er problemen met je aankoop, dan geven ze ook niet thuis.

  Verder grote winkel met scherpe prijzen

  Door: Martin 22-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  After Sales is slecht

  Komen niet tegemoet!

  Door: PvdV 17-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Te veel Apple

  Verandert Mediamarkt in een Apple Store ofzo? Telkens als ik in een winkel kom (Utrecht, Amsterdam, overal!) wordt er zo veel ruimte gegeven aan Apple, krijgen ze daar meer commissie op ofzo? Ik wil geen Apple en word daarom verdrongen naar hoekjes achteraf.

  Door: Bas 08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Media Markt

  Uw beoordeling

  FAQ