ErvaringenSite

  Ervaringen Mycosan

  Heb je last van een kalknagel- en/of voetschimmelinfectie of ben je hier gevoelig voor? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Mycosan. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze online shop. In dat geval zouden we het ontzettend appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo geef je andere mogelijke klanten van deze onderneming de kans om op basis van jouw informatie voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Mycosan iets voor hen zou kunnen zijn.

  Over Mycosan

  Mycosan is een merk van Serrix B.V., een bedrijf dat gevestigd is in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het is bedoeld voor iedereen die last ondervindt van een kalknagel- en/of voetschimmelinfectie of hier gevoelig voor is. Met de producten van Mycosan zou je je voeten zelf op een kwalitatieve manier kunnen behandelen. Omdat ze zorgvuldig zijn samengesteld, zijn ze ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor diabetici.De precisiekwasten van dit producten zorgen zelfs op moeilijk behandelbare plaatsen voor een juiste dosering. De producten van dit merk zijn niet alleen via de website te koop, maar ook bij je lokale apotheek of drogisterij, zoals DA, DIO, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Het zou 100% klinisch bewezen zijn dat Mycosan de ontwikkeling van schimmels en kalknagels stopt.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  Producten en diensten van Mycosan

  Weet je waar je exact naar op zoek bent? Dan kun je een bepaalde term in het zoekvenster rechts bovenaan op de website ingeven. Verder zijn er enkele categorieën waarop je kunt klikken, zoals producten, kalknagel en voetschimmel. Deze zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je vindt naar datgene waarnaar je op zoek bent. Op de website is er ook een informatieve video die je kunt bekijken, en twee testen die je kunt doen: de kalknageltest en de voetschimmeltest. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en acties, kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van Mycosan. Volgens de informatie op de website kun je bij de aankoop van Mycosan rekenen op schimmelvrije voeten, producten die klinisch bewezen effectief zijn en een unieke precisiekwast. Als je je bestelling voor 21.00 uur plaatst, heb je het de volgende werkdag al in huis. Verder profiteer je ook van gratis verzending en een discrete levering met neutrale verpakking. Heb je nog vragen voor het team van Mycosan? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Mycosan

  Heb je in het verleden al een bestelling geplaatst bij Mycosan? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of bestellingen inderdaad op een neutrale, discrete manier worden geleverd, of de levering de werkdag daarna plaatsvindt als je voor 21.00 uur bestelt en of je tevreden bent van de kwaliteit en doeltreffendheid van de producten. Wij kijken alvast uit naar jouw verslag! Wil je graag weten wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Mycosan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mycosan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mycosan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mycosan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mycosan actief?

  Mycosan is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mycosan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.