Nomad Goods

Alle reviews

Nomad Goods

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Nomad Goods

Heeft ook het idee dat u de hele dag met uw telefoon in de hand loopt? Tegenwoordig kan men zoveel met een mobiele telefoon, dat er ook steeds meer redenen zijn om naar het scherm van uw telefoon te kijken. De gadget die u waarschijnlijk het meest gebruikt zou toch de beste case moeten hebben die er te vinden is. Maar waar begint u met zoeken? Wanneer je op internet kijkt dan kunt u al snel door de bomen het bos niet meer zien. De ene aanbieder na de anderen komt u tegen die allen beweren het beste telefoonhoesje voor u te hebben. Een bedrijf dat u tegen zou kunnen komen is Nomad Goods. Ze bieden producten aan voor smartphones en smartwatches. Maar hoe weet u nu of dit bedrijf te vertrouwen is in hetgeen ze in hun webwinkel vermelden? Hoe zit het met de kwaliteit van de gebruikte materialen? Hoe gaat Nomad Goods om met garantie? Antwoorden op deze vragen en meer leest u hier op ErvaringenSite. Hier vindt u namelijk reviews met daarin meningen en ervaringen van consumenten die het bedrijf daadwerkelijk kennen.

Over Nomad Goods
Het bedrijf Nomad Goods werd in 2012 opgericht na crowdfunding en startte met het product ChargeCard, dit is een oplader voor een mobiele telefoon in de vorm van een bankpas. Door de jaren heen heeft Nomad Goods meer dan 50 producten op de markt gebracht voor smartphones en smartwatches. Naast de webwinkel van Nomad Goods zelf liggen hun producten in verschillende winkels wereld wijd. De naam Nomad Goods geeft volgens het bedrijf precies weer, waar het bedrijf naar streeft. Men wil producten op de markt brengen voor mensen die veel op pad zijn en het leven echt leven. Die hun smartphone ziet als een hulpmiddel om werk, avontuur en leven te combineren. En bij Nomad Goods hebben ze een focus op het bouwen van oplossingen voor problemen en daardoor het leven van een Nomad aangenamer zouden moeten maken.

Producten en Diensten Nomad Goods
De producten van Nomad Goods kunt u indelen in hoesjes voor mobiele telefoons en dan met name voor iPhone, hoesjes voor de iPad en voor koptelefoons. Ze hebben producten voor het opladen van gadgets, zowel draadloos als met een kabel en een 20 watt adapter. Voor de Smartwatches hebben ze 3 verschillende type bandjes, te weten leren, waterbestendige en metalen banden. Onder de noemer Gear verkopen ze portemonnees en verschillende items als AirTag sleutelhangers, Polsbanden, hoezen voor laptops en lenzen speciaal gericht op fotografie.

Bevindingen, ervaringen, feedback, klachten Nomad Goods
Heeft u in het verleden via de website van Nomad Goods een nieuwe hoes voor uw telefoon gekocht? Of heeft u misschien onlangs een nieuwe adapter van het merk gekocht? Bent u bekend met Nomad Goods en haar producten? Eenieder die een mening kan vormen over het bedrijf willen we vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw mening en ervaringen in combinatie met wellicht feedback en klachten zullen anderen instaat stellen om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen om producten van Nomad Goods al dan niet aan te schaffen. Misschien voor u een kleine moeite om te doen, maar de waardering van ons is groot!