Obé

Alle reviews

Obé

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Obé

Fit en gezond worden, zijn én blijven zijn een vereiste voor een gelukkig, welvarend en goed leven. Je kunt hiervoor allerlei methodes toepassen, zoals gaan wandelen, joggen, naar de gym gaan, vechtsport, enzovoort. Ook alternatieve methodes zoals fitnessklassen zijn een goede optie, zoals de Live Fitness Classes van Obé. Deze “Workouts On-Demand” zijn niet voor iedereen, want natuurlijk werkt niet elke methode voor elke persoon. Hierdoor is het van groot belang dat je hier op ErvaringenSite eens goed leest wat andere mensen te zeggen hebben over Obé. Is de overheersende mening over dit bedrijf positief, dan kun je hun aanbod zeker een kans geven. Lees dus meteen verder.

Over Obé
Obé is een Amerikaans fitnessbedrijf dat zich richt op het online aanbieden van fitnesslessen. Obé  staat voor “Our Body Electric, Inc”. Obé is actief op sociale media, je kunt hen volgen en Leuk vinden op Facebook en Instagram. Je kunt dit bedrijf ook contacteren via een contactformulier op de website, ze zullen ze dan per e-mail te woord staan.

Producten en diensten van Obé
Obé biedt online fitness classes aan, waarbij je samen met andere mensen kan meedoen aan allerlei fitnessgerelateerde activiteiten, gewoon van bij je thuis. De categorieën waarin je deze lessen kan volgen zijn sculpt, dance, power, vinyasa yoga, hiit, barre, yoga sculpt, pilates, cardio boxing, dance hiit, meditation, kids, prenatal + postnatal en bounce. Deze hebben allemaal een andere focus en effect, dus kies waar je je het beste bij voelt. Obé raadt je aan om 5 lessen per week te volgen. Elke dag zijn er een twintigtal live lessen, en meer dan 6000+ voorgeprogrammeerde workouts, die je op je televisie, laptop en smartphone kan afspelen.

Betalen gebeurt maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Ben je niet zeker of dit iets voor jou is? Dan kun je altijd een gratis proefperiode aanvragen. Obé heeft ook een groot aanbod aan materiaal via hun website, met een e-commercewinkeltje. Je moet dan denken aan resistance bands, enkelgewichten, barre ball, enzovoort. Ook specifieke merkproducten en kledij kunnen worden gekocht, zoals petten, truien, hoodies, T-shirts, sweatshirts, noem het maar op. Obé beschikt over een specifieke fitness app, die je zowel voor Apple (via de App Store) als voor Android (via Google Play) kan downloaden.

Klachten, complimenten en tips voor Obé
Ben je niet tevreden met een aankoop bij Obé? Dan heb je het recht om die te retourneren, waarvoor je eerst contact moet opnemen met hen via e-mail. Let op dat niet alle producten hiervoor geschikt zijn, zie de website voor details. Het is natuurlijk ook interessant voor andere mensen die interesse hebben in Obé om eens te weten te komen waarom jij precies niet tevreden bent over je aankoop bij hen. Of wat je denkt van de lessen zelf, de instructeurs, enzovoort. Wil je hen een complimentje geven of eerder een klacht? Hier op ErvaringenSite kun je beide doen, en door middel van jouw mening te delen kun je andere mensen zeer goed helpen met een keuze te maken, dus schrijf zeker een review en vertel de wereld over jouw ervaringen met Obé.