ErvaringenSite

  Ervaringen Obé

  Fit en gezond worden

  , zijn én blijven zijn een vereiste voor een gelukkig, welvarend en goed leven. Je kunt hiervoor allerlei methodes toepassen, zoals gaan wandelen, joggen, naar de gym gaan, vechtsport, enzovoort. Ook alternatieve methodes zoals fitnessklassen zijn een goede optie, zoals de Live Fitness Classes van Obé. Deze “Workouts On-Demand” zijn niet voor iedereen, want natuurlijk werkt niet elke methode voor elke persoon. Hierdoor is het van groot belang dat je hier op Ervaringensite eens goed leest wat andere mensen te zeggen hebben over Obé. Is de overheersende mening over dit bedrijf positief, dan kun je hun aanbod zeker een kans geven. Lees dus meteen verder.

  Over Obé
  Obé is een Amerikaans fitnessbedrijf dat zich richt op het online aanbieden van fitnesslessen. Obé staat voor “Our Body Electric, Inc”. Obé is actief op sociale media, je kunt hen volgen en Leuk vinden op Facebook en Instagram. Je kunt dit bedrijf ook contacteren via een contactformulier op de website, ze zullen ze dan per e-mail te woord staan.

  Producten en diensten van Obé
  Obé biedt online fitness classes aan, waarbij je samen met andere mensen kan meedoen aan allerlei fitnessgerelateerde activiteiten, gewoon van bij je thuis. De categorieën waarin je deze lessen kan volgen zijn sculpt, dance, power, vinyasa yoga, hiit, barre, yoga sculpt, pilates, cardio boxing, dance hiit, meditation, kids, prenatal + postnatal en bounce. Deze hebben allemaal een andere focus en effect, dus kies waar je je het beste bij voelt. Obé raadt je aan om 5 lessen per week te volgen. Elke dag zijn er een twintigtal live lessen, en meer dan 6000+ voorgeprogrammeerde workouts, die je op je televisie, laptop en smartphone kan afspelen.

  Betalen gebeurt maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Ben je niet zeker of dit iets voor jou is? Dan kun je altijd een gratis proefperiode aanvragen. Obé heeft ook een groot aanbod aan materiaal via hun website, met een e-commercewinkeltje. Je moet dan denken aan resistance bands, enkelgewichten, barre ball, enzovoort. Ook specifieke merkproducten en kledij kunnen worden gekocht, zoals petten, truien, hoodies, T-shirts, sweatshirts, noem het maar op. Obé beschikt over een specifieke fitness app, die je zowel voor Apple (via de App Store) als voor Android (via Google Play) kan downloaden.

  Klachten, complimenten en tips voor Obé
  Ben je niet tevreden met een aankoop bij Obé? Dan heb je het recht om die te retourneren, waarvoor je eerst contact moet opnemen met hen via e-mail. Let op dat niet alle producten hiervoor geschikt zijn, zie de website voor details. Het is natuurlijk ook interessant voor andere mensen die interesse hebben in Obé om eens te weten te komen waarom jij precies niet tevreden bent over je aankoop bij hen. Of wat je denkt van de lessen zelf, de instructeurs, enzovoort. Wil je hen een complimentje geven of eerder een klacht? Hier op Ervaringensite kun je beide doen, en door middel van jouw mening te delen kun je andere mensen zeer goed helpen met een keuze te maken, dus schrijf zeker een review en vertel de wereld over jouw ervaringen met Obé.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Obé
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Obé

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Obé een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Obé. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Obé actief?

  Obé is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Obé gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.