ErvaringenSite

  Ervaringen Snowrental

  Heb je beslist om een skireis te boeken en ben je op zoek naar skimateriaal om te huren? Dan kan de informatie op deze pagina over Snowrental interessant voor je zijn. Of misschien heb je in het verleden al een beroep gedaan op de producten en diensten van Snowrental en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren? Op deze pagina kun je er namelijk ook voor kiezen om een korte review over je ervaringen met deze verhuurder van skimateriaal te schrijven. Zo kun je andere skiliefhebbers helpen om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet ski's of snowboards bij Snowrental te huren.

  Over Snowrental

  Snowrental is een van oorsprong Franse organisatie die ook beschikbaar is in het Engels, Nederlands, Italiaans, Spaans en Duits. Het hoofdkantoor is gevestigd in Saint-Cloud, dicht bij de Franse hoofdstad Parijs. Je kunt al een tiental jaar bij Snowrental terecht om online skimateriaal te reserveren in meer dan 400 Europese winterbestemmingen. Op deze website kun je het materiaal kiezen dat het best bij je past en online betalen. Vervolgens zal je skimateriaal voor je klaarstaan op je skibestemming. Snowrental stelt dat je mag rekenen op nieuw materiaal dat voor je wordt voorbereid door professionals die werkzaam zijn in de winkels in of dicht bij je skibestemming.

  cheap online stores for your aesthetic 2020 (indie,alt,soft girl & more...)

  Producten en diensten van Snowrental

  Wanneer je skimateriaal wilt huren, kun je op de website van Snowrental de details over je skibestemming ingeven, zoals het land, het skigebied, de winkel, de eerste skidag en het gewenste aantal dagen dat je je materiaal wenst te huren. Als je een promo-code hebt, kun je deze hier ook ingeven. Op de volgende pagina kun je aangeven wat voor soort materiaal je wilt (ski's, snowboard, snowblades, nordic/touring of schoenen) en kun je selecteren of je bestelt voor een man, vrouw of kind. Wanneer je al het gewenste materiaal hebt gekozen, dien je je adresgegevens in te voeren en de betaling te regelen. Op Snowrental kun je je skivakantie ook voorbereiden door op 'skicentra' te klikken en je bestemming te selecteren. Op deze pagina zijn er verschillende tabbladen die je kunt raadplegen: 'info station', 'winkels', 'weersinformatie', 'Webcams', 'Kaart' en 'Nieuws'.

  Complimenten, klachten en tips voor Snowrental

  Heb je tijdens een eerdere skivakantie al ski's, snowboards, skischoenen of ander skimateriaal bij Snowrental gehuurd? Indien ja, zou je dan enkele minuten van je kostbare tijd willen opofferen om een korte, eerlijke review over de producten en diensten van Snowrental te schrijven? Zo kun je andere potentiële klanten helpen om een beslissing te maken om voor een volgende skivakantie al dan niet skimateriaal bij dit bedrijf te huren. Klopt het dat ze de laagste prijzen op de markt bieden, zijn er inderdaad winkels overal in Europa beschikbaar en bieden ze recent, nieuw materiaal in goede staat aan? Wij zijn alvast bijzonder benieuwd naar jouw persoonlijke positieve of negatieve ervaringen met Snowrental. Wil je niet alleen skimateriaal huren, maar wens je ook nog wat extra accessoires te kopen? Op deze pagina kun je lezen wat onze bezoekers te zeggen hebben over hun ervaringen met TopSnowShop.

  Snowrental
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Snowrental

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Snowrental een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Snowrental. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Snowrental actief?

  Snowrental is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Snowrental gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.