Snowrental

Alle reviews

Snowrental

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Snowrental

Heb je beslist om een skireis te boeken en ben je op zoek naar skimateriaal om te huren? Dan kan de informatie op deze pagina over Snowrental interessant voor je zijn. Of misschien heb je in het verleden al een beroep gedaan op de producten en diensten van Snowrental en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren? Op deze pagina kun je er namelijk ook voor kiezen om een korte review over je ervaringen met deze verhuurder van skimateriaal te schrijven. Zo kun je andere skiliefhebbers helpen om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet ski's of snowboards bij Snowrental te huren. 

Over Snowrental
Snowrental is een van oorsprong Franse organisatie die ook beschikbaar is in het Engels, Nederlands, Italiaans, Spaans en Duits. Het hoofdkantoor is gevestigd in Saint-Cloud, dicht bij de Franse hoofdstad Parijs. Je kunt al een tiental jaar bij Snowrental terecht om online skimateriaal te reserveren in meer dan 400 Europese winterbestemmingen. Op deze website kun je het materiaal kiezen dat het best bij je past en online betalen. Vervolgens zal je skimateriaal voor je klaarstaan op je skibestemming. Snowrental stelt dat je mag rekenen op nieuw materiaal dat voor je wordt voorbereid door professionals die werkzaam zijn in de winkels in of dicht bij je skibestemming. 

Producten en diensten van Snowrental
Wanneer je skimateriaal wilt huren, kun je op de website van Snowrental de details over je skibestemming ingeven, zoals het land, het skigebied, de winkel, de eerste skidag en het gewenste aantal dagen dat je je materiaal wenst te huren. Als je een promo-code hebt, kun je deze hier ook ingeven. Op de volgende pagina kun je aangeven wat voor soort materiaal je wilt (ski's, snowboard, snowblades, nordic/touring of schoenen) en kun je selecteren of je bestelt voor een man, vrouw of kind. Wanneer je al het gewenste materiaal hebt gekozen, dien je je adresgegevens in te voeren en de betaling te regelen. Op Snowrental kun je je skivakantie ook voorbereiden door op 'skicentra' te klikken en je bestemming te selecteren. Op deze pagina zijn er verschillende tabbladen die je kunt raadplegen: 'info station', 'winkels', 'weersinformatie', 'Webcams', 'Kaart' en 'Nieuws'. 

Complimenten, klachten en tips voor Snowrental
Heb je tijdens een eerdere skivakantie al ski's, snowboards, skischoenen of ander skimateriaal bij Snowrental gehuurd? Indien ja, zou je dan enkele minuten van je kostbare tijd willen opofferen om een korte, eerlijke review over de producten en diensten van Snowrental te schrijven? Zo kun je andere potentiële klanten helpen om een beslissing te maken om voor een volgende skivakantie al dan niet skimateriaal bij dit bedrijf te huren. Klopt het dat ze de laagste prijzen op de markt bieden, zijn er inderdaad winkels overal in Europa beschikbaar en bieden ze recent, nieuw materiaal in goede staat aan? Wij zijn alvast bijzonder benieuwd naar jouw persoonlijke positieve of negatieve ervaringen met Snowrental. Wil je niet alleen skimateriaal huren, maar wens je ook nog wat extra accessoires te kopen? Op deze pagina kun je lezen wat onze bezoekers te zeggen hebben over hun ervaringen met TopSnowShop.