ErvaringenSite

  Ervaringen Terapy

  Na een lange dag op het werk of een vermoeiende dag op school wil je graag eens goed kunnen uitrusten als je thuis bent. Gelukkig zijn er de zitzakken van Terapy die verlichting kunnen brengen. Een uurtje knuffelen met een van deze zitzakken zal je helemaal terug opladen met energie.
  Wat klanten vinden van Terapy lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met de producten van Terapy? Laat dan zeker een reactie achter, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

  Over Terapy

  In ons huidig druk leven hebben we steeds meer behoefte aan rustmomenten en rustplekken en in ontspannen, daar geloven de mensen van Terapy sterk in. Het bedrijf werd in 2008 opgericht om mensen een plek te bieden om te relaxen en op te laden en waar ze hun gedachten kunnen laten varen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Sindsdien is het bedrijf blijven uitbreiden en momenteel biedt het zitzakken aan in verschillende groottes.


  Een van de producten van Terapy

  Diensten van Terapy

  Wil je een eigen ontspannende oase creëren bij je thuis? Dan kan dat zeker met de producten van Terapy! Bij Terapy vind je verschillende zitzakken voor kinderen en volwassenen en zelfs een zitzak om te mediteren en eentje voor je iPad zodat die mooi rechtop blijft of als je gewoon ergens hard in wil knijpen. Je vindt er ook navullingen voor als je zitzak niet helemaal comfortabel meer zit en geurkaarsen om helemaal te ontspannen. Je kan er ook nekkussens en extra hoezen bestellen zodat je kan afwisselen van kleur.

  Vragen of klachten voor Terapy

  Heb je vragen of een klacht over Terapy? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail of je kan langsgaan in de showroom van Terapy in Amsterdam. Terapy heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Terapy? Heb je er kwaliteitsvolle zitzakken kunnen kopen tegen een schappelijke prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Terapy. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Terapy? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Terapy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Terapy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Terapy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Terapy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Terapy actief?

  Terapy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Terapy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.