The Good Roll

Alle reviews

The Good Roll

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

The Good Roll

Wanneer je op het toilet zit, zul je je wellicht wel eens afgevraagd hebben hoeveel bomen het wel niet moet kosten om al het toiletpapier in de wereld te produceren. Best veel, aldus het WWF over toiletpapier. Er zijn verschillende initiatieven om dit te veranderen, hier iets aan te doen. The Good Roll is hier één van.

Bij het plaatsen van online bestellingen, is het echter wel verstandig om vooraf te bepalen met wie je te maken hebt. Zo kun je onderzoeken wat de kwaliteit is die de verkoper levert. Een van de manieren om dit te onderzoeken, is via het lezen van de reviews van anderen. Die kun je vinden bij ErvaringenSite. Lees daarom snel verder om te zien wat de meningen zijn over The Good Roll!

Over The Good Roll
The Good Roll is een Nederlandse website die toiletrollen verkoopt van 100% gerecycled papier. Het bedrijf is gevestigd in de Nederlandse stad Weesp en van daaruit levert ze toiletrollen aan verschillende landen in Europa.

De website geeft aan dat het bedrijf is ontstaan uit frustratie met de huidige situatie. Er zijn 2.3 miljard mensen op de wereld die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten. Daarnaast worden er meer dan 270 000 bomen per dag omgezaagd voor de productie van toiletpapier. Hier zou The Good Roll verandering in willen brengen. Het bedrijf zegt dat 50% van de inkomsten van hun verkopen gebruikt wordt om een foundation the ondersteunen die toiletten in verschillende Afrikaanse landen bouwt.

Producten en diensten van The Good Roll
Bij deze webshop kun je terecht voor toiletpapier, tissues en keukenpapier. Alle producten zijn van 100% gerecycled papier. In de genoemde categorieën zijn verschillende producten te koop. Zo heb je bij The Good Roll toiletpapierkopen met twee of met drie lagen. Er zijn rollen met kleurrijke verpakkingen, of zonder enige verpakking. Ook kun je kiezen uit de hoeveelheid rollen die je koopt.

Wanneer je een product aanschaft, kun je er gelijk een The Good Roll abonnement bij afsluiten. Hiermee krijg je korting op je eerste bestelling. Bij het afrekenen van je bestelling, kun je vervolgens de frequentie van de verzendingen selecteren.

Ook kunnen we lezen dat er binnenkort ook The Good Roll zeep verkocht zal worden. Dit hebben we alleen nog niet kunnen terugvinden op de website.

Waar is The Good Roll te koop?
The Good Roll is te koop in verschillende winkels binnen Nederland. Ook kun je de toiletrollen online bestellen bij verschillende online shops. Tot slot kun je de rollen natuurlijk bij de eigen website van The Good Roll kopen.

The Good Roll Abonnement
Wanneer je een product aanschaft, kun je er gelijk een The Good Roll abonnement bij afsluiten. Hiermee krijg je korting op je eerste bestelling. Bij het afrekenen van je bestelling, kun je vervolgens de frequentie van de verzendingen selecteren. Je kunt voor verschillende producten een abonnement afsluten. Om dit te doen, kun je een account aanmaken op de website en hierop inloggen. De producten worden bij jou thuis bezorgd.

The Good Roll aanbiedingen
Wanneer je een bestelling bij the Good Roll plaatst, kun je gebruik maken van een coupon code of kortingscode. Met deze aanbieding kun je extra korting krijgen op je bestelling bij The Good Roll. Dit kan je geld schelen bij je aankopen van toiletrollen.

Klachten, complimenten of tips voor The Good Roll
Wat is jouw ervaring met deze webshop? Vind je The Good Roll duur, of zijn de toiletrollen het geld waard? Wat vind je van de milieuclaims en heb je hier meer over te vertellen? Alle informatie is welkom, zo kunnen we met zijn allen bepalen waar we het beste ons toiletpapier kunnen aanschaffen.