ErvaringenSite

  Ervaringen TuinmeubelenOnline.be

  Om optimaal van je tuin te kunnen genieten heb je in ieder geval wat tuinmeubels nodig. Maar waar vindt je nou de beste tuinmeubels? Één van de winkels die deze tuinstoelen en tuintafels verkoopt is TuinmeubelenOnline. Maar wat voor kwaliteit tuinbanken kun je van hen verwachten? Zullen hun stoelen en ligbedden mooi blijven, ook als er een zomerse bui of twee op valt? Hoe modieus zullen hun parasols zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van TuinmeubelenOnline.be de tuinset bij je aflevert? En hoe zal hun klantenservice reageren als je ze benadert met een klacht, vraag of ander probleem waarbij je hulp nodig hebt? De beste personen om je meer over deze dingen te vertellen zijn de klanten wiens tuin al meubels van TuinmeubelenOnline.be bevatten. Lees hun reviews, beoordelingen, meningen en rapportcijfers om meer informatie te krijgen over deze winkel en hun tuinproducten.

  Over TuinmeubelenOnline.be

  TuinmeubelenOnline is een winkel die tuinmeubels verkoopt. Ze geloven dat een tuin zonder tuinmeubels niets minder is dan een huis zonder een dak. Daarom bieden zij tuinmeubels aan om fijn in je tuin te kunnen zonnen. Ze hebben bijvoorbeeld loungesets en ligbedden waarop je kunt zitten of liggen om fijn een boek te lezen of gewoon van de zon te genieten. Is de volle zon teveel voor je? Een parasol kan wat schaduw bieden op zo’n dag waarop de mussen nog net niet van het dak vallen. Op één van hun tuinbanken kun je samen met je partner van een romantische zonsondergang genieten na een lange dag werken. Als je buiten wilt eten of barbecueën kun gezellig samen zitten aan een set van hun tuintafels en tuinstoelen. Ze hebben statafels, bijzettafels, tafelframes, bartafels, salontafels, tuintafels en nog veel meer. Om zeker te weten dat alle tuinmeubelen bij elkaar passen kun je eens kijken bij hun tuinsets. Als er slecht weer verwacht wordt of je weet dat je de loungestoelen of ligbedden en tijdje niet zult gebruiken, dan kun je ze afdekken met een tuinmeubelhoes. Zo kan je tuinset of tuinbak niet verweren en worden ze beschermd tegen de meest slechte weersomstandigheden. Verder biedt TuinmeubelenOnline ook nog brievenbussen, wicker tuinmeubelen, paviljoens, tuindecoratie, voetenbanken, opbergboxen, onderhoudsmiddelen, plantenbakken en terrasverwarming aan.


  Natuurlijk wil je ook een beetje beschut zitten.

  Diensten van TuinmeubelenOnline.be

  De tuinmeubelen kunnen via hun website besteld worden. Hun bezorgservice zal erop toezien dat de bestelling naar je huis verzonden wordt. TuinmeubelenOnline heeft ook een klantenservice die je kunt benaderen als je hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor TuinmeubelenOnline.be

  Zon jij al op een tuinstoel of ligbed van TuinmeubelenOnline? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over deze webshop te vertellen. Hoe fijn zitten hun tuinstoelen en ligbedden? Is het fijn om buiten te eten aan hun tuintafel? Ben je tevreden met de kwaliteit van hun loungestoelen? Waait hun parasol niet om bij het minste zuchtje wind?En hoe scoort TuinmeubelenOnline op het gebied van klantenservice en bezorgservice? Schrijf een review en vertel ons alles over deze tuinmeubelen verstrekker.

  Kun je van de zon genieten met tuinmeubels van TuinmeubelenOnline? Lees over hun loungesets, tuinbanken, tuintafels, ligstoelen, tuinsets enz.

  TuinmeubelenOnline.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tuinstoelen

  Houden zich niet aan de levertermijn!
  Na contact op te nemen kunnen ze na 8 dagen nog niet zeggen wanneer levering gaat plaats vinden!!!
  Levertermijn volgens hun 1 a 3 dagen.

  Door: Maarten 29-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  tuinstoelen

  Mijn ouders (86 en 76) bestellen 2 tuinstoelen en betalen met bancontact. I.p.v. tuinstoelen krijgen ze een doos met folders voor AH. Voor de doos kan worden geopend moet mijn moeder tekenen voor ontvangst. Tuinmeubelenonline zeggen dat er getekend is voor ontvangst, dat ze hun plicht gedaan hebben en dat we het verder moeten uitzoeken met post.nl. Wat een oplichters! Hebben we tuinstoelen gekocht bij post.nl dan?

  Door: Koen Lieckens30-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Platinum Stokparasol Riva 250 x 250 cm en hoes

  Besteld op 1 april, vandaag 14 april nog steeds geen parasol ontvangen.

  Mail gestuurd naar klantendienst.
  Antwoord : parasol werd meegegeven met transporteur vorige vrijdag 10 april. Geen nieuws van transporteur.

  Door: Didier Thielemans14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over TuinmeubelenOnline.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TuinmeubelenOnline.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over TuinmeubelenOnline.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TuinmeubelenOnline.be actief?

  TuinmeubelenOnline.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TuinmeubelenOnline.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.