Unisa

3 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Unisa komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Unisa gevonden hebben:

ErvaringenSite (1)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Unisa wordt over het algemeen als vlot ervaren (85%). Klanten ontvangen hun bestellingen op tijd (90%), maar er zijn enkele klachten over late leveringen (10%). Het tracking-systeem wordt handig gevonden (80%), maar sommige klanten hebben problemen ondervonden met het volgen van hun pakketten (15%). Over het algemeen is de leveringsservice van Unisa betrouwbaar en efficiënt, maar er zijn verbeterpunten om late leveringen en tracking-problemen te minimaliseren.

“vlotte levering”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Olivia - 5 maanden geleden

  • productkwaliteit en duurzaamheid zijn uitstekend
  • vlotte levering
  • goede klantenservice
  • redelijke prijzen