ErvaringenSite

  Ervaringen Allcamps

  Voor iedereen is een vakantie weer anders, waar de een houdt van drukte en gezelligheid op een camping, houdt de ander van rust. En waar de een lekker knus in een tent wil kamperen, wil de ander liever wat meer luxe en een eigen douche en toilet. Bij Allcamps kun je kiezen uit vele campings en onderkomens in verschillende landen. Voor ieder is er wel wat wils zou je zeggen, maar wat de echte ervaringen van andere reizigers zijn met deze organisatie lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Allcamps

  Allcamps is een Nederlandse organisatie met een kantoren in België, Nederland, Duitsland en andere landen. Samen met de zusterorganisaties Roan Camping Holidays en Go4Camp beschikken zij over een ruim netwerk van 400 campings en 800 types stacaravans en luxe bungalow- en lodgetenten in Europa. Hiermee zijn zij dé campingspecialist van België. Het speciale van Allcamps is dat zij ook accommodaties van andere Europese organisaties aanbieden. Onder andere Elle Vacanze, Gebetsroither, Venue Holidays, Kel Air, Siesta Holidays, Rent-a-Tent,etc. Allcamps is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.


  Dylan Haegens over budget kamperen

  Diensten

  Wanneer je op zoek bent naar een kampeervakantie kun je bij Allcamps allerlei mogelijkheden vinden. Van een rustige camping in een bosrijk gebied tot een familiecamping met meerdere zwembaden en restaurants, en alles wat daar tussenin ligt. Je betaalt bij hen geen reserveringskosten, en als je behoefte hebt aan een persoonlijk advies op maat kun je ze altijd bellen of mailen.

  Zoek- en boekmogelijkheden

  Invulscherm
  Via de homepage kun je bovenaan een scherm invullen om een vakantie te zoeken. Je vult dan de datum van vertrek in, de duur van je vakantie en de gewenste bestemming. Daarnaast kun je nog aanvinken in welk onderkomen je je vakantie wilt doorbrengen zoals bijv. een stacaravan, bungalowtent, etc. Dan komt er een lijst tevoorschijn met mogelijkheden die je kunt filteren op prijs of beoordeling.

  Menubalk links

  Via de menubalk aan de linkerzijde kun je ook zoeken. Daar kun je je zoekopdracht op vele manieren verfijnen. Zo kun je aangeven hoeveel slaapkamers er moeten zijn, voor welke doelgroep de camping geschikt moet zijn en bijvoorbeeld of de camping aan een strand of meer moet liggen. Verdere verfijning kan op campinggrootte, faciliteiten, sport en activiteiten, eten en drinken, etc.

  Wanneer je tevreden bent over je keuze, kun je direct boeken via de site, je kunt dan nog extra’s bijboeken zoals een reisverzekering, en ook de toeristenbelasting wordt in de boeking verrekend. De factuur kunt je betalen door een overschrijving via de bank te doen.

  Klachten

  Als je ontevreden bent over je accommodatie of de camping moet je je klacht direct bij de gastheer/gastvrouw op de camping of bij het personeel van de camping melden als er geen gastheer/gastvrouw aanwezig is. Die kan dan proberen om een aanvaardbare oplossing te vinden. Wanneer klachten niet voldoende worden opgelost, dan moet je direct telefonisch contact opnemen met het kantoor waar je geboekt hebt. Ben je niet tevreden over de geboden oplossing, dan moet je de klacht schriftelijk kenbaar maken binnen 2 maanden na thuiskomst. Hierna worden klachten niet meer in behandeling genomen.

  Laat hier ook jouw review over Allcamps achter!

  Lees hier alle ervaringen met het boeken van een camping bij Allcamps. Vinden mensen hier de vakantie zoals op de website werd voorgespiegeld of niet?

  Allcamps
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Allcamps

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allcamps een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Allcamps. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allcamps actief?

  Allcamps is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groepsreizen, Vakanties binnen België, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allcamps gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.