ErvaringenSite

  Ervaringen Bungalow.net

  Op zoek naar een vakantiehuisje in het buitenland of eigen land? Zin om dit keer niet in een hotel te verblijven maar je iets meer in de natuur te begeven? Dan zit je bij Bungalow.net zeker goed! Je vindt er heel wat vakantiehuisjes in verschillende landen. Wat klanten vinden van het aanbod en de kwaliteit van de vakantiehuisjes van bungalow.net lees je op deze pagina!
  Heb je zelf ervaring met Bungalow.net? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

  Over Bungalow.net

  Bungalow.net werd in 1996 opgericht en biedt vakantiewoningen aan in Europa via het internet. De werknemers van Bungalow.net zijn steeds op zoek naar de leukste vakantiehuizen op de mooiste plekken van elk land. Bungalow.net heeft een eigen audiovisueel team die heel Europa afreist om de vakantiewoningen en hun omgeving op beeld vast te leggen. Het hoofdkantoor van Bungalow.net bevindt zich in Willemstad in Curaçao. Ze hebben ook nog kantoren in Nederland, Duitsland en Roemenië. Bungalow.net staat garant voor een snelle service en vakantiehuizen die persoonlijk geïnspecteerd worden.


  Een van de vakantieparken van Bungalow.net!

  Diensten van Bungalow.net

  Bij Bungalow.net kan je vakantiehuizen boeken in heel wat landen zoals Nederland, Luxemburg, Duitsland, Italië, Frankrijk en Tsjechië. Bungalow.net heeft ook enkele thema's op haar website staan zodat je snel en gemakkelijk een vakantiehuisje vindt voor de perfecte gelegenheid. Je kan kiezen uit de volgende thema's: aan het strand, aan het water, in de natuur, in de bergen, wintersport en romantisch. Je vindt er niet alleen vakantiehuizen maar ook appartementen, villa's, groepsaccommodaties en vakantieparken.

  Vragen of klachten voor Bungalow.net

  Heb je vragen of een klacht over Bungalow.net? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, een online contactformulier, e-mail of je kan ook altijd langsgaan in het kantoor in Zwolle. Bungalow.net heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Bungalow.net? Heb je er een leuke vakantie kunnen boeken? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Bungalow.net. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je vakantie te boeken bij Bungalow.net? Lees dan zeker een van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Bungalow.net
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bungalow.net

  Uw beoordeling