Center Parcs
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8,6

Service

8,6

Prijs

7,4

Leveren

8,4
15 rating78 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

10-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hannah Paans

Center Parcs - Je weet gewoon dat het goed is

Als je bij Centerparcs boekt weet je gewoon dat het goed is.
Er is altijd genoeg te doen voor de kinderen en de huisjes zijn altijd comfortabel en netjes. Welk park je ook kiest.
Misschien is Centerparcs wat duurder dan sommige andere budgetparken maar dat is het waard, want hier weet je tenminste wat je krijgt en dat het altijd goed is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Son

Center Parcs - De Huttenheugte

We zijn met het hele gezin een midweek naar De Huttenheugte geweest. Ons huisje lag dichtbij het parkcentrum, had ik als voorkeursligging aangegeven. Ideaal met kleine kinderen. Animatie was erg leuk. Huisjes waren schoon. Leuke vakantie gehad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-12-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: jannetjevanderdolder

Center Parcs - elke keer tevreden

Huisjes boeken gaat altijd makkelijk
de Parken zijn mooi en schoon
Wij zijn elke keer tevreden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van der Leeuw

Center Parcs - Je weet wat je krijgt

Bij Centerparcs weet je altijd wat je krijgt. Netjes, schoon, opgeruimd in huis. En buiten altijd van alles te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: van Wetering

Center Parcs - Altijd schoon

Wij zijn nog nooit teleurgesteld bij CenterParcs. Het is er altijd fris en schoon en de bedden zijn ok. Mooie tuin ook altijd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mijke Ooms

Center Parcs - Koning onder de vakantieparken

Voor wie van vakantieparken houdt, dan is centerparks toch de koning? Ze hebben er alles en veel huisjes. Lekker druk ook en veel te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Arent

Center Parcs - Verschrikkelijk wat een vakantie

Wij kwamen voor rust en reinheid. Wij vonden drukte en chaos. Veel en veel te veel mensen op het 'park'. Reserveren voor het avondeten, wat een ellende! Overal gillende kinderen. Niks geen rust. 'Lekker druk, he?' zei de buurman nog. Niks 'lekker'. Nooit meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: De Familie van Reu

Center Parcs - Alles erop en eraan !

Wij kiezen voor comfort. Welk park van Center Parcs je ook kiest, overal zijn er genoeg speelplekken voor de kinderen, zwemparadijzen, snackbars en wat al niet meer. De natuur is er mooi, de huisjes goed verzorgd. We hebben nooit klachten gehad en komen ieder jaar terug.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Eduard

Center Parcs - Niks voor mij

Het is dat de schoonfamilie mij telkens mee wil op zo'n 'gezellig weekje Centerparcs', maar ik vind het maar niks. Suffe huisjes, allemaal hetzelfde, en dan gezellig moeten doen. De natuur is vaak wel mooi, maar jammer dat het zo vol is dan. Maar ja, de anderen in de familie genieten wel volop...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Center Parcs

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Center Parcs?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Center Parcs

Center Parcs: Ervaringen
Keurig aangeharkte parken met overal huisjes met dezelfde gordijnen en dezelfde tuinen, vol met spelende kinderen en gelukkige ouders. Is dit jouw paradijs, dan ben je vast bekend met Center Parcs. Het is niet voor niets een van de bekendste ketens voor vakantieparken in België. Maar wat zijn de redenen om te kiezen voor Center Parcs, waarom zijn ze zo bekend? Wat heeft een park van Center Parcs te bieden? Bieden ze alle faciliteiten aan voor een geslaagd weekje of weekendje weg? Ga je hier je droomvakantie beleven? Of word je hier gillend gek? Lees het hier op ErvaringenSite.

Over
Center Parcs is van oorsprong een Belgisch bedrijf; het werd opgericht in 1968. Tegenwoordig bestaat het uit twee aparte ondernemingen, een Europese tak en een Engelse variant. De Europese tak is de in België opererende onderneming en met 21 vakantieparken kun je er op tal van plaatsen terecht. In België vind je de meeste locaties: Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meedrla, De Huttenheugde, De Kempervennen, Limburgse Peel, Parc Sandur. In België kun je terecht in De Vossemeren en Erperheide; In Duitsland in Bispinger Heide, Park Bostalsee, Park Hochsauerland, Park Eifel en Park Nordseeküste; In Frankrijk in Le Bois aux Daims, Les Trois Forêts, Le Lac d’Ailette, Les Bois-Francs en Les Hauts de Bruyères.

Een weekendje in Center Parcs, de vlog van Milanknol laat zien hoe het daar echt is!

Diensten van
De cottages bevinden zich doorgaans midden in de natuur (of nou ja, midden in een vakantiepark in de natuur). Elk huisje heeft onbeperkt toegang tot een tropisch zwemparadijs (Aqua Mundo) en er zijn in alle parken altijd veel activiteiten voor kinderen te vinden, zoals (overdekte) speelparadijzen en speeltuinen. De Market Dome herbergt restaurants, (live) entertainment en winkels, opdat je het park eigenlijk niet meer hoeft te verlaten. En voor wie vies is van opruimen: de eindschoonmaak van de cottages is inbegrepen.

De bungalows van Center Parcs zijn telefonisch te boeken, maar dat kan ook via de website centerparcs.be. Daar vind je vaak ook allerlei aanbiedingen zoals vroegboekvoordeel, last minutes, aanbiedingen voor 55+-ers of families (20% korting). De betalingen online kunnen veilig via credit card (VISA, MasterCard, American Express), PayPal en iDeal. Voor trouwe gasten zijn er extra voordelen en aanbiedingen in het speciale Friends programma. Zo genieten deze ‘vrienden’ een voorkeursbehandeling en is bijvoorbeeld de reserveringslijn gratis, het inchecken vroeger mogelijk dan voor de gewone klanten, deelname aan twee activiteiten (zoals midgetgolf, bowling, sauna, tennis, badminton, squash) gratis en worden ze bij aankomst verrast met een welkomstgeschenk. Minimaal drie keer in 36 maanden een verblijf bij Center Parcs en je wordt een Friend.

Klachten over
Met vragen, problemen, klachten of opmerkingen kun je terecht bij het Contact Center, dat voor 1 euro per gesprek zeven dagen per week telefonisch bereikbaar is.

Verblijf jij weleens in een Center Parcs of ben je zelfs friend? Laat dan hier je review achter over dit vakantiehuisjespark! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!