Is Eliza Was Here betrouwbaar om unieke vakanties bij te boeken?

Is Eliza Was Here betrouwbaar om unieke vakanties bij te boeken?
Vakantie

Online zijn er duizenden reisbureaus en reisbemiddelaars te vinden die je kunt gebruiken om je droomreis te reserveren. Op ErvaringenSite kunnen consumenten zoals jij terecht die reisorganisaties zoeken die betrouwbaar zijn. Wij weten uit ervaring dat veel van onze gebruikers Eliza was Here reviews en ervaringen schrijven om andere reizigers te helpen. Vraag jij je nu af hoe je te weten komt of Eliza was Here betrouwbaar is? In dit artikel leggen we uit wat je moet weten over dit online reisbureau.

Wat is Eliza Was Here?

Eliza was Here is een reisorganisatie die online al meer dan 20 jaar unieke vakanties aanbiedt. Ze bieden via hun website vakanties aan naar Europese landen zoals Frankrijk, België, Italië en Griekenland. Er worden door het bedrijf allerlei soorten accommodaties in deze landen aangeboden om er je droomvakantie te kunnen boeken. Zo kun je er tijdens jouw verblijf bijvoorbeeld genieten in een appartement, een boutique hotel of een vakantiehuis aan zee met eigen zwembad of jacuzzi.

Is Eliza Was here Betrouwbaar?

Reisbureau Eliza was Here is een betrouwbaar bedrijf. Dit bedrijf doet er veel aan om voor klanten zo betrouwbaar mogelijk te zijn. Om de volgende redenen kun je veilig gebruik maken van de site én de diensten van deze reisorganisatie:

Beveiliging van de website

De website Elizawashere.nl is beveiligd met een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slot symbooltje in je browser. Dit betekent dat alle gegevens die klanten op de site achterlaten beveiligd zijn.

Aangesloten bij verschillende (reis)organisaties

Eliza was here is aangesloten bij een aantal belangrijke organisaties die reizigers garanties bieden vanaf het moment dat ze een reis boeken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het SGR en het ANVR. Eliza was Here is daarnaast ook aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie die veilig winkelen waarborgt. Dit helpt om de betrouwbaarheid van bedrijven vast te stellen, aangezien je niet zomaar deel kan uitmaken van een organisatie. Hiervoor moet je voldoen aan de juiste criteria.

Betaalmethoden

Er worden door Eliza was Here veilige betaalmethodes gebruikt die duidelijk zichtbaar op de site te zijn zien. Zo kun je er onder andere betalen met creditcard of Bancontact. Dit geeft een vertrouwd beeld.

De algemene voorwaarden zijn makkelijk te vinden

Je hoeft niet lang te zoeken naar de algemene voorwaarden van Eliza was Here. Een link naar deze voorwaarden en het privacybeleid zijn duidelijk zichtbaar in het menu. Er wordt dus niets verborgen voor potentiële klanten.

Het domein bestaat al een tijdje

Het domein Elizawashere.nl bestaat al tientallen jaren, het werd namelijk al in 2001 geregistreerd door een legitiem ICT-bedrijf dat in Zwolle gevestigd is.

Deze bovenstaande redenen laten duidelijk zijn dat Eliza Was here wat betrouwbaarheid betreft hoog scoort en dat is dan ook terug te zien in de reisbureau reviews en commentaren over het bedrijf.

Het belangrijkste: Eliza was Here reviews en ervaringen

Een groot deel van de klanten van Eliza was Here zijn zeer tevreden over de accommodaties en bestemmingen die er aangeboden worden. Het gebruiksgemak van de site en manier waarop de medewerkers van dit reisbureau klanten tijdens het boeken helpen wordt erg goed gewaardeerd. Ook over de kamers in hotels, appartementen en vakantiehuizen zijn de meeste reizigers zeer tevreden. Door het lezen van de Eliza was Here reviews zul je overtuigd worden dat ook jij je droomvakantie bij deze reisorganisatie kunt vinden.

Contact en klantenservice

De medewerkers van de klantenservice van dit reisbureau zijn op meerdere manieren voor vragen over bestemmingen en accommodaties bereikbaar. Je kunt met al je twijfels van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur bij deze afdeling terecht. Ook op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur is het bedrijf telefonisch en schriftelijk bereikbaar.

Telefoonnummer: 03 808 10 67
Noodnummer: +31628520992
E-mail: via het contactformulier op de site

Eliza was Here heeft ook een eigen app en via sociale media zoals Facebook en Instagram kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over bestemmingen en kortingen. Voor klanten die op zoek zijn naar reisinspiratie heeft Eliza was Here ook een tweewekelijkse nieuwsbrief en er worden er regelmatig blogs over bestemmingen via de site gepubliceerd.

Wie zit er achter Eliza Was Here?

Eliza was Here is onderdeel van en wordt beheerd door de Zwitserse besloten vennootschap Sunweb Group GmbH die in Zürich gevestigd is. Dit bedrijf is ook actief in andere Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Door al vele jaren actief te zijn in deze en andere landen weet het bedrijf precies welke wensen en eisen hun klanten hebben als het op vakanties en reizen aankomt.

Eliza Was Here alternatieven

Wil je weten of je ook andere reisorganisaties kunt gebruiken naar dezelfde bestemmingen? Op ErvaringenSite wordt besproken of een bedrijf zoals Tripper betrouwbaar is. En dat niet alleen, ook kom je net zo makkelijk te weten of Vakantieveilingen betrouwbaar is. Voel je vrij om de reviews over deze bedrijven te lezen om zo alle aanbiedingen en voorwaarden makkelijk met elkaar te vergelijken.

Zoals je ziet is Eliza was Here een prima keuze als je een betrouwbaar reisbureau zoekt om online je volgende droomreis samen te stellen.

Meer Vakantie